Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

Gość młodsi faceci nadają sie tylko
do seksu.

Gość MLODY 21
absbyyby jakoś zwisa mi opinia takich puszczalskich osób jak ty! Tym co robisz nie masz za grosz szacunku do siebie!

Gość absbvvbv
MLODY 21 :-) ales Ty głiupiutki jeszcze.:-)NIe szanuje sie osoba ktora nie chce czegos zrobic a jednak to robi.Ja chce sie "puszczać",więc sie szanuję,bo nie robię nic na przekór sobie.

Gość hgyuij
absbvvbv tak sobie tlumacz, bo tak ci wygodniej :D Nie kazda strasza kobieta poznajac mlodzego faceta i wchodzac z nim w bliskie relacje , szuka tylko seksu. Tak naprawde mlodszy nie jest doswidczonym kochankiem i wiele przed nim jeszcze nauki w tej dziedzinie. Przypomne dla tych, ktorzy widza tylko w takim zwiazku uklad cielesny, ze jest cos takiego jak milosc i potrafi tez przyjsc do osob, pomiedzy ktorymi jest spora roznica wiekowa.

Gość absbvvbv
hgyuij-widocznie nie nzasz sie na mezczyznach ejzeli jestes kobieta albo jestes kiepski w te klocki jezeli ejstes mezczyzna :-) Wiek nie ma tutaj nic do umiejetnosci seksualnych.Seks nie ejst czyms trudnym,wystraczy raz posmakwoac aby wiedziec co z czym sie je.Nie mowimy tutaj o przedzial;e wiekowym 17-20,chociaz słyszałam,ze 17 latek potrafi byc takim super saczykiem w łżoku jak nie jeden dojrzały. Tak samo starsi czy dojrzalsi faceci nie musza byc tacy dobrzy w seksie tylko z ewzgl.na ich wiek.Niby praktyka czynbi mistrza,ale naparwde,moge z autopsji powiedziec ,ze najlepszym kochankiem jest facet ktory chce kobiecie(no i przy okazji sobie )przyspozyc jak nawiecej rozkoszy.Jezeli traficie na faceta egoiste w łzoku,to nic z jego doswiadczenia 20 letniego w seksie i kilkudziedziesieci partnerkach gdy on tylko patrzy na siebie.

Gość Rumcek
A ja jakby co to ponawiam swoją ofertę :)

Gość a ja mam młodszego chłopaka
i we wszystkim jest super, a sex odlocik, miałam kilku facetów ale ten mnie je łyżkami jak najlepszą czekoladę, takie pociągu nie ma do swoich koleżanek rówieśniczek i młodszych. Polecam gorąco taki układ.

Gość młode dziewczyny
nie potrafią kochać

Gość MLODY 21
Racja; młode siksy nie potrafią kochać, ani brać, ani dawać!!! Moja żonka jest starsza ode mnie na 14 lat. Z żadną młodą nie bylem tak szczęsliwy, jak z moją dojrzalą pięknoscią..

Gość formor
MLODY 21 bo mloda ejst młoda i duzo zycia przed nia i dlatego moze przebierac,a ta zonka starsza co cie kocha,to kocha miłoscia zaborcza,bos młody i boi sie,ze cie straci.A ty jestes po prostu dziwaczny,ze majac 21 lat wziałes za zone 35 letnia kobiete.A ona jeszcze dziwniejsza,bo ty to dzieciuch ejstes

Gość akurat jest odwrotnie
To właśnie młode dziewczyny sa zaborcze.

Gość czterdziestojednoletnia
16:30 [zgłoś do usunięcia] w sciekla bestiaaa a wy jestescie ze sobą w stałych związkach czy luźnych? Ja wolę luźne, stałego związku próbowałam dwa razy, nie wyszło.

Gość jej facet
Ja jestem z kobietą o 9 lat starszą w jak najbardziej stałym związku. Mam 29 lat, ona 38.

Gość największy

Gość Lm5
Dla wszystkich durnych kobiet to nie wazne ile kto ma lat. Wazne zeby mial fiuta od 18 cm w gore. Zostawiaja mezow po urodzeniu dziecka bo potrzebuja juz wiekszego fiuta. Kurwy i tyle! Starsza czy mlodsza, jestescie wszystkie szmaty.

Gość fanka tez
fan masz rację,młodsi są extra.Nie marudzą,nie są wiecznie zmęczeni,nie piją tak jak starsi,chętnie wychodzą z domu i szanują kobiety na pewno bardziej niż współczesni 40letni.

Gość tylko młodsi
racja --tacy 22-27 to najlepsi kochasie pod słońcem.Nie marudzą ,zawsze maja ochotę i są optymistycznie nastawieni do kobiet :P mniam

Gość onnaa38
ja mam 38lat moj partner ma 32...nie jest to moze tak duza roznica ale...no wlasnie ale ...jest takie ale,ze moze to glupie ale nie ufam mu do konca mimo,ze powtarza mi ,ze bardzo mnie kocha,czuje sie mlodo ale sa mlodsze i atrakcyjniejsze i co bedzie za kilka lat ...kobiety szybciej sie starzeja ...a jak mnie za kila lat zostawi ,bo znajdzie mlodsz a ja mu sie juz znudze...?!czy ma ktoras z Was kobitki tez takie mysli?!

Gość Anlamiyorum
a ja nie zauważyłam nic takiego .. TYlko tyle ,że Ci młodzi , których nie chcę młode laski wiążą sie ze starszymi aby mieli czym dyrygować

Sama wolę młodszych partnerów.. już to nawet gdzieś pisałam :) lepiej się z takimi młodszymi facetami dogaduję :)