Gość castagnusowa Napisano Listopad 10, 2014 Dziewczyny mi się chyba w końcu udało dzisiaj 8 dzień po owulacji i wyszedł mi cień cienia ale widoczny ponoć test owu może w ciąży też wyjść pozytywny więc też zrobiłam i dwie jednakowe kreski,teraz będę się modlić żeby za dwa dni druga kreska była bardziej widoczna:)to mój drugi cykl z ziółkami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kornelia1916 Napisano Listopad 10, 2014 u mnie z kolei 3 cykl z cast i wiesiołkiem i niestety pomimo pozytywnych testów owu... nie udało się znów. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość k240201 Napisano Listopad 10, 2014 Castangusowa to wspaniała wiadomosc. Trzymam mocno kciuki. Mysle,ze jak sie pojawiły to już nie znikną. Ja w niedziele późnym popołudniem dostałam@ a był to mój31 dc. Przeważnie okres mam29-30 wiec myślałam,że sie udało.To był ogromny upadek emocjonalny. Zaczełam pic od tego cyklu ziolka moze one i pomoga. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 26zrezygnowana26 Napisano Listopad 13, 2014 castagnusowa suuuper że wkońcu się doczekałaś :) wiem co to za radość zobaczyć te dwie kreski :) daj znać jak już będziesz całkiem pewna i co tam i jak tam :) trzymam kciuki za wszystkie staraczki a resztą mamusiek życzę szczęsliwego rozwiązania :) ja już zaczynam mieć stresa a jeszcze 4 miesiące mi zostało. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość k240201 Napisano Listopad 16, 2014 Witam. Castangusowa jak testowanie? Ja pije ziolka od poczatku cyklu i zobaczymy co sie wydarzy. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość castagnusowa Napisano Listopad 17, 2014 Nie ma z czego się cieszyć nie ufam już testom bo wczoraj dostałam @ jestem porostu załamana:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
k240201 0 Napisano Listopad 17, 2014 Przykro nie bardzo,to cieżkie chwile dla Ciebie. Czas leczy smutek. Jutro bedzie lepiej,glowa do góry i działamy od nowa Castangusowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość castagnusowa Napisano Listopad 21, 2014 k240201 już mi przeszło choć byłam bardzo zawiedziona,tak sobie cały czas myślę czy to mogła być ta ciąża biochemiczna chyba to tak się nazywa bo jak to inaczej wytłumaczyć?:( ja nadal piję ziółka z nadzieją że pomogą.Mam nadzieję że w końcu nam się uda bo ile można mieć takiego pecha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość k240201 Napisano Listopad 21, 2014 Czytałam o ciązy biochemicznej przed chwila i możliwe,ze tak bylo u Ciebie. Napisane tez bylo że należy się udac do lekarza. Ja pije tez zioła i bardzo dobrze sie czuje. Mam teraz dni płodne i czuje sie ok. Przed tem zawsze mnie bolały jajniki a teraz nic. Co za luksus jak nic cie nie pobolewa. Moze w końcu zaciążymy. Castangusowa trzymaj sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość castagnusowa Napisano Listopad 22, 2014 k240201 to trzymam kciuki za ciebie ja dni płodne dopiero w tyg zaczynam:)na mnie ziółka też dobrze działają do tego bardzo mi smakują mogłabym je cały dzień pić:)ja w ogóle muszę wybrać się do gin ale zawsze to odkładam na potem,jeszcze dam szanse tym ziołom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ROBOTKA Napisano Listopad 26, 2014 cześć dziewczyny:)) CASTANGUSOWA ściskam mocno, bądź cierpliwa i jeśli mąż się zgodzi postaraj się go namówić na picie ziółek razem z Tobą, smaczne są prawda? mój się opierał ale pił na jeden łyk:P i ciągle marudził:) ZREZYGNOWANA w którym jesteś tygodniu??:) ja w 22:) może zapiszesz się do nas na forum:) chyba