Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Fragonard

Kobitki ze starego topiku o wojakach-zapraszam!

Polecane posty

O kurcze musiałam nadrobić, bo mnie tutaj chwilkę nie było i się trochę czytania uzbierało:) Widzę, że u wszystkich jakieś zmiany u jednych na lepsze :) u innych niestety na gorsze :( U mnie ciągle bez większych zmian, ciągle jestem z moim Wojakiem:) tuż po wojsku mi się oświadczył, ale ze ślubem jeszcze poczekamy ( brakuje kasy, no i ciągle jeszcze nie mieszkamy w jednym mieście ), ale wszystko idzie w dobrym kierunku :) Kinga gratuluję pracy :) i zaręczyn :D Aniu, a Tobie zaręczyn :D Moje gadu jakby ktoś chciał: 7704309 :)

No co z Wami kobietki? Ja tu zagladam kilka razy dziennie ale żadna nic nie pisze to ja sie też nie odzywam!...prosze o meldowanie sie mi tutaj! :)

przyznam sie ze ja tez. ale u mnie nic ciekawego sie nie dzieje jak na razie. 2 grudnia mam egzamin na prawko a nic kompletnie nie umiem i musze sie w koncu wziasc w garsc i zaczac uczyc. a 24 listopada idziemy z moim A do lekarza na kontrole. wtedy bedzie badanie polowkowe i moze dowiemy sie kto mnie tam stuka od srodka :P

Wszystkie tylko kukamy:-)hihi Marta to jak będziesz wiedzieć jak płeć, to od razu nam napisz:-D i życzę powodzenia na egzaminie. A to masz tylko teorie czy praktyczne też,bo chyba teraz to jest osobno(przynajmniej u nas)?

ja zapisalam sie na teorie i jazde od razu. moglam ustalic dwa rozne terminy ale jesli mam zawalic to wole odpekac to w jeden dzien i sie mniej stresowac. ja zapisalam sie w lipcu a od 18 juz zaczal sie kurs. a zdaje dopiero w grudniu, wrr prawie pol roku ;/ ale to troche ze wzgledu na kase tak pozno i ze wzgledu na to, ze jezdzilam tylko max 3 godziny w tygodniu. zazwyczaj tylko jedna mialam. teraz jazde bede miala w sobote, chociaz raz a pozniej przed egzaminem caly tydzien bede jezdzila. i musze zaczac sie uczyc :O a tak mi sie chce ze szok. ale szkoda mi pieniedzy wiec od jutra biore sie porzadnie w garsc.

No teorie lepiej zdać, bo praktyczny to niestety w dużej mierze od egzaminatora zależy,a oni lubią oblewać:-( ja się ciesze że mam to już za sobą, bo jak dla mnie to był koszmar:-[

Hello! niedawno wróciłam z pracy,dziś mielismy szkolenie,jutro też ale naszczęscie juz krócej... ogólnie bardzo fajnie :) A co do prawka,ja zdałam w grudniu 2003 i ciesze sie ze mam to juz za soba! teraz jak tu jestesmy to mi brakuje zeby wsiąść za kółko i jeeeeechaććć... :P bo jak tu wyjezdzałam to sprzedaliśmy nasz samochód bo nie było sensu żeby stał i marniał... czekam na Jacka,jeszcze w pracy,pośmigam troche po necie. całuje

No właśnie?? Co z Wami? Dzis juz piątek :) Cieszę się :) Praca super ale jednak co weekend to weekend :) Pozdrawiam!!

Witam Was!:-) Kinguś to fajnie, że praca Ci się podoba:-) Ja tutaj kukam każdy dzień, ale jakoś ostatnio mało piszemy:-( pozdrawiam Was👄

hello jutro wielki dzien, byc moze dowiemy sie kto nam przybedzie w naszej skromnej rodzince ;) badanie mam na 17 a przez caly dzien bedzie wiecej latania niz to warte. rachunki i sprawy urzedowe ;/ az mi sie nie chce... jedyne czego nie moge sie doczekac to wizyty u lekarza :D buziaki!!! 👄

Martuś,czekamy na relację kto tam Ci w brzuszku fikołki robi :D:D Całuje mocno!!!! W Polsce śnieg??!! Tutaj śniegu nie ma i nie będzie...z jednej strony się cieszę bo nie znoszę śniegu i mrozu ale z drugiej....święta bez śniegu... :( pozdrawiam!

Martuś czekamy z niecierpliwością na wieści:-)A twój facet idzie z Tobą? Kinguś troszkę śniegu napadało:-) Ja też śniegu nie lubię, ale na święta by mógł spaść:-)

dalej jestem w szoku... tylko szkoda, bo A wyjechal od razu po wizycie do pracy i znowu caly tydzien sama spedze :( jakos musze dac rade...

