kacha-200 0 Napisano Listopad 19, 2008 Tiamat86 moja mama ma sklep z niemowlecymi ubrankami :)hehe strasznie korca.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hannka82 0 Napisano Listopad 19, 2008 Hej dziewczyny! Ja juz wrocilam z tego szkolenia. Super bylo, wyluzowalam sie i przestalam myslec chociaz na chwile o moich marzeniach o dzidzi:) Impreza byla cale 3 dni az moj J. sie wkurzal ze nie dzwonie:) hahaha:) Trzymam kciuki za te testujace! Moze sie Wam uda, ja niestety czuje ze to nie moj miesiac... no bo jak zwykle nie mam zadnych objawow wiec pewnie okres przyjdzie, zawsze pojawia mi sie tak niespodzewanie ale sie pojawia dokladnie 14 dni po jajeczkowaniu czyli pewnie bedzie w niedziele. Jesli chodzi o nas to tez mieszkamy zagranica, ale mamy tutaj ubezpieczenie no i bylam juz u lekarza ktory mi spokojnie wytlumaczyl ze jesli nie uda nam sie zajsc przez rok to wtedy zaczniemy badania... wczesniej nie bede sobie tym glowy zawracac, tym bardziej ze mamy czas bo ja mam 26 a maz 25 lat:) A tu gdzie jestem laski pierwsze dziecko maja po 30 wiec lekarz mowil zeby wyluzowac...tylko to nie takie proste:) Dobranoc i kolorowych snow zycze no i oczywiscie 2 kresek na tescie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hannka82 0 Napisano Listopad 20, 2008 Hej Dziewczyny! Gdzie sie podziewacie...jakos pusto tutaj:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 20, 2008 Hannka82 a Ty ktory cykl sie starsz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 20, 2008 Hej Kochane wróciłam z pracy- na razie jestem na okresie próbnym- ludzie dziwni i dużo pracy ale ogólnie ok:D niecierpliwie czekam na efekty pracy chciałabym wiedzieć czy się udało- i jak tu nie myśleć!!!! Haanka witaj w klubie, mój luby też jest młodszy ode mnie o rok;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
stefcia31 0 Napisano Listopad 21, 2008 Hej dziewczynki! witaj kacha na naszym forum.Troche mnie nie bylo bo wlasnie w trakcie staranek jestesmy,moj mi dzis esa przyslal z pracy ze nie wie czy jego Wacek to wytrzyma,biedactwo,to mu napisalam ze jeszcze tylko kilka dni no i dam mu troche odpoczac bo mi sie wykonczy hi hi,co tu tak pusto?i dlaczego nikt nie pisze?pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 21, 2008 hej Dziewczyny!!! dziś maluję obrazy- ale czekam na Was- mój luby mi powiedział wczoraj że chciałby mieć drużynę piłkarską, nie wiem skąd mu się to wzięło, bo on nie lubi piłki nożnej, a mnie zamurowało;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 21, 2008 hej co tu tak cicho?? meldować się Dziewczyny!!!:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 21, 2008 Widzę że niektóre staraczki z tego forum bawią nasze problemy z intruzami na topiku, zamiast pomóc, doradzić to się z nas śmieją- niby takie miłe!!!!!!!!!!może ja się z was też pośmieję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 21, 2008 I pomyśleć że my ze Stefcią wam po cichu kibicowałyśmy!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 21, 2008 teraz widzę jakie miałam "dobre koleżanki" nie żałuję że od was odeszłam- tu jest mi lepiej, aha moja dobra rada zanim będziecie nas tak oceniać i krytykować- nie wiadomo za co, to uważniej przeczytajcie wszystkie posty!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 21, 2008 Hej.ja mam jutro dostac @, ale ani widu ani slychu..moze nie nadejdzie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 21, 2008 Czy moge sie do Was dolaczyc?tak jak Wy chce byc w ciazy,staram sie juz 4 cykle i dla mnie to jest wiecznosc:( okres mam dostac za dwa dni i chyba oszaleje do tego czasu,jak myslicie moge byc w ciazy?pomozcie mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aniołek86 0 Napisano Listopad 21, 2008 nie wiedząca--->jasne że możesz do nas dołączyć witam Cie serdecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 21, 2008 Aniolek dziekuje,ze mnie przyjelas..dodam,ze bola mnie bardzo piersi i kluje jajnik,nie wiem co mam myslec o tym i mamjakies zylki na piersiach niebieskie i co to oznacza?moze jutro zrobie test co?jak myslisz?chiciaz