Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
natalka2384

CASTAGNUS - łatwiej jest zajść w ciążę?

Polecane posty

no tak nie nastawiać się ...nie mysleć ...ale jak to zrobić.... poprostu wrzucić na luz...ale jak jak tu lata lecą ;)

Kobieciątko, przypomniałaś mi,ze rok temu nad moim domem krążyło 7czy 8 bocianów :) no i komóreczki połaczyły sie w dzien wiosny :) ...ale moze Mąż ma rację, olej te bociany, one juz zbieraja sie do odlotu- teraz pora na zjące w kapuscie :)

Aguuula mi sie kiedys obiło o uszy herbatka/ziólka o.Sroki ale nie wiem czy to ją Betina pije

Dziewczyny Wanda ostatnio coś pisała o ziółkach, że jak są nieprawidłowo stosowane to skutek odwrotny od zamierzonego. Ja zrobiłam depilacje nóg, czerwone 2 kołki:P Teraz nawilżam i czekam jak wrócą do normalnego koloru:)

Gosia...depiluj nózki, depiluj...mi coraz trudniej :P i mąż musi poprawiac

A ja jak ostatnio dotknę się w piersi to jest tylko au au au, i w nocy to samo, a jak M przez przypadek muśnie to podskakuje z miejsca;)

noooo...to jeszcze potrwa , troche ustapi, ale dalej beda wrazliwsze...moj moze jedynie popatrzec i raczej nie dotykac

Bo nieprawidłowo stosowane mogą szkodzić np. podwyższając i tak wysoki progesteron, czy obniżając prolaktyne jak castagnus Starając się rownież zastanawiałam się nad ziólkami o Sroki ale odpuściałam, bo na końcu brałabym wszystko Jestem złym przykładem, ale wiele Dziewczyn potwierdzi moją opinie to są wspomagacze, które czasem pomagają, ale tak naprawde to jeśli już jest problem szkoda na nie kasy, bo i tak wydacie jej sporo jeśli okaże się , że trzeba się leczyć Inaczej gdy badania są w normie wtedy można próbować , czasem odblokowują psychikę, dając nadzieje i wiarę że się uda Ja polecam (po raz kolejny) na regulację cykli, plamienia mg+b6 No i wiesiołek rzeczywiście poprawia śluz płodny, który u mnie po castagnusie całkowicie zniknął :)

Asia- tak, otworzyl mi sie ten link, przestudiuję go. Dopiero teraz wlazłam na neta bo byłam zagoniona przez całe popołudnie. Dzięki :) Spytam mojej gin na wizycie co o tym sądzi w moim przypadku, tz. o stosowaniu różnych ziółek żeby sobie nie namieszać jeszcze bardziej. Dobranoooc! :)

Dzień dobry:) Dzisiaj zapowiadali ładną pogodę, wyniosłam pościel i czatuję tylko żeby nie padało. Mam pytanie czy pocenie jest normalne? Ostatnio się pocę niemożliwie, rano można koszulkę wyduszać a M się śmieje, że jak tak dalej pójdzie to ogrzewanie nie będzie nam potrzebne;)

Dzien dobry Kobietki no i zaczyna sie nowy kolejny dzień .....miłego dnia życzę...a ja Wczoraj zakupiłam jeszcze wiesiołka -oeparol wziełam 2x po 2 tabl. i magnez z b6 ....i zgadnijcie.zaczeły sie rewolucje zołądkowe..chyba nie przyswajam mag .dzis odstawie magnez i b6 , zostawie wiesiołka i castagnus i bede czekac na efekty byle do 3.08 hahahha ;)

Gosia do kompletu dojdzie zsapanie i ataki sennosci:) Kobieciatko...dałas mi do myslenia, bo ja nie moge brac teraz witamin, bo wymiotuje po nich i nie wiedzialam jaki skladnik na mnie tak dziala; a po opearolu to w 2czy3 cykul sluz mialam jak szesnastka :)

Tak zagladam tu i czytam , przewertowałam troszke tematów...bo tak szczerze to sama zdecydowałam sie na castagnus dopiero po tym jak natrafiłam na artykuły o nim ...ponieważ wczesniej po wizycie u swojego gin zaproponowałam mi po miesiaczce czyli wypadało by dzis udrażnianie jajowodów , ale czytając o tym HSG badaniu bolesnym podobno, a ja mam chyba niski próg bólowy ...a stwierdzeniu lekaża ze nic to nie boli..(czytam ze kobiety maja to robione w szpitalu w znieczuleniu) a ja niby na wizycie prywatnej...wiec ze strachu zrezygnowalam i poprostu wybrałam mniej drastyczny środek (Castagnus i wiesiołek) pewnie poczekam 3 m-ce i okaze się co to bedzie . Moj Gin przepisał mi jakies leki w tej chwili nie pamietam nazwy bo jestem poza domkiem...które miałam brać od piatego dnia cyklu p[rzez pięćdni .....teraz sama niewiem czy dobrze zrobiłam?

Asia to dopiero początek, rozumiem;) W każdym razie wzięło mnie na masło kupiłam sobie zrobiłam tosta i teraz wcinam ze smakiem:)

kobieciatko32, myslę że Twoje reweolucje żołątkowe wynikają z przyjmowania castagnusa a nie mg. Było tu dość sporo dziewczyn które miały po nim mdłości i to niekoniecznie od początku zażywania. A na co te leki miałaś mieć od 5dc? Ależ mnie ten jeden cycek boli. W zeszłym cyklu tez mnie bolał ale dopiero gdy brałam luteinę a teraz boli mnie już chyba od 11 lub 12dc. Macam się ale nie wyczywam guzka, zgrubienia i innego dziadostwa na szczęście więc nie wiem co jest przyczyną. Pewnie hormony..

co do castagnusa to raczej nie bo dzis wziełam rano dwie i nic mi nie jest a z magnbezem miałam tak zawsze , niestety nie przyswajam witami typu centrum ani żelaza bo pojawiaja mi się bolesci żołądka i to uciążliwe

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się