GRATULUJĘ SYNKA!!!!!!!! :):):) A. pewno się cieszy że będzie chłopak,bo raczej każdy facet chciałby mieć pierworodnego syna :) Tam na zdjęciu usg w tym kwadraciku to są jajka?? ;) Jeszcze raz gratuluje!!!!

heh dzieki :) tak Andrzej bardzo sie cieszy, a nawet jak jeszcze dlugo dlugo nie bylo wiadomo to zawsze pytal sie "a jak tam moj synek sie czuje??" czasem mnie to irytowalo, bo w sumie kazdy przepowiadal nam chlopca ale ja mialam cicha nadzieje,ze jednak sie myla... a teraz tylko kwestia tego jakie damy imie, bo nie jestesmy jeszcze pewni, tzn ja chcialam Michal ale A siostra jak to uslyszala, to od razu "nie nazywajcie tak, bo to bo tamto" wiec Andrzej chce jeszcze gdy wroci z pracy przejrzec kalendarz i abysmy sie razem zastanowili... a to sie jeszcze okaze, bo jesli inne imie mi sie rownie nie spodoba to zostanie tak jak teraz :D na tym mniejszym w powiekszeniu to jajeczka i siusiak hehehe no widac jak na dloni, nie ma mowy o pomylce. nie zdarzylam nic zobaczyc na monitorze a lekarz od razu "bedzie chlopiec" hehe

wiesz ja też zawsze marzyłam o córeczce ale ostatnio to jakoś mi chyba przeszło...;) jak będzie kiedyś ten syn to mam 2 imiona-Jakub albo Bartłomiej/Bartosz tutaj jeszcze nie wiem do końca...:) a dla córki nie mam nic wymyślonego jeszcze... dla mnie najważniejsze jest chyba zeby imie pasowało do nazwiska. Powiem Ci że marzy mi się juz dzidziuś,jesteśmy juz zaręczeni,ślub tez w niedalekiej przyszłości będzie więc dziecko jak najbardziej...ale wiem że nie ma sensu teraz już planować bo jednak chciałabym odłożyć jak najwięcej się da żeby nie martwić sie w przyszłości o pieniądze...no i popracować tu jak najdłużej bo co 2 wypłaty to nie jedna... :) jak juz bedziemy stabilni finansowo tak że nie bedziemy musieli sie o nic martwić to wtedy powiększymy rodzinkę ;) A ja piję sobie własnie francuskie piwko,nawet niezłe :) A mój J pojechał kupić samochodzik....znależliśmy super okazje a tutaj bez samochodu mimo dobrej komun.autobusowej jednak bez auta ciezko,bo wiecie jak wieje i leje tłuc sie z siatami zakupów to nic fajnego...więc bedziemy miec swoje 4 kółka w końcu i tutaj :)

GRATULUJĘ chłopczyka:-D Fajniutkie to zdjęcie USG:-) Co do imienia to mi się podoba Bartek,ale Michał też ładne imię:-) kurcze jak tak patrzę na to zdjęcie to też mi się zachciało takiego małego bobaska:-) ale to jeszcze nie czas, ale mam nadzieję, że w końcu się doczekam:-D Kinguś a jak marka autka? i kolorek?:-)

eee nie ma sie czym chwalić,VW Polo,czerwone 5-cio dzwiowe :) chcieliśmy coś małego,taniego i żeby nie trzeba było duzych opłat robic bo w końcu nie po to tu siedzimy żeby jeżdzić nie wiadomo jakimi furami ;) mamy inne priorytety. ale ciesze się ze w końcu znależliśmy bo co auto własne to własne...

Kinga my mamy prawie 12 letnia Siene... nic ciekawego ale jezdzi, malo kiedy cos tam trzeba do niej wlozyc. a jak nam sie uda to sprzedamy siene i kupimy VW golfa kombi. ale to jeszcze nic nie wiadomo. ja przyzywczailam sie do sieny, bo jezdzimy nia odkad sie poznalismy. ale wiadomo wiecznie nie bedziemy jezdzili jednym autem. a tak w ogole to dzien dobry :) Ania ❤️

dzień doberek :) w pl mieliśmy moje ukochane daweoo nubirę kombii-poprostu ja uwielbiałam,no ale jak przyszło do mojego wyjazdu to już nie było sensu jej trzymać i sprzedaliśmy :( szkoda bo ją b. lubiłam i nawet się tym \"autobusem\" ;P jeżdzic nauczyłam hehe (bo to spore autko).Dziś jedziemy kupić ubezpieczenie bo bez tego niestety nie da się jeżdzić.. Dziś mam wolne ale jutro juz do pracy i szczerze mówiąc już by moglo byc jutro bo sie nuuudzzzeee!! gotuje zupke i czekam aż Jacek wróci i jedziemy pozałatwiać sprawy. Całuje

Witam:-) Ja mam autko Volkswagen Vento fajny jest ale kolor ma straszny, bo wszystko na nim widać umyje go a na drugi dzień wygląda znowu jakby go nikt rok nie mył:-)

haha co do mycia autka to ja zawsze jak zajechałam na myjnie to następnego dnia zawsze padał deszcz i auto znów wyglądało jak przed myciem :P Ubezpieczenie kupione :) W czwartek już bedziemy miec autko pod domem bo jest u mechanika narazie,wymienia kilka rzeczy które wypadałoby zmienić jak sie kupuje autko używane. Gdzie reszta dzieczyn??Ostatnio tylko w 3 tu piszemy :( Dziewczyny odzywajcie się!!!