Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tiamat86

Dziecko- moje marzenie

Polecane posty

stefcia, dawno sie juz nie odzywalas. mierze ta moja temperature, ogladalam wykresy innych dziewczyn i nie wiem o co w tym chodzi:( mialam nadzieje, ze mi co nieco wytlumaczysz:P

ooo, moja stronka:) to na pewno na szczescie w tym miesiacu:) fluidki i stronka- musi cos z tego byc:D

A wiec odstawiam ten zel.. glonka: my mamy zel Play Durex uwalniajacy dreszczyk emocji:) taki niebieski no morski kolor:) daje fajne uczucie polecam:D fajne urozmaicenie:) Dzisiaj mialam dostac @ juz wieczor a tu nic..ale nie chce mi sie cos wierzyc ze to fasolka:( dodam ze w srode odstawilam Luteine a dzis sobota..pewnie w nocy dostane.Oby nie:) dobranoc ide lulu

Witam! Dawno mnie nie bylo ale chcialam przeczekac ta wojne miedzy topikami,glonka ja juz pisalam jak to jest z ta tempka,zaczynasz mierzyc zaraz po @ powinno byc okolo 36.8 przed sama owulka nieznacznie spada a potem od owulki do konca cyklu powinna caly czas sie utrzymywac tak okolo 37.2 a na dzien przed nastepna @ spada,chyba ze zaciazysz to powinna sie nadal utrzymywac powyzej 37,mi sie w tym cyklu nie udalo poobserwowac bo caly czas powyzej 37 mialam przez toze podziebiona troche jestem pozdrawiam

czesc stefciu, mierze od kilku dni, jak tylko mi sie @ skonczyl. i pierwsze 2 dni mialam 36,11 a potem 35,99 35,95 no i dzis 35,88. ja chyba jakas niedogrzana jestem;) mierze w ustach, i dziewczyny tam na tym 28dni.pl pisaly zeby mierzyc zawsze w ty samym miejscu, wiec pilnuje zeby termometr nigdzie nie wedrowal;) zobacze jak to bedzie dalej. a jak tam Twoje staranka? z tego co pamietam to tydz temu byly twoje dni:) bedzie fasolka?

STARAJĄCE SIĘ Nick................... Wiek ........... Ilość cykli ..... Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka ................. 25 ................. 2 ...................11.12.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................. 1.5roku .......... 26.11.2008 Gosiek1 ............... 21................. 14 .................. 25.11.2008 dorocia11985 ........ 23 ................. 1 .................. 03.12.2008 Hannka82 ............. 26 ................. 8 .................. 23.11.2008 kacha-200 ............ 21 ................. 5 .................. 22.11.2008 POMAGAMY SOBIE... Nick ................. ONA .................................... ON ............ Tiamat86 ......... folik+len+NPR ......................... wit.C ........... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ........ glonka ............. folik+olejek z wiesiolka ............. Salfazin+wit.E dorocia11985 ..... folik ................................... Salfazin ........ alkka26 ............ folik+capivit A+E .................... Salfazin ........ Hannka82 ......... folik .................................... Centrum+cynk kacha-200..........Luteina+folik.........................wit.C............ ZAFASOLKOWANE Nick ........................ Tydz ciazy ............... Termin nie wiedzaca ............. ?????? ....................... ?????

Hej Dziewczyny:) Widze ze mamy pare nowych kolezanek a jedna juz nawet zafasolkowana:) Gratuluje! Mnie to zawsze na duchu podnosi jak jakiejs sie udaje no bo moze nam sie tez wtedy uda... kiedys, bo w tym miesiacu niestety nie... wlasnie dzisiaj dostalam @ buuuuu... no ale nic, na poczatku sie tym strasznie przejmowalam ale teraz jakos normalnie to przyjmuje... bez tragedii jakiejs. Zreszta bylam u kolezanki na weekend i spedzilysmy super czas na zakupach, w kinie i na drinkach takze humor mi dopisuje:) W tym miesiacu kupuje testy owulacyjne i z nimi chyba sprobuje bo juz nie wiem co robic:( Zaczynamy teraz 8 cykl staran (w tabelce juz jestem na 8 bo wiedzialam ze nic z tego) i moze okaze sie tym szczesliwym:) Pozdrawiam wszystkie staraczki i przyszle mamusie:)

Glonka jeszcze nie wiem bo niby owulke wedlug kalendarzyka mialam wczoraj dopiero ale mogla mi sie przesunac,bo jak wczesniej pisalam to mialam caly czas podwyzszona tempke i nie moglam ustalic kiedy sie podniosla,staranka byly ale efektow pewnie jak zwykle nie bedzie

Haniu ja tez stosuje testy, juz drugi miesiac, ale jeszcze zaden mi nie pokazal ze mam owulacje, no tylko ze w zeszlym miesiacu robilam te testy rano a powinnam raczej popoludniu. no wiec teraz robie prawidlowo i zobaczymy:) stefciu, glowa do gory:) i tak masz dobrze bo wiesz ze wszystko z Toba i Twoim facetem ok bo juz macie dzieci:) kwestia trafienia:D bedzie fasolka:)zobaczysz!!

Glonko pewnosc to mielismy jak nasze dzieci byly male a teraz nie mamy na to zadnej gwarancji,a na badania za wczesnie,tak ze nie wim czemu nam nie wychodzi

Glonko, fajnie ze sie odezwalas:) Ja wlasnie tez nie jestem pewna tych testow... no bo boje sie ze jak nie wykarza owulacji badz sie pomyla to wogole bede sie zhizowac. Moja siostra jest farmaceutka i mowi ze mam wyluzowac i nie robic tych testow poniewaz mam regularne cykle i wiem mniej wiecej kiedy mam owulacje (sluz) a testy nie zawsze sa skuteczne... sama juz nie wiem. zastanawia mnie tylko jedno... normalnie w dzien owulki sluz mam przejrzysty i \"mokry\" potem powoli mi sie zabiela i w tym wlasnie czasie zaczynam miec drazliwe brodawki...trwa to moze 1-2 dni i przechodzi. Zastanawia mnie tylko skad sie to bierze i czy jest wynikiem owulacji (ktora teoretycznie byla 1-2 dni temu) czy czegos innego...a moze cos jest ze mna nie tak....ahhhh sama juz nie wiem:(

ja nie mam zadnych z Twoich objawow:( nigdy nie wiedzialam ze mam owulacje, nigdy nic mnie nie bolalo. a na sluz wiekszej uwagi nie zwracalam, nigy go za duzo nie mialam. dlatego sobie mysle ze te testy w zeszlym miesiacu mimo ze byly robione o zlej porze to i tak nie klamaly:( nic juz nie wiem:( zobacze jak wyjdzie w tym miesiacu. jak nie bede mialam owulacji to sobie starania bede musiala odpuscic do czasu az do polski pojade do lekarza.

niestety nie wiem co jest z tymi Twoimi brodawkami;) ja nigdy nic takiego nie mialam.na tym 28dni.pl czytalam ze mozna miec plamienie w czasie owulacji, co dla mnie bylo bardzo duzym zaskoczeniem!! jestem zielona jesli chodzi o owulacje, dopieo zaczynam sie tego wszystkiego uczyc:O

moj M juz mi dzis zapowiedzial przytulanki:) w sobote NIBY mam miec owulacje (wzielam to z tej stronki: http://piekielko.info/kalendarzyk/?action=render&josDate=2008-11-15&josMP=28&josML=6 ) i juz zapowiedzialam mojemu M ze spotkamy sie w sypialni dopiero w czwartek, a potem w sobote. tak wiec biedak chce sie dzis nacieszyc bo do czwartku bedzie post:) trzeba dac szanse 'kolegom' na odbudowe:) mialam dzis wlosy sobie szamponem koloryzujacym farbnac ale jakos nie chce mia sie dzisiaj kombinowac, chyba sobie odpuszcze. jutro znowu do pracy 😠

Glonko- a jesli moge spytac...kiedy odstawilas tabletki? Bo ja po odstawieniu mialam tak jak ty ZADNYCH objawow, dopiero po paru miesiacach zauwazylam u siebie sluz itd...wiec moze czasu potrzebujesz??? Pozdrawiam:) Moj maz wlasnie wrocil z pracy wiec ide sie przytulic bo brzuszek boli od @:(

Gość nie wiedzaca
Dziewczyny uda sie Wam tez napewno!!!ja jutro dzownie do gina i kiedy mam przyjsc zeby potwierdzil ciaze

haniu, ja tabletki przestalam brac 2 lata temu, wiec moj organizm mial kupe czasu zeby sie przyzwyczaic;)

nie wiedzaca daj znac co Ci ginek powiedzial, jak zafasolkujemy to przynajmniej bedziemy wiedzialy kiedy udac sie do lekarza:) a zafasolkujemy NA PEWNO :) :)

STARAJĄCE SIĘ Nick................... Wiek ........... Ilość cykli ..... Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka ................. 25 ................. 2 ...................11.12.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................. 1.5roku .......... 26.11.2008 Gosiek1 ............... 21................. 14 .................. 25.11.2008 dorocia11985 ........ 23 ................. 1 .................. 03.12.2008 Hannka82 ............. 26 ................. 8 .................. 20.12.2008 kacha-200 ............ 21 ................. 5 .................. 22.11.2008 POMAGAMY SOBIE... Nick ................. ONA .................................... ON ............ Tiamat86 ......... folik+len+NPR ......................... wit.C ........... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ........ glonka ............. folik+olejek z wiesiolka ............. Salfazin+wit.E dorocia11985 ..... folik ................................... Salfazin ........ alkka26 ............ folik+capivit A+E .................... Salfazin ........ Hannka82 ......... folik .................................... Centrum+cynk kacha-200..........Luteina+folik........................ .wit.C............ ZAFASOLKOWANE Nick ........................ Tydz ciazy ............... Termin nie wiedzaca ............. ?????? ....................... ?????

STARAJĄCE SIĘ Nick................... Wiek ........... Ilość cykli ..... Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka ................. 25 ................. 2 ...................11.12.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................. 1.5roku .......... 26.11.2008 Gosiek1 ............... 21................. 14 .................. 25.11.2008 dorocia11985 ........ 23 ................. 1 .................. 03.12.2008 Hannka82 ............. 26 ................. 8 .................. 20.12.2008 kacha-200 ............ 21 ................. 5 .................. 22.11.2008 POMAGAMY SOBIE... Nick ................. ONA .................................... ON ............ Tiamat86 ......... folik+len+NPR ......................... wit.C ........... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ........ glonka ............. folik+olejek z wiesiolka ............. Salfazin+wit.E dorocia11985 ..... folik ................................... Salfazin ........ alkka26 ............ folik+capivit A+E .................... Salfazin ........ Hannka82 ......... folik .................................... Centrum+cynk kacha-200..........Luteina+folik........................ ..scorborutin... ZAFASOLKOWANE Nick ........................ Tydz ciazy ............... Termin nie wiedzaca ............. ?????? ....................... ????? Ja mialam wczoraj dostac @ale nadal ani widu ani slychu..

co tu taka cisza? kasiu nie wiem jakiego masz windowsa, ja mam Vista i po lewej stronie u gory mam gwiazdke z plusikiem i wystarczy ze tam nacisne i moge dodac srone do ulubionych. nie pamietam juz jak to jest w windowsie XP, ale chyba masz u gory strony ULUBIONE, i wystarczy ze na to wejdziesz i nacisniesz DODAJ DO ULUBIONYCH.

Hej hej, ja jestem, juz po pracy. Porazka normalnie jak czasem nie chce mi sie wstawac rano, a jeszcze jak tak zimno na dworze jeste brrrrrrrrrr. Kasiu- moze za wczesnie na test, zrob za 2 dni jesli nie dostaniesz @... slyszalam ze testy czasem nawalaja i nie wykazuja ciazy nawet robione w dniu spodziewanej @. Pozdrawiam i lece robic kolacyjke mezowi:)

musi cos byc z napisem Ulubione.. a moze do gory sa jakies rozne opcje, i tam beda Ulubione? mi sie kojarzy ze powinnin byc u gory duzy napis Ulubione z duza zolta gwiazdka.

witaj haniu:) ja mam tak kazdego dnia, na szczescie chodze na 8 bo na 7 czy 6 to na pewno bym sie nie zmusila do wstania. ja sama w domku siedze bo M sie zachcialo slodkiego i poszedl do Asdy na zakupy, moze mi tez sie cos skapnie;) Kasiu, zgadzam sie z Hania, moze sprobuj zrobic test jutro czy za 2 dni bo moze byc jeszcze za wczesnie.

Hej, my juz po kolacji:) Pyszne bylo ale musze sie pilnowac bo zauwazylam ze po 23 roku zycia jakos mi latwiej kilogramow zaczelo przybywac a wcale super duzo nie jem...no ale tu sie skubnie tam sie skubnie i tak idzie...niestety. ;) Nie zebym byla jaks wielka no ale zdecydowanie wieksza niz 6-8 lat temu buuuu