Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamat86

Dziecko- moje marzenie

Polecane posty

Gość no to powiem tak
od czasu do czasu ktoś was musi rozruszać, bo drętwo tutaj ostatnio jakoś:P Mnie złość nie spali, ja mam swój topik i na nim nikt jadem nie "ziaja":P

cześć dziewczyny! zagląda tu ktoś jeszcze? mnie nie było bo w weekend na uczelni byłam, a tu takie pustki..

Hej Wlasnie pustki tu straszne sa:( ja nadal nie mam @.. to juz 11 dni jak mi sie spoznia.jutro wizyta u lekarza i w koncu sie dowiem, mam nadzieje wszystkiego. Co u Was ???

Gość gosdka
kacha - a robilas test

No i jestem juz po wizycie.Lekarka kazala mi zrobic test jutro rano, jesli wyjdzie negatywny to mam isc na usg a jesli pozytywnie to dala mi skierowanie na badania.Powiedziala ze mam niepowiekszona macice..i ze nie musi byc to akurat ciaza, choc powiedziala ze z drugiej strony moze byc..moze byc wiele przyczyn opoznionego okresu. Dodam ze tak mnie zbadala, ze dziabla mnie tym wiernikiem i poleciala mi krew:( wcisnela mi wacika i kazala po godz wyjac, strasznie niedelikatna kobitka... gosdka Dzis kupilam ten test Quick Vue, bo pare dni temu robilam test Acon ale jest mniej czulszy(acon czulosc: 10ml/U/ml, a quick: 25ml/U/ml)

dziewczyny! JESTEM W CIĄŻY!!!!!!!!! nie moge uwierzyć ze udało sie za 1 razem!!!!!!! nadal ciezko mi uwierzyc, wali mi serce ,pojemu narzeczonemu też! teraz zaczynam mieć lęk czy sobie poradzimy! czy to normalne? ale.. niesamowicie się cieszę!

Dorcia super:-) nasze forum szczesliwe jest:) juz 2 dziewczyna zafasolkowala:) gratulacje!!!

Kasiu! czekam na wiesci od ciebie. Dobrze,że poszłaś do lekarza, ale szkoda, że nic konkretnego nie potrafili ci powiedzieć. Zrób jeszcze test tak jak kazali. Musi być dobrze!

STARAJĄCE SIĘ Nick................... Wiek ........... Ilość cykli ..... Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka ................. 25 ................. 2 ...................11.12.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................. 1.5roku .......... 26.11.2008 Gosiek1 ............... 21................. 14 .................. 25.11.2008 Hannka82 ............. 26 ................. 8 .................. 20.12.2008 kacha-200 ............ 21 ................. 5 .................. 22.11.2008 POMAGAMY SOBIE... Nick ................. ONA .................................... ON ............ Tiamat86 ......... folik+len+NPR ......................... wit.C ........... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ........ glonka ............. folik+olejek z wiesiolka ............. Salfazin+wit.E alkka26 ............ folik+capivit A+E .................... Salfazin ........ Hannka82 ......... folik .................................... Centrum+cynk kacha-200..........Luteina+folik........................ ..scorborutin... ZAFASOLKOWANE Nick ........................ Tydz ciazy ............... Termin nie wiedzaca ............. ?????? ....................... ????? dorocia11985.................?...............................?

Hej dziewczyny! Ale newsy super! Gratuluje nastepnej zafasolkowanej:) My sie dopiero przymierzamy do staran;) W tym miesiacu probije testy owu...zobaczymy jak z nimi pojdzie. Kasia, ale glupia baba ta Twoja ginekolog, moze pora zmienic??? Trzymaj sie i glowa do gory:) Moze testy sie myla? Slyszalam o takich przypadkach... Pozdr goraco:)

