Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

Gość baziaja
dolaczam do grona fanek mlodych ogierow :) ale nie tylko o sex i cialo chodzi, oni maja w glowie fajniej niz tamto pokolenie, 40 letni faceci juz tak rozlazli ze do niczego nie maja ognia (znam pare wyjatkow, ale to naprawde wyjatki!). Mlodszym sie chce cos robic w zyciu, poszukuja, zmieniaja swiat, sa inteligentni i przedsiebiorczy. Tak wiec nie tylko sex jest lepszy, ale cala relacja jest pelna zycia.

Wiesz... przy założeniu że chcę mieć dziecko... a najlepiej dwoje... czas mi się kurczy :D

Gość baziaja
onaaa 38: nie martw sie starzeniem, spojrz na chlopcow w swoim wieku, niedlugo Twoj partner Cie dogoni a Ty jak dbasz o siebie bedziesz coraz bardziej ponetna. Pod warunkiem ze dbasz oczywiscie.

Gość baziaja
ja? juz mam :)

minimum 2 - 3 lata a max. 6 lat :D ale znając życie - wszystko może się wydarzyć i wcale nie byc tak jakbym chciała :D

Gość mm8
No i dobrze. Atrakcyjne kobiety po 40stce powinny same mieć za partnerów atrakcyjnych mężczyzn młodszych o 10-15 lat. To super dopasowanie w łóżku i świetnie to wygląda gdy taka para: dojrzała, piękna kobieta i młody zabójczo przystojny facet gdzieś razem wychodzą.

Gość hiehie
A jak dojrzała kobieta nie jest piękna, a młody facet nie jest zabójczo przystojny?

chyba ma ktoś z czymś problem jeśli nie akceptuje pewnego stanu rzeczy obyśmy zdrowi byli i obyśmy dobrze się ze sobą czuli

Gość ILONA 35
...Ja również z podniesioną głową dołączę do grona dojrzałych pięknych kobiet i młodych przystojnych ich facetów. Mam 35 lat a mój partner 22...jestesmy dwa lata i jest to cudowny pełen miłości zrozumienia zwiazek. Bardzo sie bałam na poczatku ale to własnie z jego inicjatywy czuję sie bezpieczna, atrakcyjna i kochana.. Czasami warto świat przewrócic do góry nogami..

Gość Pracownica szefowej
Moja szefowa ma 47 lat, zadbana z niej babka i ma przystojnego faceta coś w okolicach 30stki - albo trochę przed albo trochę po. W dodatku lubi się w niego wcałowywać z języczkiem by pokazać wszystkim jaki towar wyrwała. A on wpatrzony w nią jak w obrazek. Zdarza się.

Gość do Pracownica szefowej
Jak się lubi całować z języczkiem, to znaczy że się czuje jakby była w jego wieku, a to znaczy że ten związek dobrze jej służy :)

Gość Szefowa pracownicy
Wypowiedź z 17.09.2009 zostanie jutro przedyskutowana nad umową o pracę jej autorki ;]

Gość Aqua A
No i dobrze, bo przyszedł wreszcie czas na kobiety! Mam 44 lata i spotykam się z facetami co najmniej 10 lat młodszymi ;-) Super sprawa :classic_cool:

Gość czterdziestotrzyletnia
Ja jestem z "młodym przystojniakiem" i wcale nie za kasę. Pieniędzy mam więcej od niego ;]

Gość do czterdziestotrzyletnia
Ile ma lat ten Twoj facet?

Gość czterdziestotrzyletnia
18 :)

Gość ja mam 37 lat
mój facet 26

Gość frerfge
czterdziestotrzyletnia mitomanko,na innym topiku piszesz,ze ma 20 lat i stidiuje :-)

Gość frerfge
czterdziestotrzyletnia no własnie chodzi o to abys miała wiecej pieniedzy od niego :-)

Gość ty 43 letnia
18 czy 20 lat to za malo - moglabys byc jego matka :O

Gość w ktorym topiku 43 letnia
pisze

Gość zona mlodszego
Kij ma dwa konce,mam duzo mlodszego meza,jest niby idealny,ma wszystko czego potrzebuje kobieta.Jest jedno ale-dorastalismy w innym okresie,to zaczyna mi przeszkadzac,coraz bardziej nas dzieli. Od 2 lat mam kochanka w swoim wieku i to jest to,z nim nigdy sie nie nudze,seks jest bardziej niz przecietny,ale jest rozmowa,wspolne tematy i fascynacja "wnetrzem"

Gość Młosdszy będzie zdradzał

Gość nie sypiam z komiczne2
nie bedzie jesli dostanie duzo seksu to nie bedzie, mlody musi byc trzymany na krotkiej smyczy,,oni to lubia, nie bez przyczyny ten ich kompleks edypa powoduje szukania zwiazku ze starszymi, dominujacymi (z racji pozycji, doswiadczenia zyciowego kobietami), jesi kobieta trzyma g krotko to bedzie jak ten pies warunkiem jest jednak to tez aby mlody byl bardzo zcesto ujezdzany i kobieta powinna nad nim dominowac w lozku

Gość 43-latka wymiata z tym 20-latk
To jest niesmaczne:D Tylko seks

Gość kfghgsg
Stare rury wiążą się z młodszymi dla sexu-jak pisali, a młodzi chłopacy są z takimi starszymi paniami dla kaski. Rzadko w grę wchodzi prawdziwe uczucie.