Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brygitta47

Zdecydowałam sie na związek z facetem po zawodówce

Polecane posty

Gość Brygitta47

Czuje sie jakbym była już tak zdesperowana że biore sobie kogoś z niższej sfery tylko dlatego że kogos chcę mieć u swego boku i to na stałe. Chce mieszkać z facetem jestem już 11 lat po rozwodzie i w tym czasie mialam tylko krótkie romanse albo układy. Trafił się facet młodszy ode mnie o 14 lat który sie mną zauroczył totalnie. Zaproponował mi slub wspólne mieszkanie. Jest przystojny i poleciałam na jego piękne ciało ale. No właśnie jest ale! nie jestem wykształcona ale mature mam a on ma tylko zawodówkę. Nie wiem tez jak stoi finansowo? Podejrzewam go o jakies ciemne interesy. Czuje sie jak zdesperowana kobieta która bierze faceta do domu tylko po to żeby był. Nie ten facet jest moim ideałem, ale ile można szukać i czekać?

Gość m.x
ty stra,on nieuk,wiec dlatego on na ciebie poszedł.a poza tym ty nie dosc,ze stra to tez nieuk,bo co to jest matura i do tego tak dawno zrobiona.

Gość ankietka ....
Jeszcze nie znasz jego formy zarobkowania, a rozważasz ślub? :O

Gość małaaa miiiiii
Czy to az takie ważne? Kasa sie liczy a nie wykształcenie

Gość m.x
On napalił sie na ciebie,bo zadna go nie chciała,ty takz episzes,ze ciebie nikt nie chce

Gość Brygitta47
Znam - jeździ na taksówce, ale poza tym cos chyba kombinuje, kase w każdym razie ma ale nie jakąś wielką.

Gość omeskaaaaaa
Nie jestes czasami z Jeleniej Góry?

Gość ankietka ....
A druga sprawa, to fakt ... Co to dzisiaj jest matura? :O Jakbyś była chociaż dr, czy też prof. to przepaść byłaby między Wami, ale w tym wypadku? :O Różnica niewielka ... :O

Gość kac moralnyyy
Kasa kasa!! czy wy kobiety potraficie mysleć o czym innym???

Gość Brygitta47
To nie jest tak że nikt nas nie chciał. On dla mnie zerwał z kobietą, z która mieszkał a mnie chcieli ale nie na stałe. Oboje jesteśmy atrakcyjni ale widac po nim że jest z troche innego środowiska niz ja.

Gość ankietka ....
To dlaczego go nie zapytasz? Skoro masz wątpliwości .... Albo najpierw zbadaj sytuację ....

Gość bellladonna
widocznie facet za ma lo zarabia na taksowce i szuka słuzacej,aze trafiła mu sie stare prochno ktore chce go przyjac do domu,to sie podlizuje i mowi,ze kocha,ze sie zauroczył.hihi

Gość Hmmm-mmmmmmmmm
Brygitta47 - coz za mezalians!!! W dodatku zwiazalas sie z facetem tylko dlatego "ze chcesz miec stalego partnera" o "ktorym w dodatku nic nie wiesz" ale "polecialasz na piekne cialo" i jeszcze ten watek kryminalny !? Az boje sie spytac ile klas podstawowki zaliczylas ??????????????

Gość omeskaaaaaa
Brygitta47 nie jestes czasami z Jeleniej Góry????????

Gość wdowa po 30
przesadzasz między średnim a zawodowym wykształceniem nie ma aż takiej przepaści. za to masz młodszego faceta wiesz ile kobiet ci pewnie zazdrości!!!

Gość omeskaaaaaa
Bo cos mi sie wydaje,ze ten twoj facet jest z Jeleniej Gory :-)

Gość Brygitta47
Nie z Jeleniej G. z dużego miasta na zachodzie Polski. Może faktycznie przesadzam, ale tak jakoś sie czuję. Mój mąż miał wyższe wykształcenie potem moi kochankowie też byli nawet na stanowiskach a teraz czuję sie własnie tak jak piszecie, że nikt na stałe mnie nie chciał to wzięłam faceta z nizin społecznych tylko dlatego że ma piękne ciało i jest mna zauroczony :O:O

Gość Brygitta47
troche mi wstyd za moje mysli bo nie mam mu nic do zarzucenia w stosunku do mnie. Dba o mnie jest miły wszystko w porządku a ja źle się z tym czuję ale nie chce wracać do poprzedniego stylu zycia, rozrywkowego, chce juz stabilizacji.

Gość jcfbvkjfbv
Powiem Ci tak jestes tara idiotka ,ze nazywasz faceta ,ze pochodzi z nizin społecznych.ciebie maszkaro nikt nie chciał na stałę,wszyscy ciebie tylko przelecieli i kopali w dup[e.A ty teraz dorwałas młodszego i nie ciesz sie,bo ten młodszy ma uknute w głowie,ze sobie słuzaca chce wziąć,a ty myslisz,e on cie kocha,ale ty pusta,stra rura i do tego piszesz,ze atrakcyjna,jakby tak było to juz dawno byłabys z kims na stałe.Ten młodszy facet jakby byl atrakcyjny to tez był miał kogos na stałe i to młodsa a njie takie stare prochno jak ty.

Gość 77-pięć-zero
Współczuję facetowi bo go nie kochasz tgraktujesz go instrumentalnie widzisz ciało a nie człowieka.

Gość jcfbvkjfbv
wierzycie,ze ten facet ma ciało super :-) jakby miał to bys ie z baba 47 lebnia nie zadał :-) baba zyje w prszedswiadczeniu,ze jak młodszy,to i supermen :-)a niestety ani ona,ani on do super nie naleza

Gość Brygitta47
Nie chce nawet odpowiadać na te bzdury! Kochanków często ja rzucałam jesli juz o to chodzi. To że ktos jest trakcyjny to czasami własnie przeszkadza w stałym związku bo faceci boja się wiązać z atrakcyjnymi kobietami. Ale skoro z boku to nie wygląda na mezalians to troche sie uspokoiłam. Chodzi mi o znajomych rodzinę

Gość wdowa po 30
nie zgodzę się z tym do końca teraz kobiety po 40 są w cenie i wiele jest takich związków. Madonna to dla ciebie stare próchno, albo Demi Moore? Kretyn!

Gość PRZESADZASZ
Ciesz sie szczęściem i nie myśl o wykształceniu ważne że facet zarabia i dba o ciebie.

Gość jcfbvkjfbv
:-)tak,tak,kochankow ty porzucałąs :-) gdyby tak byłóo,to bys z takim młodszym i niby "niedoukime "sie nie zdaała,bo bys miała super gfacetow.Ale prawda jeste taka,ze kopali cie w dupe faceci,bo tylko scierke z ciebie robili.Pisałas ,ze maiąłs facetow na poziomie,no to teraz widac,ze mieli ciebie z ascierke,po prostu cie pierdolili a ty nieuk tylk z matura,wiec kazali ci spieprzac,bo o czym z toba mieli gadac jak byli na poziomie :-)

Gość jcfbvkjfbv
teraz masz faceta ktory jest na twoim poziomie :-) ty nieuk ,tylko z matura,on ,po zawodowce,ty stara bez brania,on młodszy takz enie majacy brania.Pasujecie do siebie jak ulał i pod katem intelektualnym i wizulanym.Facet beirze strasza babke,bo sam juz na swoj wiek nei wyglada,tylko starzej.