Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie kochająca męża

nie kocham juz meza a nie mam go jak zostawic

Polecane posty

Gość nie kochająca męża

jak wynika z tematu. nie tylko nie kocham meża , brzydzę się nim. wiem to straszne co pisze. Seks choc uprawiamy raz na 2 m-ce przyprawia mnie obol glowy. on jest strasznym prostakiem, bez wykształcenia, zawodu. wyslowic sie nie umie ciagle mowi w stylu "wiejskim". Sama nie wiem jak to sie stalo ze za niego wyszlam. Jego poziom inteligencji jest ponizej poziomu. Mimo ze stara sie byc dobry dla mnie ja nie potrafie tego przelknac. Prawda jest taka ze wstydze sie go. Mamy dwoje dzieci malych jeszcze i zal mi ich ze ojciec nie potrafi przekazac im zadnych wartosci. Nie czyta im, nie bawi sie z nimi. Dzieci zaczynaja mowic slowa takie jak: ino, chalupa, kie, bodej to bodej. Co za porazka. Wiem pisze szybko i bez polskich znakow. mecze sie z moim mezem-nie jest w stanie zaskoczyc mnie zadnym interesujacym pomyslem chyba ze jakas bezradnoscia i glupota. On ledwo co czyta. Jak ktos oglada serial " pierwsza milosc" to rola Andzreja ex meza emilki bylaby dla niego stworzona albo Ferdek Kiepski tylko ze to wcale nie jest smieszne. Zenada i porazka. Zal mi zycia aby spedzic z takim czlowiekiem.

Gość odejdz.....

a co cię w nim zauroczyło skoro za niego wyszłaś??? Spróbuj to sobie przypomnieć :)

Gość izzzzzz
ojej... wspolczuje :| wiem co czujesz... z jednej strony nie mozesz sie na niego patrzec.. a z drugiej zal , bo nic zlego Ci nie zrobil.. podeslij jakas zeby Cie zdradzil :)

Gość nie kochająca męża
odejde wiem , musze to zribic dla swojego dobra tak sobie pisze bo oprocz tego jestem samotna nie znam nikogo w moim miescie, chcialabym poznac kogos aby tylko rozmawiac i kogos kto mnie poprze w mojej decyzji. w zasadzie nie chodzi o tyle o poparcie ale takie zrozumienie tematu nieco glebiej. nie chce aby ktos sie nede mna uzalal, odchodze od zmyslow bo wszyscy sa tacy pelni dystansu a ja wiele nie oczekuje.jak moglam byc tak glupia?

Gość nie kochająca mężą
zauroczylo mnie to: przez 7 lat spotykalam sie z kims kto byl bardzo zaborczy wobec mnie, mozna powiedziec chorobliwie zazdrosny potem poznalam jego i byl calkowitym przeciwienstwem.ufal mi pozwalal sie bawic , tanczyc, ubierac seksownie itpto mnie omamilo.wydawalo mi sie taki cywilizowany czlowiek wow! a tu taka porazka

Gość izzzzzz
a w ktorej czesci polski mieszkasz??

Gość izzzzzz
zapewne jeszcze dzieci Cie przy nim trzymaja...

zaczelam pisac ksiazke ku przestrodze. ale nie skoncze chyba bo jak czytam co napisalam to mi sie wymiotowc chce. zniszczyl moje cale zycie podpisuje sie rekami i nogami pod tym co pisze i nie chodzi tylko o to ze jest prostakiem

Gość i ty
uważasz sie za lapsżą od meża ? bo on nie potrafi się wysłowić ? rany, babo jaka ty jesteś głupia , tępa i ograniczona. urodziłaś mu dwoje dzieci i wcześniej wszystko było ok ? to co napisałaś jest żenujące. a ja ci nawet nie współczuje.

Gość c.r.i.m.e
również Ci nie wspołczuje Jestes ograniczona

dzieci tez na pewno. czuje sie tak bezradnie choc wiem ze powinnam go zostawoc nie wiem jak sie do tego zbrac. nie wiem mam metlik w glowie...marnuje swoje zycie czas leci. wszyscy bagatelizuja moj problem. albo mowia ze nie chca sie wtracac albo ze jakos sie ulozy? co???nic sie juz nie ulozy ja nie chce

Gość c.r.i.m.e
To pomoz mu rozwinąc skrzydła, pusta laluniu z tipsami z kiosku RUCH-u 🖐️

to co mi zrobil wychodzi poza wasze pojecia. mialam wspaniale zycie, wspaniala prace, przyjaciol.on mo to zabral przez wlasna glupote. dzieki niemu MUSILAM zostawic wszystko co nalepsze mialam . nie dosc ze prostak to dran

Gość c.r.i.m.e
To powiedz mu to prosto w oczy a nie jeczysz jak zdzira z grzybicą pochwy :|

Gość izzzzzz
Gdybyscie mieli wspolne pasje... odniosloby to wielki sukces.

Gość c.r.i.m.e
Ty nie rozumiesz że on to rolnik. Wiesniak a Miastowa to dwa inne światy Ty jakas glupia jestes czy co ?

tylko on uwaza ze nic zlego nie robi, a to ze zrujnowal mi zycie tlumaczy tak: stalo sie i trudno za kazdym razem jest to jego wytlumaczenie. nie wyciaga zdnych wnioskow z popelnianych bledow

Gość izzzzzz
ojjj... heh... mozna by sie usmiac :D

Gość c.r.i.m.e
Głupia jestes i tyle. Za pewnie blondi z Ciebie. Najpierw sie zakochała, slub , bachory a teraz jeczy. zal.pl Kiedys ten wiesniak tez taki był ?:>

Gość izzzzzz
oj krotko... ten zwiazek przyszlosci nie ma... zostaw go i wroc do "przeszlosci" w ktorej bylo Ci dobrze..

Gość c.r.i.m.e
OMG, ZA KOGO TY WYSZŁAS? GDZIE WTEDY MIAŁAS OCZY? IDŹ SIĘ LECZYC

to jest smieszne ale jakie zalosne jednoczesnie.nie martwia mnie twoje komentarze crime.pisze sobie i pisac bede. a blondi nie jestem a to ze dbam o wyglad to cos zlego? tipsow niestety nie nosze:)

Gość izzzzzz
oj nie najezdzajcie tak na nia... co by nie bylo... ludzkie nieszczescie.. i jej i jego..

Gość c.r.i.m.e
Ty sama potwierdzasz mnie w przekonaniu, że zwyczajnie głupia jesteś. Nie widzisz tego ? Trzeba być tandeciarą żeby wyjsc za kogoś kto antyperspirantem sie psika na twarzy . No chyba ze byłaś w depersi i na mus musiałas miec kogoś :) A bachory to pewnie ze wpadki śa :)

Gość c.r.i.m.e
sorki za błędy, nie chce mi się je poprawiać :-)