Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

raptor73

Mężatki i Żonaci - kto ma ochotę na skok w bok?

Polecane posty

Gość Bystry obserwator
OOOOOOOOOOO Modliszka33 jest duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo starsza od gostka, który ma 24 lata - powinna mu pasować :))

Gość od_skocznia
No, mi się też podoba - szczególnie darmowe porady domorosłego psychologa kryjącego się pod nickiem Mało_stanowczy :) - ma człowiek doświadczenia - to widać, slychać i czuć :)

Gość i gitara

On 24 - no to pojechałeś. Dwudziestosiedmiolatce proponujesz seks z DUŻO młodszym facetem. 3 lata to szmat czasu :D Czyli w kwestii uwodzenia już poległeś. Ciekawe co innego możesz zaproponować starszej od siebie kobiecie? A tak na marginesie - 27-latka to bardzo młoda doopka :)

Gość Mateńko kochanka
takich chętnych na dyskrecję i boczne dupczenie, to jest chyba100 % na różnych czatach, forach, portalach, a jest gdzieś taki/taka - bez ciągot na pieprzenie się poza związkiem, szanujących swojego/swoją partnera/partnerkę.

Gość od_skocznia
"Mało..." - no napisałam własnie, że to "widać, słychać i czuć", że nie z książek tylko z doświadczenia wynikają twoje porady - nie ze wszystkimi się zgodzam, ale sądze, że niegłupi z Ciebie gość :)

Gość kup sobie
niegłupi z Ciebie gość" nieglupi tylko malo stanowczy:P

Gość od_skocznia
Gdyby wszyscy byli stanowczy to świat by był nudny :)

Boże alez ja mam dzis aseksualny stosunek do pracy wrrrr no a juz teraz szczególnie..... chyba musze zasięgnąć porady psychologa ...:D cybant... zboczuchu -uwodzicielu dziewic na forum .. witaj:)

Dyskretny---->> usmiechnij sie i nie jęcz... pomyśl sobie,że nie jest tak żle.. wszak zawsze może byc gorzej.....:P;P Carte... żebyś wiedział mnie nie sposób zapomniec.. choć ze mnie zadna orleanska dziewica niestety:(