Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnietkaa

Czy ktos uprawiał sex w wodzie?

Polecane posty

Gość podnietkaa

Jw chce sprobowac i nie weim czy warto

Gość podnietkaa
chcemy sie kochac w Wiśle pod Tczewem

Gość podnietkaa
wanne mam na mysli...

to dużą musisz miec wannę :) ja preferuję pod prysznicem :) odpowiedno dobierz temperaturę wody coby mu się nie skurczył :P

każdy chyba.... pod prysznicem, w wannie... normalka:O tylko uważaj na kość guziczną bo ja sobie poobijałam i od tego czasu wiem że to ja mam byc NA partnerze, nie na odwrót :p

Gość kulfoniasty
nie wolno uprawiac seksu w wodzie to jest niebezpieczne i grozi chorobami chyba ze twoja nie bedzie zanurzona a jego nie bedzie wpychal wody do srodka.

Gość podnietkaa
kulfoniasty a czym to grozi?

Gość kadarka1l
no właśnie?

Gość kocham.....
ja kochałam się w wodzie dokładnie w rzece i jakoś nic mi nie jest:) a jakie wspomnienia:)

ja tez sie kochałem w wodzie... i bylo zajebiscie! ale... jakiego grzyba złapaliśmy. olaboga :) wiec radze przemyslec to jeszcze raz

Gość MiniaM
A my się kochalismy codzinnie przez dwa tygodnie w jeziorze w Giżycku i było cudownie, było to dwa lata temu i do tej pory nic mi nie jest. A przynajmniej raz w tygodniu kochamy się w wannie, jest ona dośc spora więc siadam sobie na nim i jazda :-DDD

Gość co lato
kocham sie w jeziorze czy morzu jakoś zyję.Chodz rzeczywiscie mozna zalapac jakas hlamedie czy inny syf jak sie ma pecha.

Gość Spokojnie dziewczyno
MOŻNA SIĘ KOCHAĆ GDZIE DUSZA ZAPRAGNIE, ALE ŁATWIEJ ZŁAPAĆ INFEKCJĘ, GDY JAKIEŚ GRZYBKI W WANIE LUB BAKTERIE Z JEZIORKA WPROWADZI PTASZKIEM DO POCHWY... ALBO ŁAPKAMI... :(

Gość Kasiula 17lat
Kochałam sie z moim ukochanym pod prysznicem. Mój chłopak zaskoczył mnie, wszedł do kabiny gdy się kąpałam i obiął mnie mocno od tylu. Byłam cała jego. :-D BYŁO BOSKO!!!

Gość delfin lub foka
ja

Gość Kbieta nago
Visty nad rzeką rozebraliśmy się do naga spoczął się opalaliśmy ale jak dogrzało nam słonko poszliśmy się zmoczyc wtedy mąż złapał mnie za c**e kuta mu stał podniósł mi nogę do góry i zaczął pakować swojego k****a do mojej cieki ale ze nie było zbyt wygodne stanów z tyłu ja się pochylił a on wtedy wszedł we mnie swoim k****a i zaczął mnie dymać było cudownie jego ruchy i pchnięcie były bardzo spowolnione ale mocne bo wchodził po same jaka gdy nagle na brzegu pojawiła się pani i spytała czy morze rozłożyć koc obok nas bo ona jest sama i się trochę obawia mąż się zgodził chyba nas widziała jak mąż mnie ruch od tyłu.Mąż dalej delikatnie mnie ruch od tyłu ja się okropnie podnieciłam pani weszła do wody i tak jak by z niechcący musneła mnie parę razy po udzie mąż się zdążył już spuscic ja wyszłam z wody a on jeszcze został obmyc k****a pani niby pływała obok męża i naraz złapała go jeszcze za stojącego k****a i powiedziała tak bym i ja słyszała ze ładnego ma k****a a ja idealną c**e do lizania.Wyszli z wody i podeszli razem do mnie ja rozchyliłam szeroko nogi a ona zaczęła lizać mi c**e mąż położył się obok mnie k****a mu stał pani złapała go za k****a i zaczęła mu trzepać konia a mi cały czas lizała c****o robiła super minete w końcu mąż ukląkł za nią i wsadził jej k****a w c**e tylko jękneła dymać ja mocno i po same kaja był bardzo podniecony i dość szybko się jej spuścił ja miałam ze trzy cztery super orgazmy poszliśmy do wody umyć c**y a mąż k****a pani powiedziała ze jeszcze parę razy chce się zabawić z nami bo podpasował jej męża k****a i bardzo lubi lizać mi p**de bo mam bardzo ładną bawiliśmy się jeszcze parę razy i nie tylko na kocu bo pierwszy raz kobieta pod wodą lizała mi p**de to było super polecam drogie panie sex w wodzie

Gość gość
Ale Masz fantazję chłopcze