Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

Gość czterdziestotrzyletnia ty star
a ruro :O

Gość Adam tik tak
a czy 30latek ma szukać młodszej czy starszej, bo już się pogubiłem kto mi pomoże podjąć decyzje?

Gość onnnaaa 45
a ja szukam młodszego z Dolnego Śląska.

Gość 40 letnia kobieta
Czas na rownouprawnienie w tych sprawach,my tez chcemy mlodych.

Gość kaja109
i to jest wlasnie to.to nie my uganiamy sie za mlodymi ale oni za nami.mnie moj zasypywal prezentami zebym chciala sie do niego zblizyc.a jest mlodszy ode mnie 15 lat:)i jeszcze jedno.wczoraj sie kochalismy i on patrzyl na mnie tak jak nigdy nikt wczesniej .ciagle powtarzal "taka kobieta na mnie siedzi,moja slodka kobietka"-i dla takich momentow warto zyc:)

Gość Adam tik tak
kaja109 a ile masz wiosenek? wiem ze kobiety nie pyta sie o wiek, ale proszę odpowiedz jeśli możesz

Gość czterdziestoczteroletnia
Miałam podobnie, w sobotę rozstałam się z 23 lata młodszym chłopakiem po 2 latach i 4 miesiącach w związku. Poznał dziewczynę w swoim wieku, a ja go nie zatrzymywałam, żeby nie wiązać mu dalej życia.

Gość ffssgsg
zal pl

Gość 30letni
oj szkoda, ja dwa miesiące temu rozstałem się z 44latką była cudowna i teraz zawsze będe szukał doświadczonej życiowo i dojrzałej kobiety może kiedyś uda mi się....

Gość czterdziestotrzyletnia, to co
robiłaś, to już patologia:o I nie piszę tego z zazdrości, zawiści, bo sama mam 34 lata i zawsze wolałam młodszych...Obecnie spotykam się z 29-latkiem i jest ok, ale z 20-latkiem spotykać bym się nie chciała, toż to dzieciak, cóż on wie o życiu, prócz tego jak użyć penisa?:o

Gość 30letni
ja mam trzydzieści kilka i podobnie jak ty uważam, że tylko doświadczona kobieta jest w stani zaspokojć prawdziwego faceta, małolatki około dwudziestki leżą jak kłody nie wiedzą co i jak robić

Gość całym swoim sercemdfgh
zauwazyłam ze dojrzałe kobiety wiąża sie z bardziej dojrzaqłymi maezczyznami

Gość 30letni
a po 30tce nie jest się dojrzałym mężczyzną, chyba że myślisz o dziadku?

Gość czterdziestoczteroletnia
"czterdziestotrzyletnia, to co robiłaś, to już patologia I nie piszę tego z zazdrości, zawiści, bo sama mam 34 lata i zawsze wolałam młodszych...Obecnie spotykam się z 29-latkiem i jest ok, ale z 20-latkiem spotykać bym się nie chciała, toż to dzieciak, cóż on wie o życiu, prócz tego jak użyć penisa?" Ja jakoś mam od zawsze blokadę przed mężczyznami, którzy mają powyżej 25 roku życia...

Gość czterdziestosześcioletnia
Odnośnie mojego postu wyżej (zmiana nicka w międzyczasie z oczywistych względów), to mam obecnie 29-letniego kochanka i może będzie z tego coś więcej. :)

Gość czterdziestojednolatka
a ja zawsze lecialam na starszych mezczyzn, lecz ostatnio dopadlo mnie lekkie zauroczenie mlodszym :D nie chcialabym byc z nim w zwiazku (zreszta jestem mezatka zakochana w swoim sporo starszym mezu ;) ), ani nie podoba mi sie jakos specjalnie fizycznie (jest po prostu normalny), ale pociaga mnie jego lobuzerka, a zarazem inteligentna osobowosc. marze o przygodzie z nim, co sie nigdy nie zisci, ale sama sie sobie nie moge nadziwic, ze jestem w stanie byc zauroczona (nieco ;) mlodszym facetem :D

Gość gość
mama znajoma, ktora jest z facetem chyba ze 16 lat mlodszym juz sporo lat, maja male dziecko, wygladaja jako para rewelacyjnie, bo on jest taki konkretny, meski, a ona bardzo dziewczeca, atrakcyjna, mimo, ze ma chyba ze 44 lata.

Gość gość
bzdury gadacie kobiety lecą na starszych facetów

Gość gość
ja lece na kilku starszych i jednego mlodszego ;)

Gość gość
nieznosze młodszych w tym problem

Gość MILFucker
Ja zauważyłem, że to coraz częściej występujące związki www.milfy.edu.pl