Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieźle nieżle

faceci nie chcą ładnych, normalnych kobiet do stałego związku

Polecane posty

"im kobieta piękniajsza tym ma więcej kompleksów" Stwierdzenie a gruntu fałszywe.

Gość ale wy ludzie
mam ci kopiowac twoje wypowiedzi w ktorych piszesz jaka to nie jestes atrakcyjna?

Gość nieźle nieżle
Sratatatatatatata masz jakieś kompleksy?? czego mnie wyzywasz?

Gość Sratatatatatatata
hahaha o kurwa :-O jak was ludzie czytam to wydaje mi sie ze jestescie bardzo oszukani,oszukani przez samych siebie :-O

Gość Pan i Łajdak
Myrewin powiedzonko wbrew pozorom nie jest takie głupie i jest dość chwytliwe.

Gość ale wy ludzie
Zreszta patrzysz na związki przez pryzmat wyglądu więc tak będziesz też odbierana. Ja miałam podobnie kiedyś. Zdawało mi się że nie ma we mnie kompletnie NIC fajnego prócz wyglądu. Z tego wyszło to, że zaczęłam się wyzywająco ubierać, mocno mocno malowac, aby to podkreślić. A później zrozumiłam, że na mnie właśnie każdy facet patrzy przez pryzmat sexu. Zmieniłam nastawienie, zaczęłam się zastanawiać co jest jeszcze we mnie fajnie. Przypomniałam sobie o talencie muzycznym, charakter własny ciężko ocenic, niemależe każdemu wydaje się że jest fajny!!! I dzięki temu że zmieniłam nastawienie to ludzie też zaczęli mnie inaczej odbierać. No to chyba tyle chciałam napisać :P

Gość Sratatatatatatata
Ja tez sie sama oszukuje. tak naprawde mam 40 lat i jestem brzydka stara panna.

Gość Sratatatatatatata
nieźle nieżle hahaha nie mam ani jednego kompleksu :D gebe mam w porzo,swietna figure,nieprzecietnie wygladam bo kontrowersyjnie...jestem po prostu osoba choleryczna,buntownicza i jak ktos pierdoli glupoty to lubie mu to ostro wytknac :D zeby sie obudzil ze swego snu,gdzie jest piekna ksiezniczka zamknieta w palacu,samotna bo kazdy ksiaze ma z niej worek na sperme hehe:D

Gość nieźle nieżle
Sratatatatatatata trochę przystopuj dziewczyno z tym językiem, ja rozumiem że jakaś agresja Cię rozsadza, jeśli ta dyskusja Cię wkurwia za przeproszeniem to opuść to miejsce, ja nie mam takiego zwyczaju bez powodu wyzywać ludzi, chyba że się wścieknę...

Gość Sratatatatatatata
ej podszywaczu :D 40 lat bede miec za jakies 20lat hehe:D a zespolu progerii nie mam zeby posiadac przedwczesny starczy wyglad hehe:D

Gość nieźle nieżle
Sratatatatatatata spoko może i głupoty pierdolę:O:O:O

Gość Sratatatatatatata
nieźle nieżle oj a co?:D zabronisz mi? :D ohh to te moje robotnicze korzenie :D jak to dobrze nie uznawac zadnych zasad i zawsze mowic to co sie mysli :D

Gość Pan i Łajdak
powiem szczerze niechciałbym dziewczyny z gębą wporzo :D

Gość Sratatatatatatata rzuc fote
Bo mysle, ze ty kolejna z tych co sie uwaza za bostwo a w rzeczywistosci jestes zwyklym pasztetem.

Gość Sratatatatatatata
nieźle nieżle jasne :D szkoda ze dopiero teraz to zaowazylas :D zamiast pieprzyc na forum poszukaj normalnego faceta a nie psa co mysli chujem :D i nie uzalaj sie bo nic mnie bardziej nie wpienia ,a jak juz ktos gada o samobojstwie to.....

Gość nieźle nieżle
cóż gdybym to ja tak wyskakiwała do facetów z agresją to by oni pouciekali gdzie pieprz rośnie:O a co do kontrowersyjnego wyglądu to ja już szokowałam w liceum;P

Gość maleenstwo
podoba mi się prostolinijność pana i łajdaka:) dziewczyne z gębą w porzo:) heheheh

Gość Sratatatatatatata
Pan i Łajdak a ja chlopa o takim nicku :D

Gość Pan i Łajdak
aż się boję ale zapytam w czym się ten kontrowersyjny wygląd wyraża ? kolczyk w nosie i 14 kolczyków w uchu oraz w brwiach ?

Gość ale wy ludzie
O a tu mamy piękny przykład dziewczyny, która oprócz tego że jest zakochana w sobie, to jeszcze żyje w swom świecie i do 20stki bawi się swoimi zabawkami - Sratatatatatatata . Nie masz żadnych kompleksów? Gratuluje. Powiedz mi co bierzesz, ja też to chce. Jakbyś była taką piękna jak piszesz to nie siedziała być teraz na kafeterii, tylko śmigała po wybiegu za jakieś grube pieniądze albo kąpała się w jacuzzi :D

Myrewin powiedzonko wbrew pozorom nie jest takie głupie i jest dość chwytliwe. } Jest bardzo głupie bo świadczy o ignorancji tego kto je wypowiada i wynika własnie z kompleksu wobec osób, które są ładne czy też za takie się uważają.

Gość Sratatatatatatatata
Sratatatatatatata rzuc fote niestety jestem kolejna ladna dziewczyna ktora mysli racjonalnie :D a bostwo znajdziesz tylko w mitologii bo nie ma ludzi doskonalych :D

Gość Pan i Łajdak
Mój nik wyjawia moją naturę zupełnie jak z cząsteczą światła (dualizm korpuskularno-falowy) dla Dam jestem Panem Gentelmenem a dla wyulgarnych i bez ogłady jestem ładjakiem ( lub odwrotnie :classic_cool: )

Oficjalnie przyznaje sie do tego, ze jestem strasznie brzydka. Myslalam ze dzieki kafeterii wzrosnie moja wartosc, ale szybko mnie rozszyfrowaliscie. Ale to nie moja wina, ze jestem taka brzydka.

Gość nieźle nieżle
ja wtedy słuchałam gotyku i metalu nosiłam skórzane długie plaszcze, buty z cholernie wysokimi obcasami, czarne ciuchy, hehe

Gość Sratatatatatatatata
ale wy ludzie tak jak napisalam,nie ma bostwa :D a ci ludzie ktorzy kapia sie w jacuzzi to zwykli bogacze,uroda nie ma tu nic do rzeczy :D a te co lataja po wybiegach to wysokie babki i ekstra szczuple,tylko tyle :D hmmm ale to ciekawe ze przesiadywanie na forum ma swiadczyc o czyims wygladzie :D heh

A ten moj niby chlopak to tak naprawde gumowa lalka kupiona w sex szopie. Czasem oddaje sie tez sasiadowi co ma 90 lat i juz niedowidzi takze nie wie, ze jestem brzydka.

Gość maleenstwo
to ja sie zastanowie czy chce byc dla ciebie wulgarna czy damą:)

Gość maleenstwo
bo zarówno pan jak i łajdak mogą być szalenie zjawiskowi i intrygujący:)

Gość Sratatatatatatatata
nieźle nieżle heh opis pasuje do mnie :D tez wygladam gotycko,mam dluugie czarne wlosy,mocno wytuszowane rzesy i troche zelastwa w sobie :D heh podszywaczu,az tak chcialo ci sie mi dopiec zeby az zaczarniac moj nick? :D ale dobra,to dalo mi wyobrazenie jak musi ci byc zle we wlasnym fraku zwanym cialem ,chcesz az go z siebie zrzucic jak widzisz osobe wolna od kompleksow ktora zamiast siebie gnebic ,chwali sie :D chuj ci w ucho ,moze to ci na mozg pomoze :D