Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam już sily

Komu wyrosly nowe włosy i po czym?Wpisujcie się

Polecane posty

Gość nie mam już sily

jw

Gość ana_katia
najbardziej po odzywce WAX, po regularnym stosowaniu 2-3 razy w tyogdniu po kilka godzin na glowie, efekty widoczne pierwsze po miesiacu

Gość nie mam już sily
Mi akurat Wax nie pomógl :( Ktoś jeszcze?

Gość monixa
używam szamponu neril garniera i mi pomógł. Zauważyłam nowe włoski.

Gość ana_katia
skoro nie urosly ci po waxie to prawdopodobie masz tzw ze twoje mieszki wlosowe sa uszkodzone, w tym wypadku pewnie tylko sterydy pomoga, np. loxon.

Mni leciały bardzo włosy i byłam u dermatologa, co i Tobie polecam i dostałam serie zastrzyków FIBS, MILIGAMMA - po 20 zastrzyków, witaminę PP (recepta) witamine E 400mg (recepta -bez recepty sa 100), loxon 5% (recepta), wcierkę jakąś spirytusową robioną w aptece, laticort wpłynie na skórę głowy, multisal -witaminy ( bez recepty), potem jeszcze 20 zastrzyków wit PP (dozylnych, jednak ja brałam domięśniowo w żyłę nie mogłam znieść, domięsniowo bolą jak cholera), myję głowę dermeną - szampon z apteki. Po jakichś 2 -3 miesiącach zagęściły mi się włosy i mam mnóstwo nowych włosków coraz dłuższych i wyglądają jak szczota bo sterczą spod tych długich :D

Gość karoten....
ja zazywam vitapil juz któryś raz i zawsze po nim mam nowe włosy, takie krótkie przy czole sa najbradziej zauważalne, ale to znaczy zr odrastają nowe. teraz utwierdziłam się ze to po vitapil, bo stosowałam kiedyś , odrastały, ale nie wiedziałam od czego, potem przerwa na inne i wróciłam do vitapil i znowu nowe włosy mam

Gość karoten....
a co to jest ten loxon?na racepte?czy nie?i w jakiej postaci to jest?? i czy drogie?

Gość mi wyrosły
po tabletkach skrzypu - takiego bez nazwy,po prostu nazywają się skrzyp. Ale łykałam je przez kilka miesięcy.

Gość ana_katia
loxon to steryd, musisz sie powaznie zastanowic czy go brac. w trakcie jego braia tak po ok 3 tyg u b wielu osob nastepuje okres tzw. lnienia -wypadaja wtedy wlosy w b duzych ilosciach, bo ponoc wtedy wypadaja te zniszczone cebulki. no i loxon trzeba wcierac wiele miesiecy bo przerwanie moze spowodowac gorsze wypadanie...