Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Almost you

Kto zauważył, że dojrzałe kobiety coraz cześciej wiążą się z młodymi ogierami?

Polecane posty

Gość Almosy
Starszawe nie myślą już jak 10 lat temu, pełno ich w klubach w Wawie. ..wyrywają młodych łepków z 10 lat młodszych od siebie.Czy tylko do wyra chuj wie.

Gość Almost you
👄🌻

Ja jestem po trzydziestce, mam horyzont, holkswagen i motor emzete i... wyjebane w kosmos powodzenie u Pań po pięćdziesiątce... :o

Gość Almost you
Jestem teraz ze starszawą i mam na to wyjebane ;)

Gość Zuzanna Ameliaa
Ja mam 43 lata i chetnie posmyram mlodego.

Gość 43 lata to mloda nie jestes
:O

Gość Al2361
Chetnie pokaze sie nago na skype Moj nick to calusny1236 zapraszam panie w każdym wieku :)

Gość Zuzanna Ameliaa
ile masz lat

Gość Calusny1236
zuzanna ameIia: ja mam 23 lataa

Gość Zuzanna Ameliaa
Widze ze moj podszyw tutaj buszuje. Nie mam 43 kat i nie smyram nikogo. Podszyw smierdzisz tchorzem.

Gość Zuzanna Ameliaa
Nie mam skype

Gość Mariuszusz
Z czego wynika - trochę z wygodnictwa, nie ma jak u mamy :)3 lata mi zleciały z 5 lat starszą i leci dalej. Zobaczy się co będzie w przyszłości. Pipy jak wiadro nie ma, to najważniejsze.

Gość jestem po ślubie
Ja.

Gość jak nie rodzila to nie ma
wiadra gamoniu ;);)

Gość z czego wynika?????
-z chęci zapewnienia sobie pewności pod wieloma względami. znam przynajmniej z 10 takich par, różnica wiekowa od 2 do 13 lat.

Gość ja...,,,
tez

Gość czterdziestotrzyletnia
Jest dobrze tylko w seksie.

Gość szescdziesieciolatka..
21 letni staz malzenstwa z 16 lat mlodszym, nadal jest bardzo dobrze i nie myslimy o tym aby sie rozchodzic. Moze nie wygladam na cztewrdziestke ale na 60 lat tez nie a czuje sie na 20 tke.

Gość do szescdziesięciolatka
Miedzy mną i mężem podobna róznica wieku,jesteśmy razem 8 lat, nie żałuję,ze zwiazałam się z duzo młodszym.Pozdrawiam

Gość kurna 16 lat to wiele
Kobieta starsza tyle o jezu.

Gość będąca z młodszym
i ja się przyłączę do wypowiedzi, mam przyjaciela 15 lat młodszego i również stwierdzę że młodsi sa fajni tylko do sexu i to nie my ale oni za nami sie uganiają, kobieta po 40 to jeszcze całkiem fajna babeczka,mój najchętniej sprowadziłby się do mnie ,ciagle marudzi że nie wyobraża sobie zycia beze mnie ale ja w to niewierzę, myslę że wcześniej czy później młody zacznie się ogladac za mlodszymi, ....zycie

Gość o ja cię
czytam czytam i nabieram przeświadczenia że facet umiera po 35-40 roku życia. Nie interesuje go już seks, a jezeli nawet to zazwyczaj stymuluję nie to miejsce, nie w tym czasie, u nie tej kobiety. Faceci od poczatku do konca to świnie. Wczesniej płodzą dzieci kobietom mało biegłym w sztuce kochania a do tego tym dokładnie, które nie potrafią się zabezpieczyć. Nie wspomnę już albo wspomnę że mało zarabiają i nie przykładają się do wychowania potomstwa. No i porzucają te młode, jeszcze nie tak mądre kobiety. Myslę że ważne aby porzucili je stosunkowo szybko albo wogóle się z nimi nie wiązali, wtedy mają szanse spełnić wymagania kobiety po 40. Po lekturze kilku tematów tu zrozumiałem, ze to co we mnie najlepsze to mój członek. Wprawdzie nie zarabia na siebie i wygadany za bardzo nie jest, do tego okrutnik straszny, ale w koncu nie o to chodzi.

Gość coraz czesciej
..

Ostatni komentarz pisałam tu 03.08.2010. Komentarz z 28.01.2011 nie był pisany przeze mnie. Nie uważam, że "jest dobrze tylko w seksie". Owszem, był okres że tak sądziłam, ale półtora roku temu zakochałam się z wzajemnością w chłopaku młodszym o 23 lata i jestem z nim do dziś :)

szescdziesieciolatka.. 21 letni staz malzenstwa z 16 lat mlodszym, nadal jest bardzo dobrze i nie myslimy o tym aby sie rozchodzic. Moze nie wygladam na cztewrdziestke ale na 60 lat tez nie a czuje sie na 20 tke. Gratuluję Wam!

Gość tomihlf
Witam chętnie poznam dojrzała kobietę ze Ślaskiego jestem z ok Bielska Białej. e mail: janusz_mtzmadczak@o2.pl Ja przystojny 29l.

Gość do czterdziestotrzyletnia
jestes szurnieta