Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

musztarda :D ;) komior - spoko. mnie sie podobala pani od chemii jak w technikum bylem-miala tak max. 3 dychy ;)

hahaha :D koleś nieźle pisze, naprawdę ktoś mógłby wg jego zasad działać tylko ja odnoszę wrażenie, że koleś nigdy nikogo nie wyruchał :D jedynie teorię sobie stworzył :)

Gość z ogierem
komiczne "teraz jest spora ilość takich pseudofacetów, wychowanych przez nadopiekuncze mamusie... wychodza z domu i znów potrzeba im mamusi, a ze chca jeszcze troche poruchac to biorą 2 w 1 " nie masz racji,to sprawa dojrzałosci nie wieku.Po 18 latach związku z niedojrzałym równolatkiem jestem od kilku lat z dojrzałym ogierem

Gość jaaaa 1963
Ja też już nie raz miałam sporo młodszych i nikomu nie matkowałam. Faceci byli dojrzali nie jacyś maminsynkowie - wręcz przeciwnie jeden to nawet mieszkał z matka a sam musiał sobie gotować, zakupy robić bo matka palcem w domu nie kiwnęła. Teraz zaczyna sie coś chyba poważnego z 13 lat młodszym "ogierem" - w moim przypadku bardzo trafne określenie. Kwiatek :) znam cię z tematu o atrakcyjnej zdesperowanej!

Gość do Sissy
Wcale nie trzeba się zajmować pierdołami i czyimś życiem żeby to zauważyć. To widać na każdym kroku i to w ostatnich kuilku latach coraz więcej takich par. U mnie w rodzinie 2 takie przypadki, wśród znajomych 1 i w pracy 1. Nawet wśród gwiazd ostatnio taka moda. Choćby Reni Jusis - ma prawie 10 lat młodszego męża..

mnie sie wydaje ze to mamy efekty promowania kobiet. wyorsly na silne niezalezne kobiety ktore chca coraz wiecej... i siegaja po to ;)

Gość dokładnie Kwiatek
Kiedys kobiety nie pracowały siedziały w domu i nie było rozwodów. Teraz dojrzałe kobiety często są rozwódkami, do tego coraz młodziej i lepiej wyglądają i wolą mieć przystojnego młodego faceta niż starego, tymbardziej że taka kobieta potrzebuje sexu a wiadomo że możliwości faceta po 40 maleją. Mnie sie podoba ten trend.

Gość równouprawnienie
wynika to z równouprawnienia. skoro faceci mieli zawsze młodsze partnerki to dlaczego nie może być odwrotnie

hehe no mnie kreci wyobrazenie o starszej kobiecie ale nie za bardzo... ale warunek-musi miec atrakcyjne cialo ;) i oczywiscie poukladane w glowie ;) tak jak mlodsza ;)

Gość Maćkowiak27
Dojrzałe kobiety mają poukładane w głowie - te młodsze raczej nie. Dlatego wolę dojrzałe. Ciało? Niektóre kobiety po 40 maja ładniejsze ciałą niż młode

Gość jaaaa 1963
Kwiatek jestem tu anonimowa więc mogę napisać. Miałam naprawde sporo młodych kochanków, nawet 25 letniego i każdy mówił że mam piekne ciało, że nie mogą uwierzyć, że urodziłam 2 dzieci i mam tyle lat ile mam. Mój obecny facet jest zachwycony mną jako kobietą ale też moim ciałem, jestem dla niego najpiękniejszą kobietą. Dobrze jednak jak jest cos więcej niż tylko patrzenie na urodę bo wtedy nawet drobne niedoskonałości nie stanowią przeszkody. Od niedawna jestem spełniona i szczęśliwa, na pewno przy kimś w moim wieku bym sie tak nie czuła.

movering - no dlatego mowie ze fajnie byloby byc ze starsza kobieta ;) mloda faktycznie rzadko kiedy ma poukladane w glowie

"i każdy mówił że mam piekne ciało, " a co miał mówic? ze mu grobem śmierdzisz? że Cie grabarz po tyłku łopatą klepie.. moze masz ladne ciało... jak na swoj wiek...

nikt juz nie wierzy w love?tylko doszukujecie sie podtekstów:O romantyków juz nie ma😭

czesc złośliwa. oferma powiedzial tak, cytuję: "złośliwa jest taka ostra laska że jakbyś ją zobaczył to wydukałbyś tylko "yyyyyyy..." :D :D :D

"romantyków juz nie ma" ale Ciebie to raczej nie powino martwic bo nigdy sie nimi nie ineteresowałaś :P

Ale macie o mnie jakieś mylne pojęcie kocham romantyków to takie dobre uczynne chłopaki

Gość jaaaa 1963
Komiczne - chyba jak cos sie komus nie podoba to nie mówi NIC albo wiecej sie juz nie spotyka. Zdarzyło mi sie rozczarować czyimś ciałem np. chudy nic nie umięśniony, blady :D wtedy nie mówiłam NIC. Poza tym mam naprawde niezłe ciało jak na mój wiek, gładka aksamitna skórę, niezłą figurę, brak rozstepów.

Gość tak ja zauważyłem
i sam chce takiego związku. rozstałem się z 29 latką która była kompletnie niedojrzałą idiotką. interesuje sie od pewnego czasu kobietami powyżej 35 lat ale mało kobiet chce sie wiązać sa zbyt zakompleksione i boją się że młodszy je zostawi

nie krecą mnie młodsi i wrecz przeciwnie czuje sie przy nich staro i głupieje wole starszych lub rówieśników

Gość jaaaa 1963
Movering! nie wyobrażam sobie tak kłamać podczas sexu no kurcze jak sie komus cos nie podoba to chyba tego nie wychwala! zreszta co za różnica mówi czy nie, to widać w oczach faceta i tylko mądra dojrzała kobieta jest w stanie to dostrzec, nie potrzeba słów. Dojrzałą kobete nie jest łatwo oszukać, nabrać, mamy wyczucie i intuicję i znamy sie na mężczyznać, znamy zycie po prostu

Gość jaaaa 1963
Sami a ile masz lat bo jak poniżej 30 to doskonale rozumiem.

Gość tak ja zauważyłem
gdzie szukać takich kobiet jak Ty 1963?

Gość Brygitta47
No... ja sie właśnie związałam i to nie pierwszy raz!