Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ateistka

Jak można w ogóle wierzyć w Boga?!

Polecane posty

to cie zacytuje skoro nie powiedziałas ze gardzisz Armaletka Popieram Ateistkę w 100 % A wy co, chrześcijanie?? Powinniście byc MIŁOSIERNI i WYBACZAĆ bliźnim. Kochac bliźniego swego jak siebie samego! Żyć według dekalogu. A tutaj proszę: wynocha, spadaj przecież to nie po chrześcijańsku!!tak sie odzywać!! I JA GARDZĘ WAMI. Bo nie jesteście chrześcijanami tylko zakłamanymi ludźmi. co do miłosierdzia Dla mnie prawdziwy chrześcijanin to żyjący według zasad chrześcijańskich, skromnie z szacunkiem dla innych Z MIŁOSIERDZIEM. dziewczyno jestes chora, masz jakies zaburzenia chyba i nie ja wymyslam

A skąd wiesz że idizmy na pasterkę, ze święcimy potrawy i co gorsze0 chodzimy do kościoła?? To kolejna bzdura którą zrodzi,ł twój zakompleksiony, chory umysł.;

widzisz - wiec na nastepna wigilie powiedz ze nie bedziesz uczestniczyc w tej szopce bo to nie twoja wiara i nie bedziesz tego robił... i idz na spacer myslac ze rodzina siedzi przy stole za chwile pojdzie na pasterke , spiewa koledy a ciebie ta magia omija, ja nie obchodze swiat innych wyznan....

ale żeście się przyczepili się pierdol sieta zostały ustanowione żeby wytępić pogaństwo 24 grudnia to równonoc czyli po pogańsku Yule

Dam spokój dam bo jeszcze padnie na zwał przy tym komputerze albo się jadem zachłysnie. A swoja drogą torturo masz może gg?

Armaletka ja jestem mitomanka twoim zdaniem zacytowałam to czego sie wypierasz a teraz pokaz mi ze napisałam ze chodzicie na pasterke

rozpaczliwie sie dziecko próbuje tłumaczyć.,...no ale niech się tłumaczy, niech poszerzy trochę zasób słownictwa. ;)

psychiczna tortura chorzy jestescie bo nie widzicie ze piszecie rzzeczy ktorych sie wypieracie za 2 min chociaz sa na stronie wczesniej, wmawiacie mi rzeczy ktorych nie napisałam.... i do tego ateisci ale tylko jak nie chce sie isc do koscioła i słuchac rodzicow :)

Nie zachłyśnij sie jadem bo kolejny dobry chrześcijanin zejdzie z tego świata i kto będzie wtedy nas złych ateistów nawracał?

nie moja droga, ja udowadniam ci ze to ty jestes chora, uwazasz sie za bog wie kogo a jestes nikim, wariatka ktora nie ma argumentow i wymysla , czuta tylko te wypowiedzi ktore sa na reke, te na ktore nie znasz odpowiedzi omijasz, tak to jest jak sie ma taki iloraz inteligencji...

ty poziomka masz jakis powazny problem z tym kompleksem mlodego wieku i rozdzicow - zaskocze cie, bo jestem duza dziewczynka i od 3lat mieszkam sama:(:( milego wieczorku kochana, pograz sie w lekturze Biblii i zapoznaj sie, o czym tak naprawde ta twoja wiara ukochana mowi🌼

Gość spokóój
ateiski niech sie mastrubuja dalej to im przejdzie

Gość do Armaletka
Armaletka głupia szmato, czytam co piszesz i jestes tak poje bana ze az mi cie zal!! Wymyslasz cos pozniej udajesz ze nie wiesz o co chodzi a co do swiat to racja - sa katolickim zwyczajem

Gość ghcgds
hej, przestancie dwie strony bo po pierwsze zbaczacie z tematu a po drugie nie wiem czy wiecie jak wy trzy jestescie tym 'jadem' upapkane:O

O proszę bardzo, kolejny miłosierny chrześcijanin. szmato pojebana ty jesteś, owszem idź sie lecz dziecko, bo xle z tobą

Gość spokóój
tak myślałem jestes stara pisdom ktorej sie w zyciu nie uklada i ma za to pretensje do Boga

hahah właśnie to wy tam szalejecie przy tych komputerach A kiedy to ja wspomniałam, ze jestem dorosła, co?? Słuchaj PSYCHICZNA TORTURO, dajmy sobie spokój z tym tematem bo nie ma tutaj ludzi na poziomie, z którymi można swobodnie podyskutować. Żegnam was drogie forumowiczki i życzę odrobiny ogłady, bo jej nie macie. Adieu!

Gość hfdhd
armaletka - daj spokoj, laska ma zaburzenia rozumowania. dobrze ze wprowadzili mature ze zrozumieniem tekstu czytanego. dac wiecej przykładów?? i nie chodzi mi o to, ze jestem po dtornie poziomki, bo nie jestem po zadnej stronie. Ale jak to sie czyta 'z zewnatrz' to nawet nie wiecie ile sie w tym czuje złosci, ale to takiej obrzydliwej.

psychiczna nie przejmuje sie smarkulami, ktore mama nie pusciła na dyskoteke, i teraz siedza na kafe i szukaja przyczyn w Bogu :) Głupie gowniary jestescie i tyle powiem, idzcie lepiej juz spac albo zadanie odrobic

Gość gdshfsd
Żegnam was drogie forumowiczki i życzę odrobiny ogłady, bo jej nie macie. masz racje, Armeletko, ty jestes najlepszym przykładem ogłady. ale smiesza mnie tacy ludzie:D poziomka - naprawde poczytaj troche o katolicyzmie, bo to nie jest tylko wiara w Boga, to tez czyny.