Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość debilka-z-włoszczowy

W którym HM na śląsku dostanę taką sukienkę, pomocy!

Polecane posty

Gość Macfan26
Rozglądałam się za tą sukieneczką we wrocławskich H&Mach, jednak nie mają ich w swoich kolekcjach, choć podobno dostępne są we wszystkich sklepach od 20 października.

Gość geeeeeh
po co wam takie paskudztwo

Gość patusiakpipi
łądna. w katowicach na stawowej pewnie i w silesi nie bedzie, proponuje moze w dąbrowie górniczej jutro jest otwarcie pogori i na pewno jest h&m wiec moze bedzie przynajmnije na pewno tam nie wykupiona :)) gdybym znalazła bo tam bede i tak to ci odpisze na tym topiku

Gość blackcat
patusiakpipi w silesi nie ma H&M :o na stawowej nie ma sprawdź w centrum handlowym 3stawy

Gość patusiakpipi
no tak sorki nie ma w silesi h&m ......nie ma sprawy z ta sukienką zobacze bo na pewno bede w weekend w pogori a moze jutro nawet na otwarciu i tak bede chodzic po sklepach :) sama juz tak miałam że czegos szukałam i za żadna siłe nigdzie nie było na przykład rozmiaru wiec rozumiem :) dam znać

Gość i skończyło się na pustych
słowach :o

Gość Maacfan26
Z tego, co się dowiedziałam wynika, że tak kolekcja H&M "It's your party" występuje w polskich sklepach szczątkowo. Pojawiły się pojedyńcze spódniczki i bluzki. Chyba mnie ma co liczyć na te sukienki.

Gość patusiakkpipi
hej juz ci odpisuje sorki że teraz ale byłam w Pogorii dwa razy w niedziele i jeszcze wczoraj dwa razy sprawdzałam ale nie znalazłam tej sukienki niestety :( nie wiem po co wogóle ją dają na zdjęcia skoro nigdzie nie można jej znaleźć.......gdybym ją gdzieś spotkała (bo często chodzę na zakupy) to napisze :)pozdrawiam