Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Celesta - kosmetolog.

ZABIEGI LASEROWE - pytania

Polecane posty

Go艣膰 Agnieszka2017
Witam. Czy mo偶ecie podzieli膰 si臋 do艣wiadczeniami z zabiegu Fotona 4d. Jestem um贸wiona za kilka dni...czytam drugi dzie艅 artyku艂y ale w wi臋kszo艣膰 to marketingowy be艂kot. Mam w膮tpliwo艣ci... Na jednym z policzk贸w mam nier贸wno艣ci po thermage lub radiofrekwencji , nie chce aby si臋 pog艂臋bi艂y. Nie wiem czy to zabieg dla mnie.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Jugia Fugia0
Dlatego, 偶e na kafeterii w艂a艣nie mo偶na napisa膰 szybko bez rejestracji, powinni to odsia膰... A 偶e ja z do艣wiadczenia wiem, 偶e zabiegi laserem s膮 bardzo dobre to napisz臋, 偶e by艂am na zabiegu Surgen ktora poleci艂a mi znajoma kosmetolog z Clinica Cosmetologica. Na efekty d艂ugo nie czeka艂am, rzuci艂am te wszystkie kremy i w ko艅cu zmieni艂am wygl膮d twarzy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 michasia823
Ja aktualnie zastanawiam si臋 nad IPL-em, aby zredukowa膰 przebarwienia na mojej twarzy. Czy jest to dobra opcja i czy efekty s膮 zadowalaj膮ce? Kogo mo偶ecie mi poleci膰 z Krakowa? Jak na razie zaciekawi艂a mnie oferta SCM estetic. Czyta艂am, 偶e maj膮 dobrych specjalist贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Rumie艅MAModLAT
co na rumie艅 KOCHANI?! B艂agam o pomoc...rozwa偶am aktualnie e-light (ipl + rf) , Nordlys Ellipse lub Dye-VL Alma Harmony...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Hej, czy korzysta艂 kto艣 z zabieg贸w lasera frakcyjnego co2 w przypadku blizn po oparzeniu. Je艣li tak to z jakimi efektami? Jeste艣cie zadowoleni?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Polecam www.wellderm.pl bo jestem pod wra偶eniem skuteczno艣ci przeprowadzanych tam zabieg贸w! Mam cer臋 tr膮dzikow膮, i nie trudno o now膮 katastrof臋, Tam podj臋艂am si臋 leczenia, widz臋 ju偶 pierwsze efekty, wi臋c polecam serdecznie! :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jedynym zabiegiem laserowym jaki wykona艂am to depilacja cia艂a w klinice MediArt Instytut w Poznaniu i by艂am bardzo zadowolona teraz zastanawiam si臋 nad redukcj膮 cellulitu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja niedawno mia艂am zabieg laserem w Dental Studio w Rzeszowie i jestem pod wra偶eniem jego dzia艂ania. Sk贸ra jest po nim du偶o bardziej g艂adka i lepiej wygl膮da. Na pewno jeszcze si臋 zdecyduje na ten zabieg tym razem na innej partii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Petra1
Je偶eli zabiegi laserowe b臋dziesz wykonywa膰 w odpowiednim gabinecie, pod opiek膮 lekarza to mo偶esz 艣mia艂o wykonywa膰. Nie ma si臋 czego obawia膰. Polecam gabinet, z kt贸rego us艂ug sama korzysta艂am i nigdy nie mia艂am 偶adnych problem贸w - Moja Estetyka z Litewskiej w Rzeszowie: http://www.mojaestetyka.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Szerok膮 ofert臋 zabieg贸w laserowych ma salon urody www.sofibeauty.pl w Krakowie. Korzysta艂am u nich z laserowego usuwania blizn oraz laserowego usuwania ow艂osienia. Je偶eli poszukujecie sprawdzonego salonu urody, w kt贸rym wykonuj膮 zabiegi laserowe to polecam ich wam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Kto艣 z was wcze艣niej pyta艂 o skuteczno艣膰 lasera przy bliznach po oparzeniach. M贸j brat mia艂 robiony ten zabieg: http://estivance.pl/zabiegi/laser-fraxel-repair-odbudowa-skory/. Bardzo mu pom贸g艂, bo na r臋ku, tu偶 przy nadgarstku mia艂 brzydk膮 blizn臋, kt贸ra rzuca艂a si臋 w oczy na ka偶dej rozmowie o prac臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bardzo lubi臋 tego typu zabiegi, bo s膮 bezinwazyjne. Niedawno zdecydowa艂am si臋 na laserowy resurfacing i jestem bardzo zadowolona z efekt贸w tego zabiegu. Robi艂am go w Dermapoint u Katarzyny Mierzwi艅skiej. Gabinet jest bardzo profesjonalny i komfortowy. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e mi kto艣 poleci膰 dobry laser na zamykanie naczynek i pozbycie si臋 rumienia na twarzy . Jestem z 艁odzi b臋d臋 wdzi臋czna .

