Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

Anna - cienko ból znika i wraca a jak wraca ledwo do wytrzymania.... już padam ze zmęczenia wczoraj próbowałam przespać się w dzień ale ból mi nie dał... Elus - odezwij się...

odzywam sie :P u mnie cisza.. mam duzo sluzu jedynie a @ dalej nie ma. testuje w środe bo mnie trafi coś.. a tak poza tym to nic ciekawego.. carmen wynik nie wazny po takim czasie... ale powtórz z moczu porannego albo idz na bete , robią ją w przychodni w gabinecie pobrań krwi. koszt ok 30zł u mnie

ja się czuję przeżuta i wypluta spać spać spać i nie czuć bólu... jakby nie stranka to już dawno bym wzięła coś mocno przeciwbólowego i już nie cierpiała.... ale muszę czekac jak wy dziewczyny...

Jestem po przytulanku z mężem :))) Test owulacyjny nadal z jedną kreską, ale ja w te testy i tak nie wierzę. Miałam dziś dużo śluzu, więc trzeba było to wykorzystać.

witam was dziewczynki smily4kama - masz rację nie wierz w te testy z allegro ja kupiłam ciążowe i owulacyjne te owulacyjne też raczej mi nie wskazywały owulki. a ciążowe jak wczoraj pisałam w niedzielę jak robiłam rano test to cienka jak niteczka kreska była na 2 testach z różnych firm i paskowym i płytkowym to samo wczoraj jak rano robiłam nic nie pokazało, a jak zrobiłam wieczorem bobo test z apteki już po 4 minutach 2 kreski dobrze widoczne a po 6 min druga gruba krecha... CARMEN może ty też jakieś złe testy miałaś....?jakich używałaś?

strasznie się cieszę choć wolę nie zapeszać ale test wczoraj był jednoznaczny

Gratuluję Amarantowy! No i trzymam kciuki za Ciebie Carmen! Ja robiłam wczoraj drugi test, bo okres spóźnia mi sie już 2 tygodnie :( No i do tego cały czas tempka 37,2 - 37,3... No ale test wyszedł negatywny :(:(:( Ryczałam chyba z pół godziny :( Wydawało mi się że te objawy to jak nic ciąża, a tu przykra niespodzianka :( Nie wiecie dziewczynki co może być tego wszystkiego powodem??? Czy możliwe żeby test się po takim czasie mylił? Chce w to wierzyć, ale zdaję sobie sprawe, że raczej się nie mylą :(

Gość Marturka
Amarantowy gratulacje z całego serca !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wszystko będzie dobrze, niczym się nie stresuj Pozdrawiam

Gość Anna2806
AMARANTOWY ho ho ho !!! Gratuluję!!! 🌼🌼🌼

Amarantowy - ale sie ciesze! Moje najserdeczniejsze gratulacje!!! A ja dzis zrobilam rano test owulacyjny i pokazuje mi jedna kreche. Juz naprawde sama nie wiem co jest grane, bo te testy sa naprawde dobrej firmy i kosztowaly tez spora sumke, wiec zakladalam ze powinny dobrze dzialac, ale chyba jednak cos jest nie tak. Niewazne, od wczoraj mam taka ochote na seks i tak duzo sluzu, ze organizm sam mi mowi, ze okres plodny przyszedl. Trzymajcie kciuki,zeby sie udalo :)

Gość Tosiakk78
witajcie, małą chwilę mnie nie było a tu takie rewelacje ;D Amarantowy ;GRATULACJE!!!!! SUPER CIESZĘ SIĘ OGROMNIE ;D Carmen: idź na betę, bo jeżeli to nie ciąża a @ ciągle nie ma to warto to sprawdzić i zbadać... reszta dziewczyn zyczę Tobie jak i sobie powodzenia w starankach ;D

WYNIK BADANIA : Teratozospermia Komentarz: wady główki 41% zredukowany akrosom 41% :( :(

Gość Tosiakk78
ojć Eluś.. głowa do góry ;) odpowiednie leczenie i żołnierzyki będą jak nowe ;D mniej stresu, trochę więcej ruchu ;) będzie dobrze ;D nasienie chyba lepiej i szybciej można wzmocnić niż dolegliwości różne kobiece...

Gość Marturka
smily4kama no jasne ze trzymamy kciuki. Elus ja tez słyszałam ze łatwiej wzmocić nasienie mężczyzny niż wyleczyc kobiety w pewnych dolegliwości. Bądz doberj myśli i wszystko będzie dobrze. Cały czas trzymam kciuki.

Kurcze elus1982 :( Ale nic sie nie martw! Przynajmniej wiesz co leczyc i czym sie zajac. No i nie pozwol mezow sie obwiniac!!! Trzymam kciuki

niestety do mnie przyszła dzis @ ... ale coż jade w takim razie do niemiec bede starała sie latem o dzidzie i zaczne kuracje z castagnusem Amarantowy moje gratulacje trzymaj sie cieplutko kochana

Gość Tosiakk78
Carmen, szkoda szkoda... no ale trzeba być dzielnym i walczyć dalej ;) ja walczę z castagnusem, pojawiające się słoneczko poprawia mi humor...

ale ja sie nie przejmuje na dzidzie przyjdzie czas widocznie tak miało byc

dzięki dziewczyny !!!!! sorki ale byłam u gina bo mnie martwiły te bóle brzucha i krew wczoraj w szyjce troche bo trochę ale wolałam się upewnić ...a gin na to że takie bóle sa normalne krwi nie widać i brać nospę... ale już mi lepiej bo się trochę martwiłam że się cieszę na zapas... a co do waszych testów to naprawdę te z allegro to kicha dopiero z apteki wyszedł na 100% a jesli dalej nic niewidać to naprwdę beta na pewno cos powie.... po 6-7 dniach od zapłodnienia juz powinna byc wyższa.... smily4kama- mi prawie cały czas na owuke pokazywały 1 kreskę raz wyszły 2 ale druga za słaba jak na owulkę może testy owulacyjne są mniej skuteczne niż ciążowe ale słyszałam też że sa cykle bez owulacji... nie wiem na pewno ale próbujcie i niw patrz na testy będzie dobrze na pewno...a co tego śluzu to masz rację ja też najbardziej na to patrzylam i trzymamy kciuki!!! elus1982 -Tosiakk ma rację nie martw się!!! dacie radę a jakies konkretne ruchy zalecił lekarz czy tylko lekami to się leczy? trzymamy kciuki!!!!! i wspeiraj męża bo faceci często w takich przypadkach czują się winni a to nie prawda .... Carmen a ja byłam już pewna że jednak szkoda że ci się nie udało i stranka musisz przełożyć życzę przynajmniej miłego wyjazdu...

Gość Tosiakk78
Amarantowy ;) sukces ;) ale fajnie... to już sobie dwie "rosną" ;) ale mam radochę z Waszego szczęścia ;D

Tosiakk78 - miło mi że się cieszysz ze mną mam nadzieje że nie długo ja tez ci tak napiszę....

narazie nie wiem czy to sie leczy czy nie, i jak bo ginke mam 2marca, ale musze meza umowic też do androloga, od tych mezkich spraw..

to czeka was trochę mniej miły okres leczenia ale nie poddawajcie się będziecie na pewno szczęśliwymi rodzicami...

w komentarzach jest zdjęcie mojego kotka potem dodam zdjęcie testu bo mam w domu na kompie

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się