Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tandeta w krakowie- warto

tandeta w krakowie- warto???

Polecane posty

tandeta w krakowie- warto mam pytanie czy opłaca sie jeżdzic na tamndete do krakowa? można cos tamniej kupić? i w jakich dniahc i godzinach jest najwięcej

nikt nie był???

zupełnie nikt?

kompletnie nie ma tu nikogo kto ubiera sie na tandecie? ani nikogo z krakowa???? nikogo? zupełnie hmm :(((

Gość hfnucshf bbb
bylam dawno temu, tzn ostatnio z 4 lata temu i powiem Ci ze zalezy co i jak lubisz sie ubierac, wtedy jezdzilam tam po dzinsy.. teraz zaluje ;) tzn wtedy nie bylo innych lepszych miejsc gdzie do 100 zl mogla bym dzinsy kupic,, teraz sa.. i ja moge wiecej na dzinsy przeznaczyc No ale moze cos sie zmienilo.. jedz i sprawdz :)

Gość hfnucshf bbb
nie wiem jak teraz, wteyd roilo sie od ( np w przypadku dzinsow ) od tandetnych spodni z bardzo wycieranego dzinsu z jakimis haftowanymi motywami na nogawkach.. zreszta co druga rzecz byla kiczowata, ale w srod nich mozna bylo znalezc cos normalnego ( np proste zieno granatowe dzinsy, biodrowki , bez zadnych zebdnych ozdobek)

Gość nowohucka
mieszkam w karkowie i co jakis czas jezdze na tandete, zrobili teraz dwie nowe galerei i mozna lazic i kupowac, czy taniej niewiem danwije byly wieksze roznice cenowe teraz roznie bywa, niekupisz orginalnych ubran ale takie normalne dla normalnych ludzi to i owszem. przejechac zawsze sie mozna, bywa i tak ze co druga budka , stoisko ma to samo :) najwiekszy ruch to sobota niedziela otwarte i hale i plac do 14 srednio hala otwarta w tygodniu oprocz poniedzialkow do 19 teoretycznie a w praktyce do 16 najlepiej bo najwiecej otwatre

w zasadzie kupisz tam to samo co w większości butików w centrum miasta a o połowę taniej...

Gość wanda5433
ja tez jezdze czesto na tandete ,przewaznie po jakies sweterki ,bluzeczki ,bielizne, i po butki bio czasem mieli fajne sandalki na lato . a cenowo nie jest tak bardzo tanio ,ale wiecej towaru jest na tandecie niz na Tomexie. Tomex sie strasznie pogorszył co stoisko to mają to samo .masakra

Gość Lubię galerie Krakowską
Na tandecie jest wszystko, zwlaszcza dodatki- torebki, buty, bizuteria To juz nie ta tandeta sprzed 10- 15 lat

Gość lololl
tak jest tam wszystko

Rózny towar, w różnych cenach. Ciuchy niejednokrotnie lepsze jak w galeriach,za nizszą cenę

Gość waee
To zależy. w hali I w boksie 35 pan sprzedaje np brudne (jak myślę używane) sukienki... chciałam kupić dwie. obydwie były brudne i to nie trochę tylko bardzo. jedna schlapana jakby tłuszczem a druga zbrudzona w 3 miejscach. Kiedy zapytałam czy nie ma innych bo te są przybrudzone sprzedawca stwierdził, że je sobie wypierze i sprzeda jeszcze drożej niż podaje cena na wieszaku... nie polecam.

Gość freehugsss
Ja czasami tam zaglądam, zależy co chce sie kupić. Gdy jest sezon na sukienki każde stoisko jest nimi przepełnione. Ale moim zdaniem warto.

Gość gość
Szafa Lilly będzie dobrym wyborem. Mają ubrania na każdą okazję – na specjalne wyjścia i na co dzień. Nie tak dawno kupiłam u nich torebkę, bo z takich dodatków też trochę rzeczy można tutaj kupić. O tym co aktualnie sprzedają piszą regularnie na swoim fejsie www.web.facebook.com/szafalilly/?_rdr .

Gość Klientka z krakowa

Na oarkingu cygan zaczepia kobiety. Po odmowie rozmowy pluje na auto i bije reka w szybe2. Cos z tym zróbcie więcej nie przyjadę .