Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mocherowy beret

boje sie ze mam sklonnosci lesbijskie...

Polecane posty

chodze na fitnes do pewnego klubu i wydaje mi sie ze instruktorka na mnie leci..usmieszki ukradkowe spojzenia a w szatni zaoferowala nawet ze zapnie mi stanik..najgorsze jest to ze mi sie to podoba...moze ona jest po prostu mila a ja to wszystko wyolbrzymilam..co o tym sadzicie czy jak mi sie podobaja ewentualnie jej zaloty to ja mam sklonnosci lesbijskie????przeciez ja mam meza i dzieci

Gość MAŁY DIABLIK
A zapięcie stanika było z przodu czy z tyłu?

mocherowy beret Pol zartem pol serio, ale mysle ze maz moglby sie ucieszyc na trojkacik z instruktorka;))))

ale jak zapinala mi stanik to pezejechala mi palcem po plecach...ciarki mi przeszly i jeszcze paraduje z gola piczka i patrzy na mnie czy ja na nia zwracam uwage ...glupio sie wtedy czuje i szybko wychodze z szatni

szczerze to zastanawialam sie jak by to bylo ...nawet podpytalam ostroznie meza co by zrobil gdybym przespala sie z baba..on tylko sie usmiechnol

mocherowy beret ale jak zapinala mi stanik to pezejechala mi palcem po plecach...ciarki mi przeszly i jeszcze paraduje z gola piczka i patrzy na mnie czy ja na nia zwracam uwage ...glupio sie wtedy czuje i szybko wychodze z ;) Mi tez ciarki przechodza:))))

Gość MAŁY DIABLIK
No to prześpij się z nią! Jak ci się spodoba to jesteś bi a jak nie to hetero-tylko i wyłącznie.:)

kiedys na imprezie bylam pijana i wyglupialysmy sie z przyjaciolka...ale to nie byl pocalunek namietny...ale co dalej mam czekac na jej inicjatywe przeciez ja nie wylece z pytaniem czy masz na mnie ochote???

mocherowy beret kiedys na imprezie bylam pijana i wyglupialysmy sie z przyjaciolka...ale to nie byl pocalunek namietny...ale co dalej mam czekac na jej inicjatywe przeciez ja nie wylece z pytaniem czy masz na mnie ochote??? Jezeli wszystkie mochery sa tak wyzwolone to swiat czeka rozpusta;)))))))))

Sarah Jessica Parker Sarah ja cie prosze;))))))))))))) Coraz bardziej mi sie podobasz;)

mocherowy beret oderdobe co bys zrobil gdybys dowiedzial sie ze twoja kobieta cie zdradza z inna babka??? Zdradza????? Nigdy bym o tym tak nie pomyslal...Raczej uznalbym ze trafilem na kobiete z duzym temperamentem, ktora szuka w seksie przygody, emocji, czasem przekraczajac cienka linie i tematy Tabu..jednym slowem....zaprostestowalbym ze mnie przy Tej ich wspolnej milosci nie ma...!!;))))

mam kolezanke ktora jest lesbijka i opowiedzialam jej o tym o moich obawach ze moze kobiety mnie tez rajcuja i wiecie ze ona tez zaczela jakos dziwnie sie do mni odnosic jakas zrobila sie nagle uczynna zrobila sie czestym gosciem w moim domu...byla zawsze dobra moja kolezanka i mimo ze jest les to w zycu o niej bym nie pomyslala ze jest dla mnie pociagajaca..i dlatego mam metlik w glowie dlaczego ta instruktorka tak na mnie dziala

wiekszośc facetów tak gada jak oderdobe. W drugą stronę to juz nie działa, żadna kobieta by nie była zachwycona pomysłem by jej facet niewinnie sie całował z kolegą :D ciekawe czemu.....