Udost臋pnij ten post

Hej, zastanawiam si臋 nad laserowym usuwaniem zmarszczek. Czy kto艣 jest w stanie mi poleci膰 co艣 konkretnego? : )

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Witam chcia艂am zapytac czy laserowe zamykanie naczyc laczy sie z rf czy zabieg ten powinno sie wykonywac bez rf. Mamy klientke w gabinecie ktora jest po 3 zabiegach i nie widac efektow a parametry sa juz prawie maksymalne (wg tabeli)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja usuwa艂am naczynka na nogach przy pomocy laser贸w Alma Lasers. Efekt bardzo dobry.Naczynka znikn臋艂y a sk贸ra n贸g sta艂a si臋 bardzo przyjemna i g艂adka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Je艣li chcesz co艣 konkretnego to polecam Mibilift M6. By艂am na tym zabiegu p贸艂 roku w Gda艅sku na Anio艂kach w cosmetologice i efekt jest 艣wietny. Zabieg mo偶esz wykona膰 nie tylko na twarzy ale te偶 na d艂oniach szyi i dekolcie. Dzi臋ki zabiegowi pozby艂am si臋 zmarszczek (mam nadziej臋, 偶e na d艂ugi czas hehe) oraz moja sk贸ra jest o wiele bardziej od偶ywiona :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adell80
Alma Lasers - 艣wietna sprawa! Naczynka na nogach to moja zmora. To dziedziczne. Moja mama ma, babcia te偶 ;/ Jak kto艣 jest z Warszawy to polecam Body Lab. jak ju偶 inwestowa膰 w siebie to dobrym miejscu

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 g艣膰 23
Jestem normalnej postury, nie jem 艣mieciowego jedzenia, chodz臋 na zumb臋, ale i tak mam cellulit. Stosowa艂am r贸偶ne kremy antycellulitowe, domowe masa偶ery- i nic. Jaki艣 czas temu zdecydowa艂am si臋 na zabieg endermologii. To naprawd臋 dzia艂a, po zabiegu cellulit sta艂 si臋 mniej widoczny.Jak wygl膮da zabieg wida膰 na filmiku: https://www.youtube.com/watch?v=ca88er0pdio . Sprawdzi艂am, to dzia艂a. Polecam wszystkim.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julita 22
Jestem normalnej postury, nie jem 艣mieciowego jedzenia, chodz臋 na zumb臋, ale mimo to moim problemem jest cellulit. Sporo wyda艂am na kremy antycellulitowe, rolki masuj膮ce- i nic. Wybra艂am si臋 na zabieg endermologii. By艂am w szoku, efekty wida膰 od razu.Tutaj wida膰, jak wygl膮da zabieg: https://www.youtube.com/watch?v=tKrUgjT3LDw Polecam. Je偶eli te偶 macie taki problem to nie wahajcie si臋 ani chwili.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Laser jest skuteczny. nie boli, troch臋 mo偶e jest opuchlizna, ale schodzi na drugi dzie艅. Ale efekty... no mi贸d malina :D Powiem Wam, 偶e ba艂am si臋 jak cholera... to znaczy jeszcze dodam, 偶e mia艂am zabieg na zamrszczki (44 lata, wi臋c cera ju偶 nie ta). Oczywi艣cie kremy i olejki wklepuje, ale raz na jaki艣 czas przyszalej臋 z jakim艣 zabiegiem. By艂am w klinice w Gda艅sku na Anio艂kach na zabiegu Ultraformer czy jako艣 tak... Jaka艣 nowosc ogolnie, sprawdzcie sobie... Ale czuje sie teraz swietnie..!!

Udost臋pnij ten post

Zgadzam si臋 - Clinica Cosmetologica to bardzo fajny salon panie s膮 tak milutkie 偶e a偶 chce si臋 wraca膰 :) A o tym ultraformer nie s艂ysza艂am, musz臋 sie zapyta膰 babeczek jak b臋d臋 na zabiegu w przysz艂ym tyg :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Blanka2
ja si臋 w ko艅cu zdecydowa艂am na depilacj臋 laserow膮. bardzo si臋 ba艂am b贸lu,ale niepotrzebnie. Z polecenia trafi艂am do Body-Lab na depilacj臋 n贸g i bikini laserami Alma lasers. Super efekt, wreszcie jestem w pe艂ni gotowa na wakacyjne wyjazdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Karola 21
Jest takiportal http://depilacja24.pl/ i s膮 tam por贸wnywane wszystkie rodzaje depilacji. mo偶na sobie poczyta膰 jaki zabieg wychodzi taniej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aleksandra Kosmetolog
Usuwanie blizn to nie艂atwy i 偶mudny proces. Na szcz臋艣cie dzi臋ki nowoczesnym zabiegom istnieje mo偶liwo艣膰 znacznego ich zredukowania. Do zabieg贸w wykonywanych w przypadku blizn zaliczaj膮 si臋: Laser Palomar Emerge, Harmony XL PRO NIR, geneO+, Cellu M6 Integral, Mobilift, Pollogen Legend, Surgen oraz Maximus. Ponadto jako terapi臋 wspomagaj膮c膮 stosuje si臋 zabiegi takie, jak: Dermapen, Mezopen, peelingi czy Acnelan. Pami臋ta膰 nale偶y, 偶e walka z bliznami nie jest 艂atwa, a kuracje sk艂adaj膮 si臋 z serii zabieg贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Up

Udost臋pnij ten post