Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamat86

Dziecko- moje marzenie

Polecane posty

Glonka co do mierzenia tempki to ja juz wczesniej opisywalam jak to sie robi,to nic jak sie nie kladziesz spac o tej samej porze,wazne jest zeby tempka od owulki utrzymywala sie powyzej 37 i mierzysz zawsze przed wstaniem z lozka:)

Tak sobie przegladalam wlasnie jakie sa tematy na kaffe i znalazlam jeden :pytanie do tych co usunely\"nawet jedna linka wrzucila z filmikiem z aborcji ale go nie kopiowalam bo tego sie nie da ogladac,zreszta to nie jest temat na nasz topik,normalnie nie rozumiem jak mozna cos tak okropnego zrobic,az mi sie na mdlosci zbiera jak sobie przypomne,gowniary wpadaja a potem usuwaja jak zbedny mebel,jeszcze mi sie rece trzesa wrrrr,kurde co mnie pokusilo zeby to obejrzec!!!!!!!!!!!!!!

czesc Kobitki:) piekny dzionek dzisiaj, ja planuje nigdzie sie nie ruszac:) ewentualnie do kuchni zeby obiad zrobic:D ja kompletnie nie umiem pojac jak mozna usunac ciaze!!! ale tak sobie mysle, czy usunelybyscie ciaze gdyby (ODPUKAC!!!!) jakies badania wykazaly ze dziecko jest chore?

Witajcie👄 Co do dziecka i chęci go posiadania to walczę ze sobą cały czas- taka sprzeczność jest we mnie, ciągle o nim myślę ale staram się zapomnieć- to nie łatwe;) co do aborcji to chyba widziałam ten sam topik, nie rozumiem jak tak można, zawsze taka nastolatka może urodzić i oddać to dziecko, a nie zabijać niczemu winną istotkę, co do chorego dziecka to trudno mi się wypowiedzieć- sama nie wiem- pewnie w zależności jaki stopień choroby by się pojawił- ja zawsze myślałam co by było gdyba była potrzeba ratować albo jedno albo drugie- ja wybrałabym dziecko, ale mój mnie- to nie są zatem łatwe tematy- obyśmy nigdy nie musiały wybierać:D

ja juz sie poddalam i nie probuje nawet walczyc ze soba, mysle o tym czy sie udalo czy nie CIAGLE... za 7 dni bede widziala:) szkoda ze nie wymyslili jeszcze jakiejs metody domowej, ktora sprawdza czy sie jest w ciazy nawet 5 min od zaplodnienia:)

cześc dziewuszki, zapraszam do nas na topik dzisiaj nikogo nie ma ale zawsze sa huczne rozmowy, a im nas jest więcej tym lepiej, i większe wparcie nowy topik dla nowych staraczek jakbyście chciały oczywiście buźka

Ja podziękuję za zaproszenie, jest mi tu dobrze, a z resztą nie po to tworzyłam nowy topik aby z niego rezygnować, tak więc wybaczcie zostaję tutaj:P;)

ja tez dziekuje za zaproszenie, ale zostane z \'moimi\' Dziewczynkami:)

O Witaj Gloko miło że tak mówisz, cieszę się ze zostajesz z nami:)👄 dla Ciebie;)

dobrnelam do 2 balonow w srodku:) rzeczywiscie fajne:) przed chwila wlaczylam sobie ten film o aborcji, ale jak tylko pokazali ten malutki plod to wylaczylam, domyslam sie jak to bedzie dalej wygladalo i nie chce miec tego potem w glowie... ble pusto tu dzisiaj...

Hej glonka! niepotrzebnie pisalam o tym filmie ale to mi sie w glowie nie miesci ze jest tyle kobiet ktore tak bardzo chca dziecko a nie moga go miec a inna podejmuje tak drastyczna decyzje jakby nie mogla urodzic i oddac do adopcji,a z tego co wiem to ludzie strasznie dlugo czekaja w takich osrodkach adopcyjnych,ja dzis sie troszke rozmarzylam co do dzidzi jak to bedzie jak juz sie pojawi i lezka mi sie zakrecila:(

ja jestem:) z tych baloników później powstaje taka duża grzechotka- świetne też takie zrobię kiedyś;)

STARAJĄCE SIĘ 🌻 Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka .................. 25 ................ 2 ...................17.11.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................ 1.5roku ........... 26.11.2008 POMAGAMY SOBIE... 🌻 Nick ................. ONA .................................... ON ........... Tiamat86 ......... folik+len................................. wit.C ......... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ....... glonka ...... folik+wit.C+testy owulacyjne ......... Salfazin + wit. E

stefcia dopisalam do Ciebie NPR, bo chyba ciagle stosujesz:)? obejrzalabym do konca ten filmik o balonach ale na laptopie nie daje rady mi z netu sciagnac tego filmiku, meczy sie i meczy:(

hej ja też to stosuję- myślałam że dopisujemy medykamenty tylko;/ STARAJĄCE SIĘ👄 Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka .................. 25 ................ 2 ...................17.11.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................ 1.5roku ........... 26.11.2008 POMAGAMY SOBIE...🌻 Nick ................. ONA .................................... ON ........... Tiamat86 ......... folik+len+NPR................................. wit.C ......... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ....... glonka ...... folik+wit.C+testy owulacyjne ......... Salfazin + wit. E

a co do adopcji to szukalam kiedys jakis info na ten temat, aby dostac malucha to jest masa papierkowej roboty i nie tylko. gdybym byla gowniara ktora przypadkowo zaszla w ciaze to juz bym wolala oddac do adopcji (ale takiej ze wskazaniem juz na przyszlych rodzicow konkretnych) niz usunac!!!!

Zgadzam się ja nawet nie mogłabym oddać do adopcji- nie rozumiem dlaczego dziewczyny to robią.

no Piekne, ja juz koncze na dzis, zaraz bedzie Tozsamosc Bourne\'a i wylaczam kompa. milych snow i przyjemnych staranek:) ps. przed chwila przeczytalam ulotke od moich testow owulacyjnych i jest tam napisane zeby nie robic rano z pierwszego moczu!! a jak ja robilam??? oczywiscie od razu po przebudzeniu!! no i potem sie denerwje ze ja wogole owulacji nie mam!!!! na szczescie przytulanie caly czas bylo, niezalezne od wynikow testow :) wiec nic straconego:)

Dzien dobry dziewczynki! ja dzis z lekka polamana po wieczornych przytulankach ale narazie tylko dla przyjemnosci,jeszcze troche i bierzemy sie ostro bo roboty,powiedzialam mojemu ze jak bedzie trzeba to bede spac na tej scianie chociaz to strasznie niewygodne jest,dobrze ze mnie jeszcze dzieciaki nie widzialy w tej pozycji bo by mialy ubaw na maxa,wstarczy ze juz moj sie ze mnie nabija hi hi buziaczki dla wszystkich:)

wlasnie sobie len zaparzylam i zaraz bede musiala wypic to ohydztwo fuj! no ale czego sie nie robi dla marzen,kurcze jakbym sie cieszyla jakby sie udalo w tym miesiacu,mialabym najwspanialszy prezent gwiazdkowy i to juz by byl drugi,rozmawialismy z moim czy w naszych rodzinach byly blizniaki bo podobno co drugie pokolenie sie zdarzaja i istnieje taka mozliwosc

heeh Stefcia byłoby super gdybyście mieli bliźniaki:D dwa razy więcej szczęścia!!!!!!!!! u mnie to jest raczej mało prawdopodobne, ale to nic byle by jedno wyszło;)

Tiamat my chcemy tylko jedno,a ze do tej pory sie nam nie zdarzyly blizniaki to pewnie teraz tez bedzie jedno,gdybym nie miala dzieci to fajnie by bylo miec 2 od razu ale ze juz je mamy to jedno nam wystarczy jesli w ogole sie uda

No kurcze gdzie wy sie wszystkie podziewacie? moze przytulanki w trakcie dlatego zadnej nie ma?

czesc Kochane, juz jestem. dopiero z pracy wrocilam:( jestem wykonczona... zaraz prysznic, i znowu przytulaski, co drugi dzien musza byc!!!! potem sie chyba troche zdrzemne, bo padam ze zmeczenia tez mam nadzieje, ze nam sie uda w tym miesiacu, prezent na Gwiazdke, suuuper:) odezwe sie wieczorem 🌻