Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieźle nieżle

faceci nie chcą ładnych, normalnych kobiet do stałego związku

Polecane posty

Gość Pan i Łajdak
Rozwieje Twoje wątpliwości - Damą w towarzystwie a wulgarna na osobności.

Gość Sratatatatatatatata
hahaha podszywaczu! ile w tobie nienawisci :D az to kipi z tego co piszesz jako "ja" :D kazdemu pasztetowi sie noz w kieszeni otwiera jak widzi czyjes lekkie podejscie do sprawy kiedy on zadrecza sie kompleksami :D

Gość Pan i Łajdak
>Sratatatatatatatata żelastwa ---> Iron Maiden ?

Gość maleenstwo
fantasta hehehehe:)ale niech i tak bedzie:)

Gość ale wy ludzie
Ja to wytłumaczę: miałam kiedyś koleżankę, która była biedna. Miała z tego powodu kompleks. Więc jak kupiła bluzkę za 10zł to każdy widział że ma bluzkę za 10zł. Więc ona (ponieważ też była agresywna i kontrowersyna :D) wzięła tą bluzkę, pocięła żyletką, powpinała setki agrawek, pomazała itp itd. i nikt już nie owiedział "ona ma bluzkę za 10zł" tylko każdy powiedział "ale przyjebana". Tą samą metodę stosuje Sratatatatatatata . Ponieważ ma kompleks na punkcie swojego ryja, to wezmie ten ryj, poprzebija co sie da, powklada kolczyki, i juz nikt nie powie "ale brzydka" tylko każdy powie "ale rozdziw" :D Ta koleżanka, o ktorej wspomnialam wyzej, nie pocięła ładnej bluzki za 100zł, tylko brzydką za 10zł. Tak samo jak dziewczyna ma łądny ryj, to go nie oszpeci kolczykami, nie porobi sobie dziur na nim i nie narazi sie na blizny, Bo jest poprostu ładny. A jak ktoś ma brzydki, no to już może kombinować, bo itak nie zależy :)

Gość Sratatatatatatatata
Pan i Łajdak jak zwal tak zwal :D

Gość o co wam chodzi
Czasami sie tak zdarza,ze dziewczyna ladnego chlopaka nam sie nie podoba , a on widzi w niej sliczna dziewczyne, bo np. ma boskie cialo, o ktorym marzyl, albo klase, albo styl, albo uchwytny dla niego tylko blysk w oczach. Bez sensu gadka jestem ladna albo nie. To zbyt indywidualne.

Gość Sratatatatatatatata
To nie moja wina, ze mam brzydki ryj. nie musisz mnie dodatkowo ponizac.

Gość Pan i Łajdak
Fantasta pewnie że tak. Hobbysta astronom, niespełniony malarz, pies na baby , marny gawędziarz erotoman wybieraj co chcesz (mozesz wybrać dwie cechy)

Gość Sratatatatatatatata
ale wy ludzie oj chyba cos cie sie pomylilo :P ja nie mam kompleksow,kazdemu sie podoba moja twarz :D i nie mam ryja jak ty swinko :D zapomnialas pomyslec nad tym czy komus sie to po prostu podoba i tak chce,jest to czescia jego ideologii ,czegos co wyznaje i chce tak po prostu wygladac :-O ja nie mam kompleksow,powtarzam to po raz setny i nie kolczykuje sie zeby sie oszpecic :D ale po to zeby w pelni byc zwiazana ze swoja ideologia :D i nikt mi nie powiedzial ze mam "brzydki ryj" :D

Gość maleenstwo
hobbysta astronom i gawędziaż erotoman:) chociać pies na baby też kusi:) ale trzymam się reguł i wybieram tylko dwie cechy:)

Gość Sratatatatatatatata
ale wy ludzie ojj to chyba ty sie wciaz podszywasz :D widac ,dotykam cie lekko mowiac :D no coz,jeszcze cie podrecze :D moze skonczysz w wannie z zyletka ?:Dno taki marny twoj los ze musisz sie podszywac i wpieniac :D

Gość Pan i Łajdak
A więc proszę bardzo Twoje ciało niczym gwieździste niebo , badam je godzinami , przenikając w nieodkryte przez nikogo fragmenty w poszukiwaniu konstelacji rozkoszy :classic_cool:

Gość Sratatatatatatatata
W ramach mojej ideologii smaruje tez twarz gownem.

Gość psoidfhosdiuhgvoidfuhg
Sratatatatatatata - a ja jestem dużo ładniejsza od ciebie, jestem modelką, fotomodelką i mam kompleksy... i co na to powiesz??

Gość maleenstwo
a skąd wiesz ze nieodkryte przez nikogo:) ale trafnie się skondensowałeś w tej wypowiedzi heheh

Gość Sratatatatatatatata
o co wam chodzi jeden madry na tym forum :D dokladnie.piekno to rzecz wzgledna,jednym sie to podoba drugim tamto a wkurza mnie doczepianie komus latki :-O

Gość Sratatatatatatatata
psoidfhosdiuhgvoidfuhg heh udowodnij mi to :D a takto nic tym nie wskurasz :P a modelka nie musi miec ladnej twarzy,tam liczy sie sywletka i wzrost :D natomiast wiele razy slyszalam ze moge byc fotomodelka bo jestem fotogeniczna wiec nie ruszasz mnie tym :P

Gość Pan i Łajdak
parafrazując Piosenkę H.F. Jam zmysłów voyager pieścił bym Cię aż do szczytu marzeń :) Grawitacja naszych ciał , nieziemski szał :D hahahaha

Gość maleenstwo
nie lubie ak sie rymuje hehehe bo wtedy jest za prosto:)

Gość Pan i Łajdak
Jak mówiłem kobiety sa wybredne ;) za prosto ? po co utrudniać i tak wielikim pisarzem nie będe mogę za to pouprawiać tu grafomanię :D Będziesz mi niczym gwiazda polarna na pustyni , niczym studnia w oazie .

Gość maleenstwo
każdej nocy dotykam cię...... tak bardzo chce przejechac miedzy twymi udami:) to jest fajne, użekająco dosłowne:)

Gość Pan i Łajdak
sam nie wiem jak wśród niepewności i namiętności znajdę drogę do twych ust .

Gość Pan i Łajdak
Między udami no wiesz... tytuł tego opowiadania powinien brzmieć wyprawa w poszukiwaniu rózy pustyni.

Gość chcą chcą
trzeba tylko trafic na takiego ktory lubi wyzwania ;)

Gość maleenstwo
podaruj mi coś czego nie zdobędę sama..... a wtedy....

Gość dasasddsa
faceci chcą ładne, normalne kobiety do związku, skoro takiego faceta nie spotkałaś to jesteś najwyraźniej nienormalna/pusta/głupia... proste jak kij do miotły,

pierdolisz jak potluczona jestem fajna doopa i mam zajebistego faceta i jestesmy W STALYM ZWIAZKU a ze ty nadajesz sie tylko do robienia lodow to pewnie dlatego nikt cie nie chce na stale 😭 🖐️

Gość maleenstwo
a to był tylko kawałk piosenki pt żółty rower, :) nic o pustyni i różach:)

Gość Pan i Łajdak
Wyzwanie to moje drugie imię :] >podaruj mi coś czego nie zdobędę sama..... a wtedy.... Dam Ci niezapomniane chwile ;)