że już jesteś hihi nazywa się bellybestfriend . pl i tam są kwietniówki jeśli jesteś kwietniówką:) u mnie dobrze:) będę mieć kolejną córeczkę:)właśnie się w poniedziałek dowiedziałam:D jestem taka zajarana że nie mogę wyjść z podziwu:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 26zrezygnowana26 Napisano Listopad 26, 2014 hej dziewczynki castagnusowa trzymam kciuki nadal i nie ma sie co poddawać tylko szukać spokoju psychicznego bo to naprawde duzo daje :) moze sie na jakis wypad wybierzcie bo to naprawde duzo daje :) i oczywiscie najlepiej w dni plodne hehe :D ROBOTKA to my dokladnie tak samo jestesmy na tym samym etapie ja tez 22 wczoraj sie wlasnie dowiedzialam ze tez dziewczynka moja pierwsza mój mąz w niebowziety. :D a na to forum zapisze sie napewno :) pozdrawiam wszystkie staraczki i przyszle mamusie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość castagnusowa Napisano Listopad 27, 2014 Robotka jak super że się odezwałaś właśnie o tobie ostatnio myślałam i byłam ciekawa czy już wiesz co będziesz miała...wiesz nie poddaje się jeszcze piję ziółka i akurat mam dni płodne i proszę Boga żeby te święta były dla nie jak najszczęśliwsze:) 26zrezygnowana26 dzięki ci też za słowa otuchy ja za ciebie też trzymam kciuki żeby z ciążą jak dotychczas było ok i oczywiście za szybki poród potem:) Robotka i Zrezygnowana gratulację fajnie że będziecie miały dziewczynki(moje marzenie mieć jeszcze córeczkę bo mam już synka) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ROBOTKA Napisano Listopad 27, 2014 hihi CASTAGNUSOWA ja mam w domu już dziewczynkę:) po cichu liczyłam na chłopca ale jak dowiedziałam się że kolejna córeczka to zwariowałam:D Zrezygnowana no to moje gratulacje i tym bardziej zapraszam na forum:D będziemy miały o czym pisać:) jest nas tam trochę i na prawdę czasem można się odstresować i być ze wszystkim na bierząco. a Tobie Castagnusowa polecam to samo forum tylko dla staraczek. ovufriend . pl jeju wyjdzie że ja jakąś reklamę tu sieję ale na serio ja baaardzo wiele dowiedziałam się właśnie z tamtego portalu, dużo dziewczyn spotkałam z konkretnym celem i konkretnymi propozycjami. sama z wielu skorzystałam:) no i Castagnusowa życzę Ci żebyś święta miała już bajkowe, pamiętam moje tamte, niby super fajnie ale o fasolce mogłam jeszcze pomarzyć.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nadia30 Napisano Listopad 27, 2014 Dziewczyny jak przez 3 mc przyjmowałam Castagnus oraz wiesiołek. Dziś jestem w 18 tc. Nie będę Was przekonywać ze to zasługa powyższych specyfików, gdyz mój przypadek był dość skaplikowany i dodatkowo w miedzy czasie miałam robiona laparoskopię wiec cieżko określić co tak naprawdę przyczyniło sie do owego stanu :) trzymam za Was kciuki!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość castagnusowa Napisano Listopad 27, 2014 Robotka ja też chyba zwariowałabym:)oj robisz,robisz tu reklamę :)ja siedzę też teraz na innym forum i też jest tam przyjemnie:)jak w tym miesiącu mi się nie uda to chcę mojemu mężowi kupić jakieś tabletki na poprawę nasienia a jak coś to dam mu ziółka.Ja tak bardzo chciałam mieć dzieci rok po roku a tu mój mały już do przedszkola zaraz pójdzie a rodzeństwa jak tak nie ma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2014 witam ilepo miesiączce trzeba brac castagnus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 2, 2014 witajcie dawno mnie nie było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość castagnusowa Napisano Grudzień 3, 2014 Witam gościu ja brałam cały cykl