Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 22, 2008 Dziewczymy kiedy mam isc do lekraza,zeby potweirdzil ciaze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to superaśnie Napisano Listopad 22, 2008 niewiedząca - gratulacje! A zaraz zgodnie z tym o czym wspomniała wcześniej koleżanka "za 100 punktów" koleżanki z topiku z przyjemnością dadzą Ci do zrozumienia, że jako ciężarówka nie jesteś już tutaj mile widziana, bo czują się w Twoim towarzystwie "nieswojo" (jak to wielokrotnie podkreślały):P W każdym razie zwróć uwagę w najbliższej przyszłości na ton ich odpowiedzi udzielonych na Twoje posty, no chyba, że ruszy je sumienie i nie będą chciały dolewać oliwy do ognia, wówczas udadzą, że szczerze Ci gratulują:P Są tutaj kobietki, którym kibicuję z całego serca, a Tobie w każdym razie gratuluję zupełnie szczerze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to superaśnie Napisano Listopad 22, 2008 najlepiej pod koniec 5 tygodnia licząc od pierwszego dnia ostatniej miesiączki, dopiero w takim terminie lekarz jest w stanie na najczulszym usg ujrzeć maleńką fasolinkę:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 22, 2008 superasnie dzieki,w pon zadzwonie i sie umowie,ale jestem w szoku,udalo sie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 22, 2008 nie wiedzaca Gratulacje! :DD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to superaśnie Napisano Listopad 22, 2008 niewiedząca - widzisz wprost rozpiera je szczery entuzjazm;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 22, 2008 mam nadzieje,ze Wy mi dobrze zyczycie,dziewczyny nie wierze ze jestem,szok jestem taka szczeliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 22, 2008 nie wiedzaca!!!!!WIELKIE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!! wyślij nam fluidki, ale fajnie!!!!!niop dziewczynki która dołączy do nie wiedzącej??:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 22, 2008 Dziewczyny nie dzikeuje narazie,jak bede wiedziala na sto procent to wtedy podziekuje.. Łapcie fluidki************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************************** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 22, 2008 nie wiedząca mam pytanko kiedy zaczęły Cię piersi boleć, bo mnie właśnie też bolą a do @ jeszcze trochę mam;) jeszcze raz GRATULUJĘ fasolki:D i uważaj na siebie teraz:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 22, 2008 Tiamat mnie zawsze bola tez na okres i jakis ponad tydzien mnie bolaly i teraz tez jeszcze bola,moze u ciebie tez fasolka jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 22, 2008 Dziewuszki jak z tym lnem??i co myslicie o tym zelu?? wczesniej pisalam ale zadna mi nie odp:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 22, 2008 ihihi fajnie by było:D ale nie wiem dużo stresu ostatnio:( przyznać jednak muszę bolą mnie już kilka dni a @ dopiero1.12 zawsze bolały mnie później albo wcale;/ już sama nie wiem- trzymam kciuki za Twoją fasoleczkę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiek1 0 Napisano Listopad 22, 2008 A mnie znowu jakis czas nie bylo :) I widze,ze jak zawsze podczas mojej nieobecnosci sie pozmienialo :) Wielkie gratulacje niewiedzaca :) Wlasnie otworzylas nowa czesc tabelki na topiku. Czekam na relacje jak ci sie dalej bedzie wiodlo no i jak bedzie sie maluch rozwijal. Zycze aby mamusia i dzidzius byli caly czas zdrowi i silni,bo teraz to wlasnie bedzie dla ciebie najwazniejsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gosiek1 0 Napisano Listopad 22, 2008 No a ja narzie sie za bardzo nie bede narecac dopoki w Polsce badan nie zrobie,wiec starania zawieszone jak narazie w moim przypadku. Nie bede sie nastawiac na nic psychicznie poki nie wiem co sie dzieje. No dzisiaj robie dzien relaksu i wybieram sie na babski wieczor przy winku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tiamat86 0 Napisano Listopad 22, 2008 Kacha len pije się od 5dc do owulki(2x dziennie) jest to napar z mielonego lnu- ja kupuję do w aptece, konsystencja koszmarna ale czego się nie robi......na opakowaniu będziesz miała sposób przyrządzenia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 22, 2008 Dzieki Tiamat, wysle kogos do apteki po ten len i bede probowac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kacha-200 0 Napisano Listopad 22, 2008 Gosiek1 milego wieczorku przy winku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dorocia11985 0 Napisano Listopad 22, 2008 nie wiedząca! -------------->>>>>>>>>>>>gratulacje!!!!!!!!! niesamowicie sie ucieszyłam! udało się jednej z nas