Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieźle nieżle

faceci nie chcą ładnych, normalnych kobiet do stałego związku

Polecane posty

Gość Pan i Łajdak
maleenstwo może ty jesteś jak ogień w światyni artemidy jak załoniesz to już nie gasniesz :)

Gość milytvardziel
no widzisz , to jest właśnie to . Tylko że ja mam problem bo się wstydzę :( ZA bardzo chcę żeby dobrze wyszło i jak czuję że coś zawaliłem to już później kicha , klapa totalna :( Najgorsze jest jak wiem ze się dziewczynie podobam bo wtedy serce mi wali jak młot i to już w ogóle kicha jest :( Kiedyś szedłem sobie ulicą i pewna dziewczyna oglądała się na mnie cały czas i patrzyła i patrzyła. Spojrzałem raz na nia , ona się uśmiechnęła , tak fajnie , uwodzicielsko. I tak się zawstydziłem że nie miałem odwagi podejść zagadać :( Kurde no , mam problem :( Dlatego najpierw przez internnet uczę się opanować to. Tym samym masz odpowiedź Panie i Łajdaku , dlaczego wszedłem na ten topik :D Wkurzajace jest to bo przecież kompleksów nie mam. Tylko że z natury ambitny jestem ( zodiakalny lew) i nieznosze przegrywać , może dlatego boję się podchodzić do dziewczyn :( przykre :(

panie:) pięknie mnie określiłeś:) ale chyba aż taleko bym nie poszła jednak:) zimna ryba, ot co:) Twardzielu, widzisz masz tu edukatora:) ale powiem ci z własnego doświadczenia że tacy nieśmiali są pzreuroczy:)

Gość Pan i Łajdak
Internet Ci w tym nie pomoże trzeba w sobie mieć coś z ryzykanta , to nic złego jak Cie dziewczyna wyśmieje trzeba do "flirtu" podchodzić z dystansem .

Gość milytvardziel
i to jest najgorsze właśnie że widzę bardzo fajne dziewczyny które chodzą ze zwykłymi dupkami . Ja też idealny nie jestem ale myślę że mam większą wartość niż taki przeciętniaczek. Nigdy bym nie zdradził , nie mam nałogów , staram się wszystko jak najlepiej robić , szczery jestem , pomocny itd. A ta moja nieśmiałość mi wszystko psuje :(

ojej, skoro te dziewczyny chodzą z dupkami, to jakie one fajne??? trzeba miec siano we łbie zeby polecieć na matoła. Nie masz czego żałować.

Gość milytvardziel
"To nic złego jak Cie Panna wysmieje " tak , tylko że ja później rozpaczałbym nad tym przez cały boży tydzień :D Kurde no , taki jestem już przygłup :D Nie potrafię się jakoś przemóc choć wiem ze czym później tym gorzej :(

Gość Pan i Łajdak
A i najważniejsze trzeba słuchać siebie i być możliwie naturalnym. Edukator ze mnie żaden, "ręki" do kobiet nie mam ani troche ,ale flirtować lubię jak juz pisałem (dwa razy )

Gość Pan i Łajdak
A ja się śmieje ze swoich niepowodzeń , nie ma co wyzywać ludzi od głupków oni byli odwazni i dostali coś dobrego będziesz miał "jaja" to i dostaniesz słodką babę :D (takie kulinarne porównanie)

Gość milytvardziel
A Wy mieliście już kogoś wcześniej ? Napiszecie coś na temat swojej przeszłości ? To ciekawe jest i bardzo ważne. My Polacy nie jesteśmy otwarci i rzadko odkrywamy się i szkoda bo inne narody tak nie mają. Ja mam akurat łatwo bo moja przeszłość to zero dziewczyn :D Podrywały mnie ale ja zawsze nie miałem odwagi to odwzajemnić :( A już nie jedna mi z przed nosa uciekła taka fajna :( Oj marudzę tu wam :D

Gość milytvardziel
dobra , ja mykam już spać , mam nadzieję że naskrobiecie jeszcze coś , chętnie poczytam jutro :D

Gość Pan i Łajdak
Nie ale mam jaja :D hhahahaha (przepraszam nie mogłem się powstrzymać)

ło matko nocy by zabrakło na moje wypociny:) no ale łatwo nie miałam. ogólnie jestem jakaś ciężka w życiu chyba. Zbyt wymagająca czy cholera wie. nie potrafie sie nigdy otworzyc na 100%. Zawsze taka karolcia mała zamknięta gdzies we mnie siedzi.

Gość Pan i Łajdak
30min do północy to był flirt na 3+ dziękuję uprzejmie miłej Pani wszelkie zażalenia skargi i prośby proszę kierować na e-mail. t.top@o2.pl :D

Gość milytvardziel
hihi : sprytnie z tym e-mailem zrobiłeś :D dobre zapiszę sobie ten dryg :D:D:D

Gość milytvardziel
dlaczego nie powiedziałeś wcześniej że kończysz o 23 : 30 , nie ścieliłbym sobie łóżka i nie szykowałbym się do snu a zrobiłbym Ci konkurencję :D

Gość milytvardziel
nie no , żarty takie :D Co z tego że popiszę skoro i tak nie będę miałodwagi się umówić :D dobranoc mówię i ja 🖐️

Gość milytvardziel
oooooo widzisz :D Ja to muszę mykać już , nie umile Ci wieczoru. Ty tez idź spać , po takiej rozmowie Pan na pewno Ci się przyśni więc nie trać czasu :D

Gość milytvardziel
Pana i Łajdaka oczywiście miałem na myśli :D

Gość chipsy lubie te cebulkowe
Witam:-)A o czym ten topik bo mi sie czytac nie chce od początku:-)

Gość Pan i Łajdak
Ja nie oczekuje niczego od kafeterii wskakuję tu sobię i się podszywam bądź też flirtuje :) Napisałem kiedyś topik szukam ładnej dziewczyny na zimowe wieczory i też znalazłem kilka chetnych do flirtu pań :D za to własnie lubię kafeterię.

Gość Pan i Łajdak
A ten topik zmienił swoje pierwotne przeznaczenie i stał się miejscem flirtu :)

Gość Pan i Łajdak
nic w nadmiarze nie jest dobre :) tort również mimo że pyszny całego nie da się zjeść (na raz oczywiście bo w dłuższym przedziale czasowym można zjeść trzy torty i nie utyć ani krztynę)

Gość Pan i Łajdak
a i byłbym zapomniał kobiety mają jedną ale za to ogromną wadę to straszne złodziejki czasu .

Jestem?? co sie dzialo?? gdzie wino??:D sa fotki jakies Pieknych Pan??:D chetnie zobacze