Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieźle nieżle

faceci nie chcą ładnych, normalnych kobiet do stałego związku

Polecane posty

a czy ty wiesz ze definicją komplemetnu jest kłamstwo mające na celu przypodobanie się?:)

Gość Pan i Łajdak
kłamstwo ? raczej nie cała prawda np masz piękne głębokie spojrzenie a w myślach dodajemy ;) , lecz troche krzywy nos .

Gość Pan i Łajdak
miłość jest ślepa i te "detale" giną w natłoku zalet nikt nie jest idealny ale warto czasem ocieplić atmosferę miłym komplementem

Gość Pan i Łajdak
a czy jestem piękny raczej nie trudno mi powiedzieć. Mogę szczerze powiedzieć że jestem zaniedbany (to akurat widzę ).

Gość Pan i Łajdak
I uczucuiowym i powierzchownym nie wyglądam jak model z okładki Vogue :(. Chciała by pani zostać oczarowana , to ja czaruję czaruję czaruję i wszytko na marne :) widać słabiutki jestem

Gość Pan i Łajdak
Co fakt to fakt popłyneliśmy razem równo topik zmienił się nie do poznania , ale to chyba miła zmiana byla.

Gość milytvardziel
ooooooooooo :D Dobry łajdaku jesteś :D Przeczytałem to co napisałeś i trzeba przyznać że z takim podejściem na pewno zawrócisz nie jednej w głowie :D

Gość Pan i Łajdak
Męskie zdanie się nie liczy , pewnego pięknego dnia udało mi sie wciągnąć w rozmowę aż trzy panie ale cięzko mi było ją utrzymać a dodatkowo komputer poległ w czasie ładowania grafiki bo miałem pokazać jakież to kobiety mi sie podobają :)

Gość Pan i Łajdak
Mieszkam niedaleko Warszawy czuje się jak agent 007 pod ostrzałem....pytań :D

Gość milytvardziel
ja się muszę do Ciebie po korepetycje udać PANIE :D

Gość milytvardziel
ooooooooo , ja też w pobliżu Warszawy :D

Gość milytvardziel
sorry że wam przeszkadzam ale fajny topik wyszedł i przyciągnął moją uwagę :)

hehehe, miły twardzielu, toż to mistrz uwodzenia:) od paru godzin tu gadamy i mam wrazenie ze to ja go tu bardziej wciągam już w dyskusje:)

Gość milytvardziel
lol :D a tu patrzeć , okaże się że sąsiadami wszyscy jesteśmy ale by były jaja wtedy nie ? :D Ja bym się ze wstydu spalił gdybym flirtował z dziewczyną na kafe i później umówiłbym się z nią i okazałoby się że to moja sąsiadka :D Ale bym zmiatał :D

Gość Pan i Łajdak
Noc okrywa mnie lecz Ty już wiesz co zamierzam :D wesoła ta piosenka jest polecam ;) Ja dziś trochę nie w formie bo mnie coś "wzieło" może mnie przewiało , ale staram sie jak mogę :)

Gość Pan i Łajdak
a katereria to powód do wstydu ? gdzież mógłby pojawić się normalny facet jak nie w miejscu gdzie jest setka kobiet :D hahahha

ja jestem zmeczona po pracy, tłuke nadgodziny od tygodnia. Ale taka rozmowa mnie odpręża. Twardzielu, jak bys sie spodobal to by ci sąsiadka zwiać nie pozwoliła:)

Gość Pan i Łajdak
Właściwie ja popełniłem kardynaly błąd powinienem rozbudzić fantazję rozmówczyni do ekstremum i ulotnić się niczym eter by jej myśli zaprzątała moja osoba .

Gość milytvardziel
Pan i Łajdak : Ja też w sumie często próbuję swoich sił w podrywie , bo jak by nie patrzeć to jednak przydatna to umiejętność. Ale ja jestem młodszy , 21 dopiero. Maleństwo : Wyprowadziłbym sie z domu chyba , naprawdę bym się ze wstydu spalił :D

wiesz no już zaprząta:) a nie tak łatwo mnie rozpalić. Niestety. Podobno zimna ryba ze mnie:)

Gość Pan i Łajdak
Kobiet nie należy się bać ani wstydzić ich obecności należy się z nimi oswajać. Jedna rada wykorzystuj okazje bo mszczą się one niemiłosiernie widzisz ciekawą dziewczynę podchodź nieważne jak jesteś ubrany nieważne gdzie aktualnie stoicie wazne co do niej powiesz lub jak na nią spojrzysz, zauważyłem że często wystarczy spojrzenie a dostajemy w prezencie sympatyczny usmiech. (to tyle moich mądrości za 5gr )

heheh, ja sie lubie śmiać ale nie lubie uśmiechać, bo mam krzywe zęby heheheh, serio!!:) troche prozy dodałam do tej rozmowy:)