więc oby to był początek grupowych dwóch kresek! cudownie! Trzymaj sie cieplutko, bo coraz zimniej za oknem i pozdrów fasoleczkę od nas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 22, 2008 czesc Dziewczynki:) przepraszam zaa swoja nieobecnosc ale M nie chodzil do pracy przez 3 dni, sciagal jakies piosenki i zuzyl caly net! dzis w nocy dostalismy grudniowy nowy przydzial i jestem:) widze ze jakis nowe kobitki sie odezwaly:) no a nie wiedzaca to rekord jakis pobilas:) ledwo sie przywitalas- to juz zafasolkowalas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 22, 2008 STARAJĄCE SIĘ Nick................... Wiek ........... Ilość cykli ..... Data następnej @ Tiamat86 .............. 22 ................. 2 ................... 1.12.2008 Stefcia31............... 31................. 6 .................. 06.12.2008 Karola1988 ............ 20................. 2 ...............18-21.11.2008 alkka26 ................ 27................. 3 lata ........................... glonka ................. 25 ................. 2 ...................11.12.2008 Dianka999 ............ 18 ................. 3 .................. 25.11.2008 koza ................... 23 ................. 1.5roku .......... 26.11.2008 Gosiek1 ............... 21................. 14 .................. 25.11.2008 dorocia11985 ........ 23 ................. 1 .................. 03.12.2008 Hannka82 ............. 26 ................. 8 .................. 23.11.2008 kacha-200 ............ 21 ................. 5 .................. 22.11.2008 POMAGAMY SOBIE... Nick ................. ONA .................................... ON ............ Tiamat86 ......... folik+len+NPR ......................... wit.C ........... stefcia31 ......... folik+len+NPR ......................... Salfazin ........ glonka ............. folik+olejek z wiesiolka ............. Salfazin+wit.E dorocia11985 ..... folik ................................... Salfazin ........ alkka26 ............ folik+capivit A+E .................... Salfazin ........ Hannka82 ......... folik .................................... Centrum+cynk ZAFASOLKOWANE:) Nick ........................ Tydz ciazy ............... Termin nie wiedzaca ............. ?????? ....................... ????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 22, 2008 Kasiu, co do tego zelu to czytalam gdzies, ze takie zele moga uszkadzac plemniki i jak sie chce zaciazyc to trzeba odstawic takie rzeczy. a tak na marginesie, daje cos ten zel? my kiedys kupilismy sobie jeden-koloru nie pamietam, i oprocz poslizgu to nic nie czulam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 22, 2008 tabelka nam sie rozrosla do nowego dzialu, ale nie wiedzialam jak napisac: termin porodu, termin rozwiazania. niech Ktos zdecyduje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 22, 2008 Glonka ja jeszcze nie wiem na kiedy,zrszta chyb ajeszcze za wczesnie zeby jakakolwiek date wpisac,jak od gina wyjde to tedy cos wpiszemy,termin porodu wystarczy wpisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 22, 2008 a co do moich staranek, to w przyszlym tygodniu sie zaczna-chyba:) zalozylam sobie konto na 28dni.pl i wypelniam wykresik, mierze temperature codziennie. tylko, ze mierze w ustach, ale tak tez mozna:) dzis ustawilam sobie budzik na 6:30 zeby zmierzyc, ale na szczescie szybko zasnelam. jak mysle ze jutro znowu pobudka tak wczesnie to mam ochote z tego mierzenia zrezygnowac:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 22, 2008 nie wiedzaca jak juz bedziesz wszystko wiedziec to wpiszesz, ok:) pewnie jestes przeszczesliwa:) dlugo sie staralas? czy moze za pierwszym razem sie udalo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiedzaca Napisano Listopad 22, 2008 Ciesze sie bardzo jak nie wiem,nie staralam sie dlugo ale dla mnie to juz byla wiecznosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 22, 2008 ja mialam dzis niesamowity sen, oczywiscie z dzidziusiem:) obudzilam sie z usmiechem na twarzy:) wczoraj w pracy odwiedzila nas kolezanka ktora ma 6 miesieczna dziewczynke. ponosilam Mala, poslinila mnie troche a na pozegnanie udalo mi sie ja rozsmieszyc. niesamowite uczucie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 22, 2008 Gosiu, juz wczesniej chyba pytalam, gdzie dokladniej mieszkasz w UK i kiedy lecisz do Polski na badania, zebym mogla kciuki trzymac zeby wszystkie wyszly ok:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
glonka 0 Napisano Listopad 22, 2008 Gosia na imprezce, a reszta gdzie sie podziewa? halo halo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach