Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

raptor73

Mężatki i Żonaci - kto ma ochotę na skok w bok?

Polecane posty

carte.... tylko nie popadnij za bardzo w samozachwyt.... Dyskretny---->>> Ty pracusiu:) ja miałam bardzo pracowity poranek echhh ale teraz dopadł mnie leń gigant. i juz mi się nic nie chce ... :(

Dyskretny.... ja sie pocieszam,że to juz dzis sroda... dwa dni jeszce tej nierównej walki i wolne....ale niestety w mojej"firmie" 10.11.08 jest pracujący więc nie bede miec "długiego weekendu" jak niektórzy... ech(

dyskretny! Nie denerwuj mnie ech:):) a co ja biedna mam powiedziec... czy jest tu ktoś prócz mnie biednej, tez 10.11 pracujeeeee:( zawsze to w "kupie" raźniej:)

Ale dlaczemu marna pociecha? :) Luzik w drodze do pracy, luzik w pracy, luzik w drodze z pracy. Taki trochę bardziej aktywny wolny dzień, za który dostajesz pieniądze. :) I najlepiej odebrać to sobie w jakiś piątek :)

hmm mało stanowczy masz racje.. tylko widzisz w mojej "firmie" jest to dzien pracujacy .. normalnie i nie możemy sobie go odebrac w innym terminie i tu jest pies pogrzebany ale ok jak to sie mowi co nas nie zabije to nas wzmocni:):) :):)

Modliszka, czy chcesz powiedzieć, że w Twojej firmie nie jest przestrzegany kodeks pracy czy też pracujesz w instytucji pożytku publicznego? :)

dyskretny... hahah no nie wiem czy bys wypoczął.. przy mnie... wiesz juz ja bym ci znalazla obowiazki... zmywanie., sprzatanie, pranie , itp... ale wszystko w moim towarzystwie.. może byc???