Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

amarantowy nie robiłam jeszcze bety.. narazie za mna dwa testy negatywne.. ale dziś też na @ sie chyba nie zapowiada.. już nie wiem co myśleć :O carmen głowa do góry :)

ale elus jak to tak długo juz trwa to może zapytaj się lekarza albo zrób betę...

Gość Anna2806
Cześć Dziewczyny :) U mnie nowy cykl starań. Życzę wszystkim miłego dnia :D

Dzien dobry babki! Poniedzialek....jak ja nie lubie poniedzialkow :( Ledwo dzis sie podnioslam z lozka! Wczorajszy test owulacyjny z jedna kreska. Jajnik bolal cala noc. Czuje sie dziwnie. Jakos tak troche slabo. Pozdrawiam

Carmen - moze sprobuj jutro rano jeszcze raz? Albo idz na bete? A u mnie dzis plodny sluz. Wlasnie zauwazylam. Wyglada na to, ze wiesiolek zaczal pomagac, bo widze duza poprawe. Chyba meza dzis do lozeczka zaciagne :)

nawet żadnego cienia nie ma to juz jest tydzień po spodziewnej miesiaczce dlatego juz nie wierze co ma byc to i tak bedzie

CARMEN nie łam się!!! smily4kama ma rację jak nie chcesz robic bety to chociaż powtórz test rano.... smily4kama- widzisz wiesiołek super i dla ciebie...działajcie z M

jak tak masz z tymi testami to leć na bete wiem że to więcej kasy niż test ale może będziesz miała spokój już..

w invicta w laboratorium kosztuje 39 zł ale czasem robią w przychodniach wtedy czasem są tańsze spytaj się w swojej przychodni

o np. jak się w przychodni robi badania okresowe to pobieraja krew jak jest pobieralnia to trzeba się zapytać

słuchajcie a może jednak sie udało bo ja nie robiłam tego raz z meżem tylko non stop praktycznie moze do zapłodnienia doszło pozniej i dlatego test jeszcze nie wykazuje nic

też może być że później niż myślisz doszło do zapłodnienia w końcu na 100% nie wiadomo kiedy ma się owulkę..

Wiesz Carmen z drugiej strony ja z mezem tez kocham sie caly czas kiedy tylko zaobserwuje lepszy sluz. W zeszlym cyklu kochalismy sie na 4 dni przed owulka ( mialam minitoring ) i na 3 dni po caly czas i sie nie udalo, wiec czasami tak jest, ze mimo wspolzycia nawet w odpowiednie dni sie nie uda. Taka jest natura. Ale trzymam kciuki za Ciebie.

no i tak jak mówiłam druga kreska już sie pojawiła tzn taki cień

Gość Anna2806
Carmen** a jakie masz testy ciążowe? Na tych, które ja stosowałam zawsze jest napisane, żeby odczytywać wynik po 3-5 minutach a potem wynik może być zafałszowany tzn. fałszywie dodatni. Jestem przekonana, że tak się je interpretuje, zresztą na ulotkach są informacje kiedy dokładnie należy sprawdzać wynik testu. Dłuższe czekanie niestety nie ma sensu. Zrób sobie badanie krwi, w sumie taniej Cię to wyniesie niż kupowanie co kilka dni testów z moczu i będziesz miała pewność. Pozdrawiam :0

Gość Marturka
Carmen ja na Twoim miejscu też bym zrobiła betę...będziesz miała pewność 100% bo z tymi testami na mocz różnie bywa. Anna2806 ma rację, wynik należy odczytać od 3 do 5 min. po rozpoczęciu testu. Trzymam mocno kciuki żeby się udało. Eluś a Ty jak tam, kiedy robisz test?

Gość Anna2806
Amarantowy 🌼 Ty dalej masz te bóle brzucha? Jak się czujesz? Elus 🌼 a co u Ciebie?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się