Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

złośliwa, oferma dzis tak napisal bo go pytalem jaaa 1963 - podobam sie starszym kobietom, nawet ostatnio w parku spojrzala jedna na mnie z zainteresowaniem. a w pociagu kiedys jak jechalem-katem oka zobaczylem ze ktos sie na mnie patrzy-kobieta tak 45-50-taki rozmarzony wzrok miala ze az sie wystraszylem :D

Oferma? Przecież nigdy żadnego komplementu mi nie napisał tylko był szorstki dla mnie:O Mam 30 lat

serio mowie. " 11:33 [zgłoś do usunięcia] ofe rma (..................) Kwiatek, złośliwa jest taka ostra laska że jakbyś ją zobaczył to wydukałbyś tylko "yyyyyyy..." " chcesz linka do wypowiedzi? ;)

Nie chce zadnego linka mam sie sparowac i mam byc grzeczna i wyciszona:O

"kocham romantyków to takie dobre uczynne chłopaki " moga samochod umyć, dziecko do przedszkola zaprowadzic :P

Gość jaaaa 1963
Sami to wszystko jasne w wieku 30 lat tez wolałam równolatków. Po 40 bedziesz wolała młodszych :P

"mam sie sparowac i mam byc grzeczna i wyciszona" ale ja cie wole taka jaka jestes teraz 🌼 👄

Heheeh Komik romantycy są mili,juz od chamów to mam koszmary senne :O

Kwiatek uspokój sie bo On chyba podczytuje kafe:O bede sparowana uziemiona i grzeczna

Sami - rozumiem Cie - po kontaktach z Kucharzem mozna miec koszmary :P (teraz znow będzie lament na kilka dni :D )

Gość taka moda chyba

a bo mnie to juz wszystko irytuje na kafe kobiety bronia facetów Komika Kucharza i Szukanie...wszystko jakieś takie popyrtane

"na kafe kobiety bronia facetów" a to akurat jest fajne :D tylko mnie nikt nie broni 😠 nie mam swojej kobiety [chlip chlip]

Fajne? To żenujace Kwiatek Ciebie bronić?Tyś jest klownem :P

Gość mojecos
moj 22 latek jest najdojrzalszym facetem jakiego znalam, ja mam 28 i czasami sie czuje przy nim jakbym to ja byla młodsza ;) nie wiedzialam ile ma lat jak go poznalam i w sumie nie pytalam bo wygladal mi na rownolatka ... jak sie dowiedzialam po jakims czasie chcialam zerwac znajomosc.. ale postanowilam ze zaryzykuje :-)

Gość messing
Jestem w zwiazku z mlodszym i jest nam naprawde wspaniale.Ten kto tego nie doswiadczyl nie wie co stracil...Ja mam 36lat a moj ukochany 26.Poznalismy sie na treningu mojego syna.Byl jego trenerem pilki noznej

movering--przeciez Wy jak gwiazdy chodzicie po tej kafeteri dumnie w nicku prężąc adres @ czy gg:P zamiast sami wybierać to WY tylko obserwujecie wojenki kobiet:O wstyd

to nie duża rżónica jeśli chodzi o wiek ... najfajniejsze są czterdziestoparolatki + dwudziestoparolatkowie :) Ostatnio to modne :)

Hehe w zyciu jest inaczej na kafe inaczej tutaj każdy żart jest odbierany przez faceta jako podryw:O ale i tak Was lubie:O

Gość Chętnie Ci odpowiem.
Czterdziestolatki to kobiety które mają już poukładane życie i mają dużo czasu dla siebie, o to by o siebie zadbać. Wyglądają teraz często na 10 lat młodziej, mogą wręcz przebierać w mężczyznach. Nic więc dziwnego, że wybierają sobie młodych i atrakcyjnych, którzy do nich pasują i z którymi dobrze się rozumieją.

Gość 35-latka
przeczytałam od dechy do dechy i cieszę się , że podjęto taki temat bo we mnie podkochuje się 25-latek...;) podoba mi się szalenie ;))))) wiem co robić.

hehe a czy kobiety walczące o faceta maja jakies zasady czy strategię? heheeh

Gość Chętnie Ci odpowiem.
35 latka, do dzieła! :)

"Które dobrze je dmuchają. O to chodzi a nie o zrozumienei" sunset - prosciej tego nie mozna powiedziec :D

Gość 35-latka
dziękuję :) sprawdzę "zagadnienie"

_Kwiatek :D taka prawda :D Ale kobiety ruchanie wolą nazywać "romantycznym spędzaniem czasu ze wzajemnym zrozumeiniem, wyrozumiałością i wiernoscią " :D