Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

Gość ale pieprzysz znałam pare
od razu zanaczam ze to nie ja ,ona była przed 50 on 32 i to ona była z nim dla kasy ,a on szukał kogos do stałego związku ,i co? kopnęla go w de jak odziedziczyła spadek ,wyszło na to ,ze ona była z nim dla kasy

Gość Wioslo
ania1311 (ab13111@wp.pl) Sama wolę młodszych partnerów.. już to nawet gdzieś pisałam lepiej się z takimi młodszymi facetami dogaduję Fan związków starsza młodszy A ile masz lat Ania? ania1311 (ab13111@wp.pl) Szacowne 31 Zachciewa sie mlodszych po 30 ..dobre ...jak Cie kopnie w dupe za pare lat to inaczej zaspiewasz. . ..jestescie popierdzielone

Witam. Ja od roku spotykam sie z chlopakiem, ktory w tym roku konczy 19 lat. Sama mam 27. On mnie kocha i chcialby spedzic ze mna reszte zycia.

Gość Wioslo
Mayor ... chcialby ..jak znam zycie chciec nie znaczy moc.. jak skonczysz 30pare lat da Ci kopa..

Roznica wieku nie ma zadnego znaczenia. Kopa moze rownie dobrze dac rowiesnik. To zalezy od czlowieka. W zasadzie to kazdy moze dac kopa. :) Widze wady takiego zwiazku. Jego dziecinne zachowanie, moje powazne. Jego smiesza rzeczy i sprawy, ktore mnie denerwuja, ale tak poza tym to jest fantastycznie. Nie twierdze, ze bedziemy razem juz zawsze, nie jestem przekonana do tego zwiazku. To raczej on o mnie zabiega i chyba bardziej pielegnuje to uczucie niz ja.

Gość Wioslo
Na poczatku zawsze jest fantastycznie ...w poscieli masz konika..pomysl ..masz 27 lat...seks i mlode cialko to nie wszystko..powodzenia..

Gość czterdziestotrzyletnia toz to
zakrawa o .........:O

Gość kolipolouyt
ja mam 4 lata młodszego męża,a moja kumpela 14 lat młodszego narzeczonego

Gość jak jest z roznicą 4 lata
? spotykam się z takim mężczyzną i zastanawiam się nad rokowaniami na stałe? długo jesteście razem:-)?

Gość kolipolouyt
jest super-jesteśmy razem 3 lata,małżeństwem rok.Wcześniej miałam młodszego 6 lat,ale był niedojrzały,chamski i wymagający.Zostawił mnie

Gość ja zauwazylem ;/
4 lata jest spoko

Gość czterdziestotrzyletnia
12:37 [zgłoś do usunięcia] frerfge czterdziestotrzyletnia mitomanko,na innym topiku piszesz,ze ma 20 lat i stidiuje Wpis, że ma 18 lat, to podszyw. Ma 20 lat.

Gość do czterdziestotrzyletnia
popierdzieliło cie kobito, co ty myslisz cipą na stare lata

Gość hhahha jakby te 2 lata robilo
roznice , 43 latko , o 23 lata mlodszy, dobre sobie, toz tobie tylko o seks chodzi stara prukwo:O

Gość prawiczek maciej
:O:O

Gość dsgzgg
Wiadomo nikt nie ma nic za darmo==>ona ma siano, on ma mlode ciało, innej opcji nie ma. Obudzi się z ręka w nocniku i będzie placz i zgrzytanie zębow.Baby są durne i naiwne.:D

Gość nic z tego nie bedzie durnie
Zawsze zostawi was dla mlodszej i bedziecie cierpiec .

Gość spoko jak was dupa swędzi
a chuj wam do tego kto z kim i za ile

Gość też byłam z takim
ja niestety musiałam zostawić mojego bo naprawdę nie rozumiał, że jestem osobą niezależną...Kochałam go i nadal kocham ale nie pozwolę się ustawiać... Może młodsza kobieta da mu szczęście. Mam 42 lata on 18 lat młodszy- byliśmy ze sobą 2 lata. Wspamniały, superprzystojny i inteligentny chłopak...ale nie wytrzymałam. zresztą, to przeciez nie na całe życie. z młodszą będzie szczęśliwszy.ale seks był boski - to fakt...

Gość paplanina paplanina etc etc...
nie _ dojrzałe kobiety lubią pieprzonko! rozwalił mnie powyższy tekst ale to prawda potem stare brzydule przy kasie robią za sponsorki a młodzikowi w to graj(tylko że jak laska tak robi to ona się prostytuuje a co robi taki młodzian? )

Gość paplanina paplanina etc etc...
Złoty Almost you bo kutaski sa prężne i sprawne a starym flaczeją i opadają hahahaha leże i zdycham ze śmiechu

Gość nie ma sensu odpowiadać
:) no jak róznica mniej więcej 5lat jest jeszcze znośna a jak 20 to coś nie bardzo :) dojrzałe kobiety też się bawią w sponsoring

Gość też byłam z takim
tyle, że mój chciał się żenić a ja nie:-) więc z tym sponsoringiem to tak nie za bardzo:-) może wam się to w głowie nie mieści ale naprawdę oni nas uwielbiają z wielu powodów.Monica belucci też jest niemłoda a....:-)

Gość mlody zostawi prędzej niz to
Dopuszczam 5 lat w tę lub w tamtą stronę, więcej to głupota. Seks nie załatwi wszystkiego ..........

Gość ja zauwazylem
nazywam to mysleniem cipa

Gość ano wiążą się,a potem te ogier
je zostawiają na koniec dla młodszej.

Gość czterdziestotrzyletnia
Starsi też zostawiają kobiety :]

Gość 43letnia wstydu nie masz pusta
cipo:D

Gość Lady Ex
No i dobrze. Jeśli dojrzała kobieta ma ochotę na młode wysportowane ciacho, nie powinna się krępować :classic_cool:

Gość Pupciaan
Ja kochane Panie muszę wam powiedzieć jedna sprawę. Otóż osobiście grzmociłem się ze starszą partnerką o 10 lat i muszę powiedzieć, że jeżeli chodzi o grzmocenie się to było genialnie. Całkowita prawda niejako że kobieta starsza w połączeniu z młodym członkiem rżnie się idealnie. Jednakże przy brzebłysku racjonalność zakończyłem tą relację - tak ja - gdyż mimo ze ta kobieta była o 10 lat starsza to zachowywała się jak dziecko. Chciała być tzw utrzymanką i co zabawne miała swojego jeszcze faceta i to ja miałem ją od niego wyciągać (walcz o mnie). Oczywiscie wyczułem tutaj seksualną manipulację i dałem jej do zrozumienia ze poza kutasem nic nas nie łączy. Rozeszlismy się z wielomiesięczną szopką z jej strony - jak dla mnie tragedia. No ale pieprzta się dalej jak rasowe zwierzaki w lesie, bądz cichodajce. Przecież w Polsce niewierność jest w modzie i obłuda. Pozdrawiam!