Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

raptor73

Mężatki i Żonaci - kto ma ochotę na skok w bok?

Polecane posty

Gość Wichajster
to nie wiesz jak? to wkladaj reke w majtki a ja Ci powiem.. podciagam spodniczke do gory odchylam majtki na bok i smeram tam po wzdłuz rowka kutasem a jak juz mokra to trza pchac po jajca... ale jutro paluszek bedzie czerwony.. :)

witajcie ...poobserwuje sobie na razie ....pozdrawiam.

Malo Stanowczy-a gdybys mial do wyboru zdecydowana foczke i kobiete bez woli (czytaj: ulegla), to ktora bys wybral w takim ukladzie?;)

Nie kręcą mnie foczki, a w każdym razie nie to, co rozumiem pod tym pojęciem. Kobieta uległa jak najbardziej, pod warunkiem, że ulegnie po walce, a nie od razu. Musi gryźć, drapać, wyrywać się, jednym słowem bronić. Ale oczywiście muszę wiedzieć, że ona chce ulec :classic_cool:

Widze, ze tak jak i ja cenisz sobie te, czesto skrywane, pierwotne instynkty....:)

E tam....nie wszyscy. Bywaja bardzo skomplikowane modele. I taki sie chyba wlasnie mnie trafil:(

To Ci się tylko tak wydaje. Po prostu nie przeczytałaś instrukcji. Napisałem, że jesteśmy prości a nie, że tacy sami :) W czym Twój model jest taki skomplikowany?

Tlumi w sobie te "pierwotne instynkty":( Nawet nie tlumi....wypiera sie ich rekami i nogami;)

I jak tu z takim postepowac??? A...instrukcje znalazlam. Niestety pisana jest w nieznanym mi jezyku:(

Nie chce przylać Ci po tyłku? Czy dobrze zrozumiałem? Jak to jak? Powiedz mu, że na pewno Cię nie kocha, ma inną, nie podniecasz go bo oczywiście jesteś gruba i takie tam :) On, żeby udowodnić, że jest inaczej, będzie musiał spełnić Twoje zachcianki. To proste rzeczy są... :classic_cool: Rzekłbym nawet FUNDAMENTALNE, czyli sztuka manipulacji zachowaniem faceta :) A jeśli później mu powiesz, że był to najcudowniejszy seks w Twoim życiu i będzie z górki :)

Miedzy innymi i to wlasnie chodzi:) Probowalam wszystkiego. Wszelkie moje proby manipulacji spelzly na niczym:( Hmmm.....moze kiepska ze mnie manipulantka.

A co powiedział na stwierdzenie, że Cię nie kocha i że go nie podniecasz? Bo jeśli zaprzeczył to trochę mało, Ty musisz czuć, że Cię kocha, a poczujesz dopiero jak Ci przyleje :) To podrażnij go. Bardzo dobrą, aczkolwiek trochę ryzykowną metodą jest udawanie znudzenia, na zasadzie, "niech on sobie ulży, mnie i tak nie zaspokoi, bo za delikatnie". On zacznie mocniej, ale dla Ciebie musi być ciągle mało... :)

Tego tez probowalam:) Co do ostatniej propozycji-poczul sie urazony. Jak to? On nie sprostal moim oczekiwaniom? Jesli tak to najwyrazniej cos jest nie tak z moimi oczekiwaniami:( To on chyba jest lepszy w sztuce manipulowania😭

Eeee, to masz bardziej zaawansowany model, należy przejść do planu F a może i G... "Jeśli z moimi oczekiwaniami jest cos nie tak to dlaczego ze mną jesteś, nie wiem co we mnie widzisz, nawet w łóżku nie jesteś ze mnie zadowolony, BUUUUUUUUUUU". Czyli przesadzone poczucie winy za gradobicie na Śląsku w zeszłym roku :) A tak poważnie - po takim tekście powinnaś go wytrzaskać po pysku, bo to był zwrot yebanego egoisty. Przepraszam, ale takie jest moje zdanie. I szlaban na seksik co najmniej przez tydzień, a przy próbach podejścia "wiesz, sam mówiłeś, że coś nie tak jest z moimi potrzebami", po tygodniu położysz się, rozchylisz nogi i martwa natura. Jakiś komentarz? No to "nie chcę Cię rozczarować moimi oczekiwaniami, z którymi, jak sam mówiłeś, jest coś nie tak". Facet zacznie żałować, że się odezwał w ten sposób, i to będzie pierwszy krok ku normalności. Jestem chamem, ale nigdy i za żadne pieniądze nie powiedziałbym tak swojej partnerce. Chyba że w żartach i żadne z nas nie potraktowałoby tego poważnie.

Nie zamierzam sie spierac. Moj facet to egoista do potegi w tym temacie. W innych roznie to bywa. Raz lepiej raz gorzej. Opisanej powyzej sytuacji tez probowalam, ale zawsze ten sam schemat sie powtarza. Probuje mnie wpedzic w poczucie winy. Wczoraj chyba odbylismy ostatnia rozmowe w tym temacie. Nie mam juz sily prosic, grozic, kombinowac. Chyba sie poddam, bo wszelkie moje dzialania odbijaja sie tylko i wylacznie na mnie.

Wiesz, jeśli "w tym temacie" się nie układa to związek nie ma przed sobą świetlanej przyszłości. Nie chodzi o to, żeby rżnąć się codziennie, ale żeby chcieć tego z podobną częstotliwością i w podobny sposób. A jaka przyszłość Cię czeka? Ja to widzę tak - jeśli się nie rozstaniesz ze swoim obecnym partnerem, to któregoś dnia spotkasz faceta, który będzie widział w Tobie kobietę, w którymś momencie mu ulegniesz i być może dostaniesz to, czego pragniesz. I zaczną się schody.

Wiem, wiem......:( Ale odejsc nie moge. Jak w kazdym zwiazku mamy wspolne zobowiazania, ktore nie bardzo da sie w tej chwili podzielic. No i jest uczucie, ktore przygasa nieco, ale jednak ciagle jeszcze istnieje.

ZAWSZE są jakieś zobowiązania. Tylko zadaj sobie pytanie o priorytety. Wolisz być czy mieć? Bo do tego tak naprawdę to się sprowadza. NIkt za Ciebie życia nie przeżyje, a wnuki będą miały w doopie opowieści o spłacaniu kredytu, jeśli już to będa wolały posłuchać o nieszczęśliwej miłości. Ale lepiej, jakby było o szczęśliwej, nawet jako bajka na dobranoc.

Nie mogles tego lepiej ujac Malo stanowczy. Swieta prawda, ale takie decyzje wymagaja odwagi i czasu. W swej desperacji, pewnie znajde odwage, ale tez potrzebuje czasu by przemyslec wszystko dokladnie, poczynic odpowiednie prygotowania..... Przyznam, ze mysle juz o tym jakis czas, ale do tej pory ciagle probowalam cos z tym zrobic, zmienic, naprawic, ale teraz juz wiem, ze to nie ma sensu. Wypalam sie przy tym, nic z tego nie majac.

Zaproponuj mu żebyście poszli do poradni małżeńskiej. Jeśli nie zechce - będziesz miała jasność. Nie zależy mu na związku. Jest zadowolony z tego co ma i nie widzi powodu, aby zainteresować się Twoimi uczuciami. Ale oczywiście każda decyzja tego typu wymaga przemyślenia. Powodzenia, będzie dobrze :)

Gość on_24_eg
Witam. Jestem 24 letnim studentem i z chęcią spełniłbym swoje marzenie kochając się ze starszą od siebie kobietą. Warunkiem jest wiek przynajmniej 27 lat, oraz zadbane ciało. Być może któraś z Pań marzy o upojnej nocy z dużo młodszym od siebie kochankiem... .