Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sloneczko_20

czy wasi faceci sa ambini ? co robia calymi dniami ?

Polecane posty

Gość ldldldldld
To co się dziwić, że zgodnym chórem napadają na dziewczynę.

Gość koalicja komicznych prawiczków
Panowie, jesteście żałośni.

Gość tylko informatyka
Nie wiem, czy zadna, ale wiem ze ja nie ;) Ale tam. Mam jeszcze trochę czasu, i nie mam zamiaru sie tu zalamywac ze nie jestem facetem ;) Grunt to znac swoja wartosc, ot co pozdrawiam

ldld wyluzuj, to tylko zarty, wiesz co to takiego? frustratką to ty jestes :P "tylko informatyka" jakos sie nie oburzyla

Gość zosiaaaa
mam bardzo ambitnego faceta ;) dokształca się, awasuję a mimo wszytsko ma czas dla mnie i 3 naszych synków ;)

Gość olejzpierwszego
do autorki... wez sie w garsc i scisnij.... serio zakladam ze ty w wolnym czasie szukasz w domowym laboratorium leku na alzheimera albo w garazu budujesz rower z napędem odrzutowym, tak ?? jesli nie to walnij lbem o sciane i idz obejrzec 'klan'

Gość tylko informatyka
olejzpierwszego, ten pierwszy przykład, oj tak, w koncu mogliby cos z tym zrobić.. Jestem obciążona genetycznie tą chorobą :/

Klient : "gdzie inwestować?" Doradca : "nigdzie" jak to?? w kaczki komiczne! w kaczki!

Komiczne, albo masz dziś zły dzień albo jesteś wyjątkowo zgryźliwym typkiem, który lubi podkurwiać innych.

przeczytałam cały topik, dzięki Tobie komiczne:D 😘 nie chce mi się pisać, ale autorka i lilastars czy jakoś tak: fajnie macie pod kopułą:o

Gość truusia
my własciwie wyjeżdzamy gdzieś albo wychodzimy tylko w weekendy , w dzień powszedni (pn-pt) sporadycznie.... ale my teraz oboje dużo pracujemy - założyliśmy, ze bedzie tak przez najbliższy rok bo po prostu trzeba nam kaski :)