Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

Gość ALLEXI
klania sie zona 9 lat mlodszego:) ja 34 latka...5 lat razem:) pozdrawiam

Gość Vmr
Ja 31, ona 44. Małżeństwem od 3. Jest super :)

Gość madagaskar01
ja 29 on 22...razem 3 lata-jest przeeeee super!!! roznicy wieku podobno nie widac:)pozdrawiam wszystkie starsze:)! a do tych co sie boja-nie przekreslajcie szczescia z powodu metryki urodzenia..wiek to nie wszystko:)

Gość hbt22
ale mnie wkurzaja takie tematy szczególnie pytania o środowisko rodzinę itp! Nie ma nic dziwnego że 40 latka jest z 10 czy 15 lat młodszym facetem. Od dawna starsi panowie mieli młode kobiety i nikt sie nie dziwił, dlaczego w odwrotną sronę sie ludzie dziwią? Odpowiedź dla Kwiatka - dla ciebie kobieta 40-45 lat byłaby w sam raz. Mam 49 lat i od 7 lat mmieszkam z 12 lat młodszym mężczyzną, nikt sie temu nie dziwi i nawet niezbyt widać różnicę.

Gość o matko 49 lat
to tylko pare lat młodsza pani jest od mojej mamy,w tym wieku to juz kobieta staro wygląda co faceta może w pani pociągac

Gość ja mogę
coś od siebie dodam. mam 2 koleżanki 39 i 42 lata które mają coraz młodszych partnerów. jedna tylko sobie romansuje a druga jest w stałym związku. obie naprawdę nieźle wyglądaja jak na swój wiek i wcale sie nie dziwię tym facetom że chcą z nimi byc.

Gość do o matko 49
przecież kobieta napisałą że są ze soba już ileś tam lat 10 czy coś więc jak sie wiązali to wyglądała młodziej, twoja matka tez się starzeje wszyscy sie starzejemy i z tego powodu partnerzy maja nas opuszczxać? to działa w obie sttrony pamietaj

Gość do o matko
widocznie twoja mama nie dba o siebie.Znam mnostwo kobiet w tym wieku i rzeczywiscie jedne sa nadal atrakcyjne inne wygladaja okropnie.

Gość też do o matko
własnie każdy wygląda inaczej pracuję z kobietami powyżej 40 lat i niektóre wyglądaja po prostu staro i nieatrakcyjnie a inne są super laskami.

Gość kup sobie
to tylko pare lat młodsza pani jest od mojej mamy,w tym wieku to juz kobieta staro wygląda co faceta może w pani pociągac" widocznie twoja matka jest w kiepskiej formie:O

Gość 45 latka
Piszecie tu o wyglądzie ale przecież w związku wygląd nie jest najważniejszy, na początku tak wyglądem można kogoś przyciągnąć ale żeby stworzyć normalny związek potrzeba czegoś więcej. Z czasem każdy sie starzeje mężczyzna tymbardziej bo faceci po 40 już wyglądaja koszmarnie. Mój młodszy facet owszem poleciał tez na mój wygląd ale dopiero jak poznał moje wnętrzne zdecydował się na cos trwalszego.

Gość dajcie mi kopa
Kobiety są coraz bardziej pewne siebie coraz lepiej wyglądają i nie boją sie takich związków. Potrzebuja też wiecej i lepszego sexu niż młode a młody facet może to im dać. A mężczyźni coraz częściej wolą dojrzałe kobiety bo: - nie są tak puszczalskie jak młode - sa bardziej doświadczone w sexie, wiedzą czego chcą, są aktywne - sa doswiadczone zyciowo - mądre życiowo - jest z nimi o czym porozmawiać, nie sa nudne To moje spostrzeżenia z rozmów i artykułów, sama takich doswiadczeń nie mam bo mam męża.

\"Z czasem każdy sie starzeje mężczyzna tymbardziej bo faceci po 40 już wyglądaja koszmarnie\" chyba jak o siebie nie dba. odpowiednie odżywianie i trzymanie kondycji fizycznej to podstawa dla kazdego, w kazdym wieku

teraz jest spora ilość takich pseudofacetów, wychowanych przez nadopiekuncze mamusie... wychodza z domu i znów potrzeba im mamusi, a ze chca jeszcze troche poruchac to biorą 2 w 1 :P

"Z czasem każdy sie starzeje mężczyzna tymbardziej bo faceci po 40 już wyglądaja koszmarnie" no a kobietom to zostaje ciało 20 latki :D

Gość boginiiii
ja mam 35, mój facet 4 lata młodszy, jesteśmy ze sobą od roku i jest super :)

Gość kup sobie
teraz jest spora ilość takich pseudofacetów, wychowanych przez nadopiekuncze mamusie.." kazda matka kocha swoje dzieci, na to nie ma rady:) z toba chyba bylo inaczej:P

komior, sam sie chwaliłeś ze lubiłeś starsze babki jak byles mlody :D a teraz sie tu probujesz wybielac :D

_Kwiatek komior, sam sie chwaliłeś ze lubiłeś starsze babki jak byles mlody a teraz sie tu probujesz wybielac A która starsza chciałaby takiego piernika? :) Jak brać, to młodszego, a nie babkę piaskową, w tym wypadku dziadka.

Ja nie zauważyłam, ale to może dlatego, ze nie zajmuję się takimi pierdołami na co dzień, analizując kto z kim naokoło seks uprawia

Kwiatek lubiłem starsze jak miałem 20-25 lat... a nie 49 letnie mumie :P:P a co do tego topika z linka... ja sie nigdy nie umawialem na seks.. umawialem sie na postalach randkowych a seks ewentualnie wychodzil przy okazji...

Gość kup sobie
ze mna było inaczej i dzieki bogu... " to takie chlodne:( nie czujesz potrzeby matczynej milosci, tej czystej, nieograniczonej...:) ciezko zyc, kiedy tego nie doznajesz szczegolnie, gdy juz nie ma szans na zmiany:O