Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamat86

Dziecko- moje marzenie

Polecane posty

Poziomko to gratuluje i udalo wam sie po pol roku?to moze tym razem mi tez sie poszczesci?

Gość alkka26
ja tez mojemmu mezuwi kupuje witaminki salfzin ja oczywiscie kwas foliowy i jeszcze kazal kupic ginekolog capivit a+e

Kurcze zolnierzyki zyja kilka dni to na kilka dni przed owulka mozecie zaczac staranka ale nasze jajeczko niestety tylko dobe tak ze to nie takie proste dobrze ucelowac jak sie wydaje ale jak najbardziej mozliwe:)

Gość dziewczyny a po ile macie lat

Alkka a ile kosztuje ten salfazin bo jamyslalam zeby kupic androvit ale troche drogi bo 3 dychy kosztuje i o ile sie nie myle to na miesiac wystarcza ale co tam dla fasolki mozna sie poswiecic:)

Karola dzieki za link na pewno sie przyda,dobrze ze go znalazlas,wszystko dokladnie opisane:)ja juz podawalam swoj wiek

Gość koza23
ja 23

stefcia tak dokładnie - z tym ze dopiero po zastosowaniu testow owulacyjnych... mierzyłam temperature, wszystko a po prostu chyba nie moglismy trafic w owulacje

Dzieki alkka to chyba skorzystam z tych,mam nadzieje ze pomoga,tylko nie wiem czy w takim wypadku dawac mojemu jeszcze wit c i cynk czy to jest kompleksowy zestaw?kurcze zeby tylko chcial je lykac bo juz mi marudzi ale tlumacze mu ze to w dobrej i wspolnej sprawie

kurcze my sie przytulamy bardzo czesto tak ze to raczej niemozliwe zebysmy nie trafili,ja narazie nie uzywalam testow owulacyjnych nie wiem czy to ma sens w naszym wypadku,owulke czuje bez testow bo mnie zawsze jajnik kluje

my przytulalismy sie co 2 dzien - i juz myslalam ze ktores z nas ma jakies problemy... nie wiem dlaczego tak sie działo. Zreszta to juz nie wazne, teraz tylko chce przzetrwac 1 trymestr i bede juz spokojna :)

Gość koza23
ja tez DOBRANOC

Dziewczynki ja tez znikam bo moj juz wyzywa ze jeszcze troche a przyrosne do kompa,milych snow i udanych staranek jesli ktoras jest w trakcie:)jutro sie odezwe papatki

widzę że przybyło nam tu troszkę staraczek bardzo mnie to cieszy:D, zatem witam: Karolka1988🌻 Alkka26🌻 Poziomka84🌻 jak pisałam staram się od niedawna, ale marzy mi się dzidzia od roku, tak więc wiem co to znaczy robić test z nadzieją na dwie kreseczki i rozczarowanie po pięciu minutach, co do witaminek to podaję mojemu vit.C a sama biorę folik zamierzam też dokupić jakiś większy zestaw witamin dla mnie i dla mojego mena ale sama nie wiem jeszcze co czy to takie zwykłe witaminki czy jakieś specjalne, jeśli coś wiecie na ten temat, to proszę piszcie.:D

z tymi witaminami też nie można popadać w paranoje;) ja np biore tylko kwas foliowy i koniec,. zdrowe odżywianie i juz;)

Acha dodaję tabelkę- bo to świetny pomysł, mam nadzieję że autorka tego pomysłu nie będzie miała nic przeciwko;)zatem dziewczynki wpisujcie się na listę:D: 🌻STARAJĄCE SIĘ🌻 Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86.................22.................2......................1.12.2008 Stefcia31................ ................. ......................

Karolko a czy podajesz coś swojemu lubemu bo mój dostaje witaminkę C nie wiem czy nie jest to za mało;/

STARAJĄCE SIĘ Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86.................22.................2........... ...........1.12.2008 Stefcia31................ ................. ...................... Karola1988..............20.................2..................18-21.11.2008

Wpadlam tylko na chwile,to ja tez sie dopisze:) Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86.................22.................2........... ...........1.12.2008 Stefcia31................ 31............... .6....................06.12.2008 Karola1988..............20.................2............ ......18-21.11.2008

Witam wszystkie staraczki;) Stefcia👄 Kózka👄 Karolko👄 Alkka👄 Poziomko👄 u mnie poranek dość leniwy:) 10. zaczynam kolejne staranka bo 12. owulka będzie;D

Witam dziewczynki! widze ze jeszcze nikogo nie ma? my z moim mielismy wczoraj mala wojne i obrazony chodzi ale mam nadzieje ze do czasu przytulanek mu przejdzie,bo jak nie to beda nici ze staranek:( i wez tu czlowieku dogadaj sie z takim,normalnie jak duze dziecko:(