Dorocia suuuuuuper:) gratuluje:)) Kacha-trzymam kciuki!! ja juz po starankach jestem, w weekend byly intensywne;) teraz czekamy na efekty. mimo ze to baaardzo za wczesnie to w Mikolajki sobie test zrobie, a co!!! a moze dostane taki fajny prezent:D pozdrowionka srodowe, i dorocia powysylaj nam tu fluidki;)

dziewczyny! wysyłam wam fluidki *********************************************************************************************** i zastanawiam się kiedy iść do lekarza. Chyba w przyszłym tyg pójdę. Teścik robiłam dzień przed spodziewaną @ i wyszła delikatna druga kreseczka. Przez chwile wcale jej widać nie było, a później szok bo jest! coś jest. Drugiego testu nie robiłam ale @ nie ma nadal wiec właściwie jestem pewna i nadal nie mogę w to uwierzyć. Czy to normalne,że do mnie nie dociera i czuje się jak by mi ktoś w głowę walnoł? jakaś oszołomiona i raz sie ciesze niesamowicie, a za chwile dostaje lęku, że co jak sobie nie poradzę. No i rodzice.. wiem jestem dorosła ale ciągle kochana księżniczka tatusia i coś czuję, że reakcja będzie ciężka...

wiedziałam, że tak będzie - będzie głośny szum, dopóki będą same staraczki, ale broń Boże, żeby któraś w ciążę zaszła - zaraz te \"życzliwe\" koleżanki szlag trafi i przeniosą się gdzie indziej. Ot prawdziwa \"przyjaźń\" i wsparcie, które deklarowały par stronek wstecz!

pytanie za 100 punktów--- ty lepiej uważaj żeby ciebie szlak nie trafił---złośliwa jędza!!!!- a do informacji pozostałych---cieszy mnie każda dobra wieść na tym forum i szczerze gratuluję wszystkim którym się udało, a nie zaglądałam tu bo pracuję po 12h dziennie i naprawdę jestem przemęczona- dziś też muszę wyjść do pracy:(- szkoda tylko że są tu takie osoby które dolewają oliwy do ognia, pytanie tylko co im to da?? Życzę wszystkim Wesołych Rodzinnych i ciepłych Świąt{usta] szkoda tylko że u mnie będzie w tym roku anty rodzinnie ale mówi się trudno:(

Gość Ańdzia123
Witam jestem Ania bardzo bym chciała miec dziecko ale to juz mija kolejny cykl i nic co mam zrobić lekarz twierdzi ,że jest ok tylko moje nastawienie psychiczne jest zamocne . Pomuzcie Ania

Tiamat skarbie - mnie szlag (nie \"szlak\") nie trafi, bo jak ktoś ma dystans do siebie i poczucie humoru, to nie przejmuje się takimi tekstami jak twój. Wiadomo - dobro rozsyłane wraca do osoby rozsyłającej, podobnie jest ze złem - więc to raczej nie ja powinnam uważać, bo nie ja życzę źle wszystkim dookoła i nie ja zazdroszczę każdemu kto ma lepiej ode mnie. Jakie dolewanie oliwy do ognia - skarbie - popatrz na swoje teksty od początku założenia topiku - jesteś zakompleksioną panienką, która nie znosi żadnych słów krytyki pod swoim adresem, ani żadnych uwag, ani żadnych rad - niczego - po prostu: bez kija nie podchodź! Na dodatek ty możesz wszystkich krytykować, obrażać, i wszystkim \"dobrze radzić\". I zastanawiasz się pewnie dlaczego twoje święta miały antyrodzinny charakter... Ech - szkoda gadać! Ale przyjemność sprawia mi odpisywanie na twoje posty i obserwowanie jak się \"gotujesz\", bo to pogrąża cię jeszcze bardziej dodaje twoim koleżankom z poprzedniego topiku pewnie dodatkowych atrakcji:D Andzia - a Tobie radzę przenieść się na inny topik na którym dziewczyny doradzą Ci życzliwie i od serca, bo tego pewnie potrzebujesz - wiem, bo sama dość długo starałam się o dziecko. A ten topik to szkoda gadać - jedna wielka zawiść, złość i całkowity brak orientacji w temacie. Acha - a wszelkie dobre rady są zbywane tutaj atakiem. Tak więc życzę powodzenia, ale w gronie na prawdę życzliwych Ci osób:)

Gość niezłe
Niezłe :)

Gość prymityw.
raczej zalosne