przez 3 mies bez żadnej przerwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2014 witajcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość k240201 Napisano Grudzień 3, 2014 Witaj gościu. U mnie dzis 26 dc i juz od wczoraj pobolewa brzuch. Pewnie znow sie nie udalo chodz nadzieję trzeba mieć do końca.Co u Ciebie Castangusowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gośćGUNIA36 Napisano Grudzień 4, 2014 witam staram sie 2 cykle i od dziś postanowiłam brać castagnus i wiesiołek,ponieważ owulacja potwierdzona ale śluzu brak:( dodam że dziś mój 1 dc no i zobaczymy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość castagnusowa Napisano Grudzień 5, 2014 Hej u mnie już po owulacji teraz zajęłam się porządkami więc mniej o tym myślę bo powoli wariuję nieraz, też nie kupiłam sobie testów żeby nie kusiły zbyt szybko bo boję się rozczarowania.Objawów na miesiączkę nie mam ale na ciążę też nie to mój trzeci cykl z ziółkami i tak myślę że się nie uda więc poszłam się zarejestrować do ginekologa może on coś mi lepszego doradzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia883 Napisano Grudzień 7, 2014 Hej castagnusowa kochana nie martw sie przecież kiedys nadejdzie ten moment ze ujrzysz dwie tluste krechy na tescie...i ja mam tez taka nadzieje :) Widzisz ty mowisz ze maly idzie do przedszkola i duza rożnica wieku a moja cora w tym roku do szkoły poszła :( makabra jakas nie tak sobie to wyobrazałam ale coż moge zrobic- może to dla Ciebie kochana pocieszenie :)) Dawaj na forum Ovufriend tam jest inny (fajniejszy)klimat ja tam caly czas siedze...Robótka tez tam urzęduje :D Ja od tego cyklu zaczełam pic zioła Ojca Sroki 3 moj maz we wtorek wraca wiec zaczniemy działac w koncu po3 miesiącach...tak sie ciesze ze w koncu bedzie :)) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 7, 2014 Brałam castagnus 1,5 miesiąca. Nie dokonczylam drugiego opakowania bo na teście pojawiły się 2 kreseczki. Powodzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość castagnusowa Napisano Grudzień 8, 2014 madzia a jak mam znajść te forum to się do was przeniosę na pogaduchy?:)ja piłam 3 cykle zioła teraz mam dostać w środę albow czwartek miesiączkę ale o dziwo w tym miesiącu nawet piersi mnie nie bolą a ostatnio zawszezy już bolały no cóż jak się nie uda to trudno i się właśnie zastanawiam czy mogłabym pić je jeszcze jeden cykl czy mi nie zaszkodzą. k240201 co u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość k240201 Napisano Grudzień 8, 2014 U mnie bez zmian. Nie udało sie. Tak naprawde nie robiłam sobie wielkiej nadzieji.W sobote-29dc przyszła@. Nadal pije ziólka i czuje sie po nich super. Mogla bym pic je caly czas. W nowym roku musze umówić sie do lekarza,zobaczymy co powie.Musze zmienic ginekologa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madzia883 Napisano Grudzień 13, 2014 Castagnusowa.Wbij w google: OVUFRIEND i tam juz bedziesz wiedziec co dalej .Musisz sie zarejestrowac i wtedy poszperac pomiedzy ,,wierszami,, Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość castagnusowa Napisano Grudzień 20, 2014 Wesołych Świąt dziewczyny życzę aby się w końcu spełniły nasze życzenia aby ten magiczny czas jak święta przyniosły nam ten mały cud:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość k240201 Napisano Styczeń 7, 2015 Witam w nowym roku wszystkie staraczki. Ja nadal pije ziólka i od przyszłego miesiaca zaczynam brac Castangus i wiesiołek.Castangusowa co u Ciebie ? Dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach