Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieźle nieżle

faceci nie chcą ładnych, normalnych kobiet do stałego związku

Polecane posty

mowilem,ze bede:) Nie wierzylas mi przyznaj sie>?? jestem b uczciwym czlowiekiem:) ale to tylko net wiec co ja bede pisal:P Witam ponownie

przyznaje, nie wierzyłam, ale czekała:) i wino jest:) to już pisałam jakiś czas temu hehhe

ale wino jest wypite tak??:D::P heh czasem mozna sie pozytwnie na ludziach zawies,co??:D a co z autorka tematu?? ja to chcialbym taka spotkac w zyciu:P:P ale jej nie mow:P

ojej ja już zapomniałam kto jest autorką z tego wszystkiego:) a wino jeszcze w kieliszku:) i w głowie:)

to bardzo dobrze:) bedziesz łatwiejsza... w rozmowie oczywiscie:)

no w rozmowie oczywiście heheh, gdzies ty był jak cie nie było amatorze pięknych kobiet:)

Gdybym Ci powiedzial,gdzie ja bylem to musialbym Cie zabic...;] :P hehe no okreslenie trafne:p amator ze mnie:P ale to sie kiedys zmieni:D szkoda mi wlasnei takich kobiet i tu mowie serio:) dla mnie nie jest pojete ,ze ladne i madre sobie niue moga znalezc facetow,toz to jakas paranofa normalnie:) ja to bym ja wycalowal na smierc:D heheze chce ze mna pogadac tylko:D ehhe na poczatek:LD

ale co kto?? autorka?? nie widzialem,wierze na slowo:D po co mialaby klamac?? jakos tak jej wierze przez kabelki:D a ze glupia nie jest to gdzies tez to wyczytalem po drodze ...

nie nie ,sprawdzałam coś tylko i mnie to jakoś wciągnęło:) mówisz ze jestes koneserem kobiecego piękna..

Zawsze mialem slabosc do tych fajnych i ladnych,ale musialy tez miec cos pod kopula inaczej nie bylo mowy...ja tam wierze w swoje szczescie w zyciu i kiedys sie trafi ta najlepsza:)

czemu sama?? nie moglas trafic na tego najlepszego,musialo Ci sie zdawac albo cos Ci oczy przeslonilo...

mnie sie całe życie coś zdaje wiesz?, albo mi sie zdaje że kocham, albo że jestem kochana. Ogólnie wychodzi na to że budze sie z ręką w nocniku i mówie znowu sama do siebie:)

Kurde,to musisz cos zmienic...a obecnie jak dlugo jestes sama?? i czym byly spowodowane rozstania??

tak jak mówiłam często wybieram brzydali. A tacy ludzie popadają we flustracje jak mają ładną kobiete. Boją się chyba że odejdzie czy jak. Czasami ta flustracja przeradza się w agresje. Tak było w ostatnim przypadku.

a nie mialas nigdy nie brzydala?? a i mam pytanie o wzrost:D bo sam jestem dosc wysoki i mam tez hopla na tym punkcie,najnoralniej w Swiecie lubie wysokie kobiety,to dla mnie dosc duzy wyznacznik piękna kobiety:P

nick to nick:P kazdy sobie moze cos wymyslic:P gdybym patrzyl po nickach to by bylo ze mna zle,choc czasami ,np jak w Twoim przypadku mowi cos o Tobie:)...Wiec ja tez sie zegnam...Dobranoc i kolorowych snow zycze:)

Gość w_zastanowieniu
chcciałbym dorzucić swoją opinię, otóż w gusta ładnych naturalnych dziewczyn wpadają typowe pasztety - nie rzecz w tym że komuś natura postąpiła uroku i czaru, ale po prostu pasztety bo nie zadbane i "olewające" kolokwialnie rzecz biorąc swój wygląd....około 100 kilos'ów lub nawet ponad tej magicznej granicy heh, wyciągnięta bluza , extra rozmiar jeans'ów i zakochane spojrzanie ładnej buzi ...nie przeczę ..może chłopak ma w sobie coś niepowtarzalnego, ale w takim razie by zadbał o swój styl, i zewnętrzność...ale tak drogie panie, zawsze jak to widzę zastanawiam się skąd ten porażający urok i ogromne zakochanie.......