Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiecanka cacanka

Moja gromada

Polecane posty

Gość gedftttt
a no nie, co masz napisac, ze tak, to zaraz ci każdy napisze to po co zdecydowałaś się na tyle dzieci. Chyba, ze na co dzień masz jeszcze jakąś osobę do pomocy, bo mąż na pewno pracuje,

Obiecanka jest z gatunku nie użalających się nad sobą matek :D Niestety na wyginięciu :p Bo tu w kółko: nikt mi nie pomaga, jestem zmęczona, nikt się nie ineteresuje ;)

Gość słodkie dzieciaczki
tylko pozazdroscic . fajnie miec taka gromadke . co prawda ja bym sie nie odwazyła z przyczyn finansowych ale jakby byla kasiasta to czemu nie . przynajmniej jest zabawnie , dzieci to sama radosc zwłaszcza takie male . gratulacje

Ja zaraz będę mieć tylko jedno mniej, I też wszystkie planowane i nikt mi nie pomaga. Pozdrawiam cieplutko

Gość malkaaaaa
o nie, zeby mi nawet ktoś dopłacał to bym nie chciała. Dzieci na pewno sa fajne, ale ja nie żyję tylko po to na swiecie aby zapierdzielac. Przecież to już całe zycie tak będzie. Nie ot, że miesiąc-dwa-czy rok i przejdzie. Obiecanka nie narzeka, bo co ma teraz powiedzie. Jęczenie jej teraz nic nie pomoze.

nie, między dziewczynkami jest 17mies. i tylko na niektórych zdjęciach wyglądaja podobnie :)

Gość mamuska z kielc
Gratulacje przesliczne dzieci,nie przejmuj sie komentarzami typu ze to wpadka,to sa komentarze z zazdrosci bo innych nie stac na tyle dzieci albo nie moga miec

Gość vdddddd
oj, mamuśka mamuśka. Co niektórych nie stac i mają taką albo większą gromadkę dzieci. Uważam, że jeżeli kogoś sta, no to owszme, ale dla mnie rodzice, którzy płodzą dziecko za dzieckiem nie mając pieniędzy na zycie, mam obok sąsiadkę 4 dzieci, gdzie państwo wypłaca alimenty, ona nie pracuje, doslownie podatnicy utrzymuja tą rodzinę, obecnie dzieci duże i powinny spłacac to co matka otrzymała, toby się taka matka z ojcem zastanowili co robią. Mie dzieci tylko po to aby mie nie mając pieniędzy na utrzymanie to dla mnie tacy rodzice są pozbawieni chyba rozumu. http://rozmowywtoku.onet.pl/4,155,8,5697932,0,0,0,forum.html i co uważacie, że te rodziny mają wystarczająco tyle pieniędzy aby mogli te dzieci wychowa. Podatnicy na nie zapierdzielają. I to dla was może są normalni rodzice, bo dla mnie to nie. Oni dla mnie nadają się do leczenia chyba się każdy domysla jakiego.

Spokojnie. Moje dzieciaki mają, dach nad głową, nawet każde z osobna ma pokój własny, mają co jeść i na czym spać. Decydując się na taką gromadkę dzieciaków wiedzieliśmy z czym to się wiążę, i że trzeba spełniać pełne warunki, spełniamy je, nie mam sobie nic do zarzucenia.

Gość Vicka do
do vdddddd : nie martw się teraz Ty utrzymujesz te dzieci, a potem one będą płacić na Twoją emeryturę, tak to już jest. A dzieciaki śliczne - podziwiam, bo ja z moją dwójką BYWAM sflustrowana... Marzy mi się dziewczynka, bo mam chłopaków....ale ona byĸłaby biedna przy tych dwóch testosteronowych braciszkach ;-) Dziwi mnie postawa wszystkich oceniających, że to niedobrze mieć tyle dzieci...nie potrafię tego zrozumieć, ludzie zastanówcie się - nic nie wiecie o tej rozdinie a takie moralizatorstwo...żal!

Gość malalalallaall
Ja mam 2 dzieci i czasem nie wiem w co rece wlozyc a po calym dniu ledwo zyje .Podziwiam Cie bardzo :) Sliczne dzieciaki.

Gość druga vdddddd
vicka do - wiesz co, ja na swoją emeryturę odkładam co miesiąc, przecież teraz są indywidualne konta emerytalne. Także radzę ci nie rozrywaj sobie tyłka po to aby rodzic dziecko za dzieckiem, bo jeżeli nawet bym miała rodzi dziecko za dzieckiem głodując je i po to aby pracowały na czyjąś emeryturę, no to dla mnie taka matka to dno. Co za głu;iie tlumaczenie się tych matek bez głowy, które rodzą dzieci nie mając pieniędzy a głupio się tlumaczace, ze to one będa pracowały na czyjąś emeryturę.

Gość do druga vddddddddddddd
ty dalej czegos nie rozumiesz. autorka ma tyle dzieci, bo chce, stac ja i jest szczesliwa! zal ci czy co?:O

świetne dzieciaczki :) gratulacje ja mam dwóch chłopców i też takie siwuchy ;) gruby misiu twoje pociechy też cudne :)

Gość do Vicka do
ale się uśmiałam. Ona rodzi dzieci po to aby emeryci mieli emeryturę. No nie. Babo daj sobie spokój. Emeryci odkladają co miesiąc na swoją emeryturę także nie robisz im tym łaski, ze masz dziecko. Odczep ty się od emerytów.

pozdrawiam autorko! Też mam czwóreczkę choć trzy pierwsze to już pannice. Chciałam mieć piateczkę przed czterdziestką, ale po czwartym lekarze zabronili :O. Niestety... Także teraz mam Mirenę i nici z dziecka. Złośliwcami się nie przejmuj. Zawiść i zazdrość to takie nasze narodowe przywary. Na szczęście mnie też tego nie nauczono ;)