Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

exec

To przeszlosc sie liczy czy nie?

Polecane posty

Kobiety twierdza, ze przeszlosc sie nie liczy, ze liczba partnerow seksualnych nie powinna nic znaczyc, bo wazna jest terazniejszosc itp. A jak facet nie chce kobiety, ktora miala wielu partnerow seksualnych, to jest pewnie zazdorsny, albo boi sie, ze ma za male doswiadczenie. Tymczasem mamy sytuacje odwrotna http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3899113 i odpowiedzi sa calkowicie inne. Okazuje sie, ze przeszlosc jednak sie liczy i wiekszosc kobiet obrzydza facet z taka przeszloscia. Troche to obluda ze strony kobiet.

he, he obluda? ktos dzisiaj podal jako przyklad raport dr Izdebskiego chyba, znalazlem to i przeczytalem: "Zatem ankietowani kłamią. Nie chcą przyznać się ani przed ankieterem, ani sami przed sobą, że ich życie seksualne jest nudne, zrutynizowane" To akurat dotyczylo troche czego innego ale pokazuje dokladnie iz ludzie ida za "pradem, pogladem spolecznym". Jesli poglad jest taki zeby akceptowac to mowia ze akceptuja, ale w rzeczywistosci nie akceptuja jesli chodzi o nich samych. Sam sobie musisz odpowiedziec na pytanie czy jesli twoja dziewczyna miala np. 10ciu facetow to jest ok czy nie. Ale i tak w wiekszosci przypadkow zostaniesz oklamany.

Gość bo życie
to jedno wielkie kłamstwo, czy tego chcemy czy nie

dla mnie się liczy jak gość miał 20 bab przede mną, a ma 30 lat, no to sobie przeliczam i wychodzi że co? że wsadzał wszędzie, gdzie się tylko dało to ja takiego bym wolała nawet nie dotykać, żeby czegoś nie złapać przy okazji

ja akurat nie wypowiadałam się na tamtym topiku, ale przybliżę moje myślenie w tym temacie. prawdą jest w pewnym stopniu że przeszłość i liczba partnerów się nie liczy...ale do momentu gdy liczba ta mieści się w rozsądnych z punktu widzenia kobiety granicach. Np w wieku 27 lat 5-8 partnerek. przeszłość nie liczy się jeśli była stonowana, świadczy o tym, że facet raczej się dobrze prowadził i raczej ma dobre podejście do kobiet. wtedy kobieta mówi że to się nie liczy. w momencie gdy liczba partnerek przekracza jakiś pułap, który może świadczyć że facet jest kurwiarzem, przeszłość zaczyna się liczyć i to bardzo. skąd się bierze hipokryzja? stad ze na kafe facet jest kurwiarz powyżej 20 partnerek a kobieta jest dziwka gdy miała więcej niż 2.