wiem,ze jedna gruba krecha bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 21, 2008 Dodam,ze mam juz troszke na karku,bo mam juz 33 i juz najwyzsza pora na dziecko,bo wiadomo plodnosc maleje,mam meza ktory jest po rozwodzie i ma juz 2 dzieci,ale ja chce miec z nim wspolne,on tak samo pragnie jak i ja,dziewczyny czy ktoras mi pomoze?chociaz dobre slowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość do Tiamat i Stefci Napisano Listopad 21, 2008 my również nie żałujemy, że od nas odeszłyście:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 21, 2008 nie wiedzaca ja sie staram piaty i tez dla mnie niestety to wiecznosc, jutro powinnam dostac @.trzymam kciuki za Ciebie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 21, 2008 nie wiedzaca i zrob jutro test! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 21, 2008 kacha zrobie jutro bo mam jakies podejrzenia a nie chce sie nakrecac,wiec jutro testuje,jak tylko zrobie i czy jedna czy dwie kreski to napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 21, 2008 nie wiedzaca oki.to powodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 21, 2008 Dodam tabelke bo nie dodawalam: Nick.......................Wiek...........Ilość cykli.....Data następnej @ Tiamat86.................22.................2........... ...........1.12.2008 Stefcia31................ 31............... .6....................06.12.2008 Karola1988..............20.................2............ ......18-21.11.2008 kacha-200...............21.................5...................22.11.2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 21, 2008 Golokenig----> dziękujemy Ci ze się za nami wstawiłaś nalezą Ci się od nas wielkie oklaski my ze Stefcia tracimy już nerwy na te przykre posty:(szkoda tylko ze one nie potrafią nas zrozumieć:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 21, 2008 Sorrka zla tabelke wkleilam STARAJĄCE SIĘ Nick................... Wiek ........... Ilość cykli ..... Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka ................. 25 ................. 2 ...................11.12.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................. 1.5roku .......... 26.11.2008 Kamila1985 ........... 23.................. 8 .................. 26.11.2008 Gosiek1 ............... 21................. 14 ................. 25.11.2008 dorocia11985 ........ 23 ................. 1 .................. 03.12.2008 Hannka82..............26..................8............. .......23.11.2008 kacha-200..............21.................5.....................22.11.2008 POMAGAMY SOBIE... Nick ................. ONA .................................... ON ............ Tiamat86 ......... folik+len+NPR ......................... wit.C ........... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ........ glonka ............. folik+wit.C+olejek z wiesiolka ..... Salfazin+wit.E dorocia11985 ..... folik ................................... Salfazin ........ alkka26 ............ folik+capivit A+E .................... Salfazin ........ Hannka82...........folik................................ ......Centrum+cynk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 21, 2008 Dziewczyny przeczytalam cale nasze forum..az mnie galki oczne bola hehe.mam pytanko ten len jak sie pije?to jest zwyklylen?nie siemie lniane?ile razy dziennie sie to pije? Jak myslicie my z mezem uzywamy caly czas zelu Durex Play(zel intymny uwalniajacy dreszczy emocji:)) czy przez to tez nie mozna zajsc?zabija plemniki?na opakowaniu napisane jest ze nie jest plemnikobojczy..ale czytalam ze lepiej zelow nie uzywac ze wzgledu na plemniki.. i wiecie moze czy przy PCOS jajnikow mozna ten len pic czy i tak nic nie da?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość golokenig Napisano Listopad 21, 2008 nie ma za co dziekowac:) czytalam was caly czas i widzialam ze nie macie zlych intencji. tamte dziewczyny (nie wszystkie!) atakuja Was bo nie rozumieja ze chcialyscie od poczatku miec SWOJ topik (tak samo jak kiedys tamte dziewczyny mialy SWOJ...) mam nadzieje ze przetrwacie:) fajnie sie Was czyta:) pozdr. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pytanie za 100 punktów 0 Napisano Listopad 22, 2008 GOLEKONIK - pytanko do Ciebie - przeczytalam fragment twojego posta na tamtym topiku: \"beszczelnie zachowala sie Pytanie za 100 punktow, zaczela je pouczac ze nie maja zakladac nowych topikow tylko przylaczyc sie do istniejacych. \" SKORO JUZ TAK WNIKLIWIE KILKUKROTNIE WCZORAJ PRZEANALIZOWALAS TAMTEN TOPIK - PRZYTOCZ MI PROSZE TO CO NAPISALAC W W/W FRAGMENCIE: W którym to miejscu napisalam \"BESZCZELNYM\" tonem o tym, zeby dziewczyny nie zakladaly nowych topikow, tylko aby przylaczyly sie do istniejacych? Zeby kogos oczerniac, trzeba miec ku temu podstawe, a ty takowej nie masz, wiec prosze Cie mnie nie oczerniaj - kazdy widzi to, co chce widziec. To, ze radzilam, ze warto skorzystac z rad kolezanek z innych topikow ktore wczesniej kroczyly ta sama droga i wiele klod na niej zdolaly pokonac to nie to samo co zakaz zakladania nowych topikow. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 22, 2008 Dziewczyny jestem w szoku sa dwie krechy,matko nie wierze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1jestem szczesliwa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!patrze sie i nie moge wogole uwierzyc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uadlo sie:):):):):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 22, 2008 STARAJĄCE SIĘ Nick................... Wiek ........... Ilość cykli ..... Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka ................. 25 ................. 2 ...................11.12.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................. 1.5roku .......... 26.11.2008 Kamila1985 ........... 23.................. 8 .................. 26.11.2008 Gosiek1 ............... 21................. 14 ................. 25.11.2008 dorocia11985 ........ 23 ................. 1 .................. 03.12.2008 Hannka82..............26..................8............. .......23.11.2008 kacha-200..............21.................5............. ........22.11.2008 POMAGAMY SOBIE... Nick ................. ONA .................................... ON ............ Tiamat86 ......... folik+len+NPR ......................... wit.C ........... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ........ glonka ............. folik+wit.C+olejek z wiesiolka ..... Salfazin+wit.E dorocia11985 ..... folik ................................... Salfazin ........ alkka26 ............ folik+capivit A+E .................... Salfazin ........ Hannka82...........folik................................ ......Centrum+cynk ZACIAZONE Tydz ciazy nie wiedzaca..........? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 22, 2008 STARAJĄCE SIĘ Nick................... Wiek ........... Ilość cykli ..... Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka ................. 25 ................. 2 ...................11.12.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................. 1.5roku .......... 26.11.2008 Kamila1985 ........... 23.................. 8 .................. 26.11.2008 Gosiek1 ............... 21................. 14 ................. 25.11.2008 dorocia11985 ........ 23 ................. 1 .................. 03.12.2008 Hannka82..............26..................8............. .......23.11.2008 kacha-200..............21.................5............. ........22.11.2008 POMAGAMY SOBIE... Nick ................. ONA .................................... ON ............ Tiamat86 ......... folik+len+NPR ......................... wit.C ........... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ........ glonka ............. folik+wit.C+olejek z wiesiolka ..... Salfazin+wit.E dorocia11985 ..... folik ................................... Salfazin ........ alkka26 ............ folik+capivit A+E .................... Salfazin ........ Hannka82...........folik................................ ......Centrum+cynk ZACIAZONE Tydz ciazy nie wiedzaca.............? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach