Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamat86

Dziecko- moje marzenie

Polecane posty

Srefcia co się stało:( nie przejmuj się kiedy masz owulkę na pewno mu przejdzie do tego czasu;)

Do owulki mam troche czasu narazie jestem w trakcie @ tak ze za jakis czas dopiero do roboty

Dzieki Tiamat ale wcale nie jestem taka pewna czy bedzie dobrze,bo to sie za czesto powtarza:(

Kochana wiesz co masz robić:) nie ma sensu się burzyć, bo po co, lepiej tą energie wykorzystać w realizację marzeń, choćby tego którego mamy w topiku:D niop i głowa do góry 👄

witam was dziewczyny i ja sie dopisze do tabelki Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86.................22.................2........... ...........1.12.2008 Stefcia31................ 31............... .6....................06.12.2008 Karola1988..............20.................2............ ......18-21.11.2008 alkka26..................27.................3 lata............

Witaj Alkko 🌻 widzę że już długo się starasz-podziwiam:D, cieszę się że dołączyłaś do naszego grona;) może razem nam się uda, czego Wam wszystkim i sobie życzę;)

Ja jak na razie czekam na staranka, później nóżki na ścianę i zobaczymy- oby się udało;)

Gość mycha8811
Witam wszystkich Ja ma 25 lat i staramy sie od roku.

I moje marzenie to dzieciątko, wierzę że się w końcu uda :) a staram się właśnie piąty cykl. Pozdrawiam wszystkie starające się

Angela a czy podajesz mężowi jakieś witaminki ja mojemu daję wit.C ale boję się że to za mało:(

Fajny link- Kasiaczek- opisuje jak zwiększyć szanse na dzidzię:) //kobieta.mojeforum.net/nastepny-temat-vt394.html?postdays=0&postorder=asc&start=15

Tiamat86 - ja daję męzowi Salfazin :) i u niego działają bardzo na cere, ma buzkę jak niemowlaczek hehe :P

chmm chyba też to mojemu kupię, naprawdę boję się że ta wit.c to za mało;(

Fajnie dzięki:) tylko żeby mi teraz nie marudził że go faszeruję heheh:D

Mój marudzil na początku, ale przekonałam go ;) teraz jak widzi efekty to mi jest wdzięczny ;) niestety dzidzi dalej nie ma, ale trzeba być cierpliwym

:) tak trzeba się w cierpliwość uzbroić:) oby te starania przyniosły jak najszybciej rezultaty:D

ja dopiero drugi, ale od roku już mi sie dzidzia marzy i miałam kilka rozczarowań:(

ja chyba wiem co mam już robić aby się udało: zrezygnuje z tabletek przeciwbólowych, zdrową dietę mamy ale troszkę ją wzbogacę, kupię Salfazin, i nóżki na ścianie po starankach dłużej przytrzymam i zobaczymy:D