Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiki181

kolezanka zalatwila mi chlopaka na studniowkeP

Polecane posty

Gość wiki181

i mam problem:)otoz po pierwsze gdzie sie z nim spotkac?po drugie czuje ze sie z nim nie dogadam..pozatym nie wiem co mowic..ajjjj po trzecie nie wiem jak takie cos zaaranzowac:)matko przeciez ja nie umiem sie w takich sytuacjach zachowac:P to jest mojej kolezanki chlopaka kolega:P

Do studniowki tyle czasu a Ty juz panikujesz.. masakra.. a jak do studniowki znajdziesz sobie kogos albo wy sie poklocicie?:/

Gość mistrz_zen
nie idz na studniowke....ja tam zrobiłem i oszczedziłem sobie stresujacych sytuacji...

Gość maturyzstaŁP
i pomyslze on Cie musi przelecieć!!!!!Albo moye najpier yrbcie numerek i bedyie po sprawie!

Gość misssa
hihi tez tak mialam ale spotkalam sie z nim i jeszcze moja kolezanka, ktorej to byl kolega, w sumie to ona organizowala :P potem jeszcze z kilkoma innymi osobami i jakos to bylo powodzenia :)

nie lubie jak ktoś, komuś załatwie chłopaka-partnera na studniówkę. Może idź sama na studniówkę, po co sie jeszcze martiwć o jakiegoś chłopaka, którego nie znasz, nie wiesz jak on bedzie się zachowywał na studniówce. Ja miałam niestety podobną sprawę, i chłopak ten zamiast ze mną tańczyć, przetańczył cały bal z dziewczynami z mojej klasy.

Gość wiki181
tylko ze ja nie wiem jak to zorganizowac,co mowic..matko:)ja sie do takich akcji kompletnie nie nadaje..

no to prawda ze jeszcze dużo czasu,ale jak już Ci znalazła tego chłopaka to sie nie stresuj ;d;d ja mialam taka sytuacje , ze poszlam na studniowke z chlopakiem ktorego nie znalam, to byla jego studniowka, znalam jego kolegez klasy i jakos ten dal numer temu zm ktorym bylam i sie zgodzilam chociazc go nie znalam bo w sumie co mi tam;P i wczesniej sie z nim umowilam na sok, tez myslalam z e nie będę z nim mia,a o czym rozmawiać ale jakos samo wyszlo, nudno nie bylo;)

Gość wiki181
ale ja go nie znam:P zreszta moja kolezanka tez nie:P wiem tylko ze studiuje:P widzialam jego zdjecie:P wiem ile ma lat i na tym koniec:P chyba powinnam sie z nim spotkac?a jesli tak to jak to zorganizowac?co mowic?jejku:P

Gość zjem ci hlep
a on widzial twoje zdjecie ? moze sie wystraszy bo zobaczy kaszalota z ktorym wstyd pokazac sie w ciemnym pokoju a co dopiero isc na studniowke:classic_cool: rozumiem ze za niego zaplacisz a nie oczekujesz by za siebie zaplacil ? to TY go zapraszasz wiec to TY za niego placisz - zeby bylo jasne :-p

Gość wiki181
tak widział moje zdjecie:P sam sie zgodził:P o zgrozo:P spoko tez mu sie dziwie:)i tak ja za niego place:)to oczywiste:)

Gość zjem ci hlep
oj uwierz mi dziewcze mlode, ze nie dla wszystkich dziewczyn to oczywiste by w takiej sytuacji placic za faceta:-o wiekszosc dziewczyn nadstawia tylko rece by brac a dac od siebie nie dadza bo to godzi w ich dume i honor :-o

Chlopak powinien po ciebie przyjechac do domu i razem jedziecie na studniowke. Potraktuj to jako pierwsza randke.

Gość wiki181
no ale chyba powinnam sie z nim przed studniowką spotkac?wiem ze to smiesznie brzmi ale co ja mam mowic:P nie wiem co mowic:P gdzie sie z nim spotkac zeby bylo tak normalnie?

wiki181 ja tez nie znalam chloapak ktory mnie zaprosil na studniowke;P i fakt dobrze by bylo sie spotkać z nim przed ta studniówka;) idz z nim na jakis sok, pizze albo do kina chociaz tam z abardzo nie da sie rozmawiac;P mozecie rozmawiac o zainteresowaniach, wspólnych znajomych, nie tylko Ty bedziesz mowic wiec sie nie martw;) samo z siebie wyjdzie może kaurat sobie do gustu przypadniecie;d;d;d

Gość wiki181
no mam nadzieje ze nie bedzie zle:)dzieki

CrazeFreya to bylo glupie akurat, rozumiem na imprezie ale w studniowke kogos tak zostawic;/ moz eten okaze sie inny to tez zalezy od kultury osobistej, ja bylam w takiej sytuacji ale nawet jakbym chciala to nie poszłabym sie bawic z kims innym.

wiki na pewno nie, tlyko spotkaj sie z nim wczesniej ,wtedy zawsze bedziesz mogla jeszcze znalezc kogos innego w razie czego, ale oby nie;)