elus1982 0 Napisano Luty 22, 2010 amarantowy nie robiłam jeszcze bety.. narazie za mna dwa testy negatywne.. ale dziś też na @ sie chyba nie zapowiada.. już nie wiem co myśleć :O carmen głowa do góry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarantowy 0 Napisano Luty 22, 2010 ale elus jak to tak długo juz trwa to może zapytaj się lekarza albo zrób betę... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CARMEN** 0 Napisano Luty 22, 2010 dziewczyny mam test robic teraz czy jutro rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarantowy 0 Napisano Luty 22, 2010 jak jest już po spodziewanej miesiączce może byc o każdej porze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna2806 Napisano Luty 22, 2010 Cześć Dziewczyny :) U mnie nowy cykl starań. Życzę wszystkim miłego dnia :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smily4kama 0 Napisano Luty 22, 2010 Dzien dobry babki! Poniedzialek....jak ja nie lubie poniedzialkow :( Ledwo dzis sie podnioslam z lozka! Wczorajszy test owulacyjny z jedna kreska. Jajnik bolal cala noc. Czuje sie dziwnie. Jakos tak troche slabo. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CARMEN** 0 Napisano Luty 22, 2010 DZIEWCZYNY U MNIE JEDNA KRESKA DLATEGO JUZ NIE PRÓBUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarantowy 0 Napisano Luty 22, 2010 a teraz robilas test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smily4kama 0 Napisano Luty 22, 2010 Carmen - moze sprobuj jutro rano jeszcze raz? Albo idz na bete? A u mnie dzis plodny sluz. Wlasnie zauwazylam. Wyglada na to, ze wiesiolek zaczal pomagac, bo widze duza poprawe. Chyba meza dzis do lozeczka zaciagne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CARMEN** 0 Napisano Luty 22, 2010 tak robiłam teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CARMEN** 0 Napisano Luty 22, 2010 nawet żadnego cienia nie ma to juz jest tydzień po spodziewnej miesiaczce dlatego juz nie wierze co ma byc to i tak bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CARMEN** 0 Napisano Luty 22, 2010 zrobi mi sie po godzinie taki cien jak na poprzednim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarantowy 0 Napisano Luty 22, 2010 CARMEN nie łam się!!! smily4kama ma rację jak nie chcesz robic bety to chociaż powtórz test rano.... smily4kama- widzisz wiesiołek super i dla ciebie...działajcie z M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarantowy 0 Napisano Luty 22, 2010 jak tak masz z tymi testami to leć na bete wiem że to więcej kasy niż test ale może będziesz miała spokój już.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CARMEN** 0 Napisano Luty 22, 2010 ile beta kosztuje i gdzie mam ja zrobic w loboratorium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarantowy 0 Napisano Luty 22, 2010 w invicta w laboratorium kosztuje 39 zł ale czasem robią w przychodniach wtedy czasem są tańsze spytaj się w swojej przychodni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarantowy 0 Napisano Luty 22, 2010 o np. jak się w przychodni robi badania okresowe to pobieraja krew jak jest pobieralnia to trzeba się zapytać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CARMEN** 0 Napisano Luty 22, 2010 słuchajcie a może jednak sie udało bo ja nie robiłam tego raz z meżem tylko non stop praktycznie moze do zapłodnienia doszło pozniej i dlatego test jeszcze nie wykazuje nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarantowy 0 Napisano Luty 22, 2010 też może być że później niż myślisz doszło do zapłodnienia w końcu na 100% nie wiadomo kiedy ma się owulkę.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CARMEN** 0 Napisano Luty 22, 2010 dokładnie narazie czekam ale niechce myslec narazie o tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarantowy 0 Napisano Luty 22, 2010 jak się dobrze czujesz to pewnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smily4kama 0 Napisano Luty 22, 2010 Wiesz Carmen z drugiej strony ja z mezem tez kocham sie caly czas kiedy tylko zaobserwuje lepszy sluz. W zeszlym cyklu kochalismy sie na 4 dni przed owulka ( mialam minitoring ) i na 3 dni po caly czas i sie nie udalo, wiec czasami tak jest, ze mimo wspolzycia nawet w odpowiednie dni sie nie uda. Taka jest natura. Ale trzymam kciuki za Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CARMEN** 0 Napisano Luty 22, 2010 mi sie druga kreska pojawia po 2 godzinach na tescie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smily4kama 0 Napisano Luty 22, 2010 No to chyba gratulacje co? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CARMEN** 0 Napisano Luty 22, 2010 no i tak jak mówiłam druga kreska już sie pojawiła tzn taki cień Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CARMEN** 0 Napisano Luty 22, 2010 jestescie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Amarantowy 0 Napisano Luty 22, 2010 ja jestem i umieram z bólu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna2806 Napisano Luty 22, 2010 Carmen** a jakie masz testy ciążowe? Na tych, które ja stosowałam zawsze jest napisane, żeby odczytywać wynik po 3-5 minutach a potem wynik może być zafałszowany tzn. fałszywie dodatni. Jestem przekonana, że tak się je interpretuje, zresztą na ulotkach są informacje kiedy dokładnie należy sprawdzać wynik testu. Dłuższe czekanie niestety nie ma sensu. Zrób sobie badanie krwi, w sumie taniej Cię to wyniesie niż kupowanie co kilka dni testów z moczu i będziesz miała pewność. Pozdrawiam :0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Marturka Napisano Luty 22, 2010 Carmen ja na Twoim miejscu też bym zrobiła betę...będziesz miała pewność 100% bo z tymi testami na mocz różnie bywa. Anna2806 ma rację, wynik należy odczytać od 3 do 5 min. po rozpoczęciu testu. Trzymam mocno kciuki żeby się udało. Eluś a Ty jak tam, kiedy robisz test? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Anna2806 Napisano Luty 22, 2010 Amarantowy Ty dalej masz te bóle brzucha? Jak się czujesz? Elus a co u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach