N-atka 0 Napisano Maj 30, 2009 ucieło mnie ... no więc jedzenie mnie martwi.... mogłabyś cos zaproponować na śniadanie obiad i kolacje?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 natka trzymam kciuki za ciebie. tak niby szklanka rano czy wieczorkiem . ale samo obieranie warzyw jest bardzo czasochlonne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 sniadanie :gotowana pszenica z olejem lnianym do tego 2 szklanki soku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N-atka 0 Napisano Maj 30, 2009 wiesz co - ja zawsze dokładnie myłam szczotką pod wodą - i nie obierałam ich - bo za dużo czasu zajmowało hihihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 w miedzyczasie caly czas owoce i warzywka. obiad: warzywa na parze do tego troche soczewicy + olej lniany, lemoniada (woda z cytryna) i 2 szklanki soku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 trzeba obrac bo na takich warzywkach lubia sobie jejeczka robakow siedziec. a pasozytow nalezy bardzo unikach. i badac kal na ich zawartosc. selera niestety tak nie umyjesz chcbys chciala. podwieczorek : zupka n. botwinka na ziolach +2 szklanki soku posilek wieczorny: zapiekanka kartofle+cukini+pomidor +2 szklanki soku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N-atka 0 Napisano Maj 30, 2009 qurcze.... smacznie to nie wyglada :( a ja tak kocham gotować :( no ale coż... podobno wazne żeby byc sytym a nie musi smakować... Czy mąke typ 2000 można używać? I np na śniadanie jeśc muffiny ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 kolacja znow jakies gotowane warzywka lub kasza + 2 szkladnki soku do wszystkiego mnostwo surowek , owocow i warzyw. w praktyce wyglada to tak ze caly dzien stoi sie przy garach. i na prace zostaje niewiele czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 mąki nie mozna. zamiast mąki pszenice, i inne zboza w calosci gotowane jak kasza. co to sa muffiny?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N-atka 0 Napisano Maj 30, 2009 chociaz podwieczorek i kolacja wygląda calkiem sympatycznie :) najbardziej martwi mnie posilek w pracy .... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 tu tez jest pole do popisu:) mozna robic sosy zageszczone siemieniem lnianym (hihi) i np. zrobic spaghetti sojowe:D hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N-atka 0 Napisano Maj 30, 2009 muffiny takie bebeczki - ale w sumie nie można - bo dodaje się do nich białko :( czyli jemy same warzywa i owoce znalazlam linka do kawy http://www.coffee-world.pl/app,tagsearch,t,organiczna,tag.asp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 na posilek do pracy napakuj do plastikowego pojemnika sałatke i tyle. do tego zawsze miej przy sobie suszone morele, jablka, orzechy. mozna takie mieszanki kupic w sklepie. daje duzo wiecej energii niz dmuchana bulka z serem i chemiczna szykna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 nie mozna muffinow bo sa zrobione z cukru mąki, CHEMII, i jajka. wiec absolutnie odpada. do picia na cieplo ziolka np. krwawnik, pokrzywa nagietek. oraz gotowane smarki czyli siemie lniane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N-atka 0 Napisano Maj 30, 2009 makaron można ?? jogurt naturalny ?? ser biały? zolty? mleko ? platki owsiane? ?? Przepraszam że tak wypytuje ale na razie jest to dla mnie czysta abstrakcja.... :( a już widze że do końca nie dam rady się zastosować w 100 % :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 zadnego sera bo to nabial. zadnego makaronu bo jest zrobiony z maki i jaja. jogurt naturalny i zsiadle mleko ja jadlam dlatego ze to najlepsze zrodlo bakterii kwasu mlekowego ktore stanowia nasz system odporonosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N-atka 0 Napisano Maj 30, 2009 ok - popracuje nad tym wszystkm, może chociaż w części... moje bóle pojawią się za jakiś tydzień w czasie @ więc może jak zacznę przynajmniej w części stosować tę dietę to może przynajmniej objawy złagodnieją :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 platki owsiane mozna ale lepszy jest prawdziwy owiec. bo platki sa 'zabite' to znaczy z nich nie uroslyby klosy. wiec maja 0 energii. najlepiej jesc jak najbardziej 'zywe' rzeczy. dzieki za stronke juz zamowilam ta kawe:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 po tygodniu diety nie bedziesz miala bolu zadnego. moze pogorszyc sie cera bo organizm zacznie sie oczyszczac. ale szybko to minie. organizm oczyszcza sie od 9 do 27 miesiecy. wszystko u czlowieka przebiega w cyklach zycia plodowego 9msc. tyle samo rosnie guz. wiec wg. gnm nie mozna go usuwac przed uplywem 9 msc bo nie zakonczyl procesu wzrastania. i po op odrosnie. wlasciwie powinno sie usuwac guzy dopiero po uplywie 9msc i po rozwiazaniu konfliktu ktory go wywolal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 w trakcie oczyszczania organizm bedzie produkowal takie gazy o jakich ci sie nie snilo:D masakra. ale to trzeba przejc niestety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N-atka 0 Napisano Maj 30, 2009 szkoda,że tą kawę aplikuje się z dołu a nie z góry - w tradycyjny sposób :) Pewnie chętniej bylabym skłonna to wykonać hihihi Daj znać czy po tej kawie lepiej.. może też się skusze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 napewno bedzie lepiej bo mam mega zapchana watrobe:( i musze w koncu cos z tym zrobic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 to jaki jest stan watroby poznaje sie po kolorze jezyka od spodu. zolty oznacza zapchana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 wg teorii dr simonicini rak (guzy) to po prostu grzybica. wiec warto usunac tez grzyba z organizmu. i zbadac sie na okolicznosc jego wystepowania. nazywa sie candida albicans. nosicielem jest 80% spoleczenstwa krajow wysokorozwinietych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N-atka 0 Napisano Maj 30, 2009 odnośnie gazów własnie.... od początku tygodnia nie pije kawy i oczywiście nie słodzę, pije tylko herbatki zielone, białe i z suszu - bez aromatów occzywiście, ale piłam tez soki z kartonu 0 cukru 100 % soku z Fortuny śliwkowe - one sa z miąższem i smakuja jak zwykłe śliwki kwaskowe w smaku - to ze względu na kiepską przemianę - a słyszałam że takie soki śliwkowe bardzo pomagaja. I szczerze powiem ze gazy ze mnie wychodziły non stop hihih i normalnie sie załatwiałam :) Wiem, wiem... soki w kartonach są nie wskazane :) ale rzeczywiście daja radę. hihihi O oczyszczaniu kiedyś czytałam, mój znajomy pije jakieś napary z ziół raz w miesiącu przez 2-3 dni i mówi że takie rzeczy wychodzą z czlowieka że trudno uwierzyć.... tez planuję zrobić takie coś - przeczytałam na necie że robi się to samemu na bazie wody i soków owocowych i lepiej nigdzie nie wychodzić - bo ciało się poci i brzydko pachnie - trzeba kilka razy w ciagu dnia brać kąpiel. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 czy wiecie ze u zwierzat w srodowisku naturalnym rowniez wystepuje rak? ale zadne takie zwierza na raka nie umiera. rak dopada je gdy np. straca mlode, zmienia srodowisko itd. ale takie zwierze po rozwiazaniu konfliktu odzyskuje w pelni zdrowie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 oo ciekawe. napisz koniecznie co to za ziola. chetnie sama wykorzystam. moim zdaniem jedynie powrot do natury moze nam pomoc na te torby i endo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gabsonik 0 Napisano Maj 30, 2009 jak ja przez pierwszy miesiac jechalam z kims autem to.... sama malo nie wymiotowalam od tego zapachu a nie wyobrazam sobie byc ta druga osoba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N-atka 0 Napisano Maj 30, 2009 a jak się robi badania na te grzyby ... ? Czy od internisty dostane takie skierowanie? czy trzeba je zrobić prywatnie a jeżeli tak to jaki jest koszt?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
N-atka 0 Napisano Maj 30, 2009 qurcze - serio ?? masakra !! hmmm a teraz jak to wygląda? lepiej ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach