Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

Gość Almost you

Z czego to wynika, jak myślicie?

Gość nie _
z tego, że starsi mężczyźni są leniwi?:P

Gość nie _
dojrzałe kobiety lubią pieprzonko!:D

Gość carrramba
.......od 30 tki to się zaczyna ;) :D

Gość Etema
Z tego, że zadbanym kobietom po trzydziestce znudziło się to, że znakomita część Polaków po 30 strasznie się zaniedbuje? A tak na marginesie... 29letnia kobieta szuka partnera w wieku 24-31 lat :P

Gość po 40
Bo kobiety sa teraz zadbane, młodo wyglądają i moga sie takim podobać a młodzi mężczyźni wola doświadczone mądre atrakcyjne kobiety niz głupie gąski po 20, które jeszcze nie wiedzą czego chca ani w sexie ani w zyciu.

Gość crazy world 4
Ostatnio jest moda na takie związki podobno na portalach randkowych kobiety około czterdziestki sa zasypywane mailami od dwudziestoparolatków

Gość malolat
kocham gorace 40 tki

Gość wiosenna rosa
Nie mowa tu chyba o młodych licealistach tylko dorosłych facetach ok. 25-30 lat. Faktycznie coraz częściej sa związani z kobietami 40 letnimi. sama mam 38 lat i kilka lat młodszego partnera.

Gość 45 latka
A po co nam stare dziady. Skoro teraz młodzi wola dojrzałe to niektóre z nas z tego korzystają. Nie wszystkie chcą bo maja kompleksy albo sie boją że młodszy je zostawi. ja sie nie boję, prędzej to ja mojego zostawię.

Gość zauważyłam to
coraz więcej widzę takich związków

Gość ejtam ja
wolę mojego prawie 50latka, sama mam po 40. Ale facet jest seksualnym arcymistrzem, lubię długo, a młodziaki strzelają po kilku sekundach.

Gość dojrzałakobieta
Lubię młodych ogierów. Bzdura z tym strzelaniem po kilku minutach. Własnie przeciwnie - taki młody ogier może długo dużo i nie zawsze to sie kobietom podoba. Ja mojemu musze ciągle powtarzać, że za długo, a ja tego nie lubię (ma 28 lat)

Gość taka jedna 40stka
Dołączam do grona kobiet związanych z młodym ogierem :D:D 14 lat młodszy.

Gość mam pytanie odnosnie
Mam pytanie właśnie do dojrzałych kobiet związanych z młodymi mężczyznami. Jak reaguje otoczenie na wasz związek? Mieszkacie razem, nie kryjecie się na ulicy ze sobą? Jak doszło do tego, że się z nimi związałyście?

Gość wszechwiedzacy__czesio
a facet z mlodziutka to zboczeniec. oczywiscie rozne spojrzenie dlatego wiecej takich wiazkow jest bo mlody facet chce sobie poprobowac z kobieta ktora nie ma fiubzdziu w glowie tylko juz mysli. tylko ciekawe co za 5 lat bedzie gdy kobieta wyraznie zacznie sie starzec

Gość Carm Q
zawsze jednych do drugich ciągnęło, a teraz czasy takie, że mogą się do tego przyznawać :D

Gość nie_
Dojrzałe kobiety potrafią zabezpieczyć się przed niepożądaną ciążą. Są bardziej otwarte na łóżkowe eksperymenty, doświadczone;) A i przede wszystkim dobrze loda zrobią:P:D

Gość jestem z młodszym
wczesniej 20 lat bylam z rownolatkiem.Róznica?Młody kochanek myśli przede wszystkim o mnie pozniej o sobie;),wbrew panujacej opinii wytrzymuje dłużej niż równolatek,kobiety nie traktuje tylko jak pojemnika na spermę.Zawsze romantycznie i bez pospiechu

Gość jestem z młodszym
nie nieprawda,jestesmy znacznie mniej doswiadczone niz mlode dziewczyny,wiekszosc z nas starych miala jednego lub dwoch partnerow ,nie bylysmy i nie jestesmy tak puszczalskie jak wspolczesne dziewczyny.Nikogo nie chce obrazac,bo nie wszystkie takie sa,ale wiekszosc niestety tak

to 32-latek na jak dojrzałą kobietę może liczyć? ;) zebym sie psychicznie zaczął przygotowywać ;)

Bezedury - młodsze juz mialem. teraz moze z jakas "dojrzala" bym sprobowal ;)

"W tym wieku facet powinien szukać coraz młodszych, stare rury zostawić młodym " na mnie lecą albo ok 25-tki albo dojrzale sie popatruja. wez to mi wytlumacz ;)

Gość zniczka
Nie znam ani jednej pary, gdzie ona jest sporo starsza. Mysle, ze mlodzi faceci pragna przezyc chociaz raz przygode ze starsza kobieta,ale na stale raczej zaden sie z taka nie zwiaze.

Gość jestem z młodszym
widocznie malo widzisz, w moim najbliższym srodowisku sa 3 malzenstwa z duza roznicą wieku i od razu dodaję,ze nie chodzi o sprawy majątkowe:P

Gość nie_
jestem z młodszym dokładnie tak jest, że kobiety dojrzałe miały jednego partnera... ale przez długi okres czasu można się dużo nauczyć;) A jak potrafią zachowywać się młode dziewczyny szczególnie na dyskotekach, to jest po prostu szokkkk (wystarczy piwo i prochy)i tracą kontrolę nad sobą.:-o

Gość kobieta przymierzająca się
jestem z młodszym, a jaka jest między Wami różnica wieku? Kto się bardziej starał, z czyjej inicjatywy wyszedł pierwszy pocałunek?

Gość jestem z młodszym
wszystko z jego strony,nigdy nie lubiłam młodszych mężczyzn,to przypadek. Jesteśmy razem 7 lat,on w tej chwili 35,ja ja 49. nie wyobraź sobie,ze to on mnie nauczył co to seks,a nie odwrotnie,nieprawda,ze jestesmy doswiadczone,to tylko kolejny stereotyp