Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panda 120

Kto powalczy ze mną? z 90 kg na 60!

Polecane posty

Hejka ja dziś zjadłam serek wiejski na obiad marchewka z groszkiem i tyle na razie ciepło jest i nie chce mi się jeść zaliczyłam 2,5 godziny spacerku nad wodą i wieczorkiem spadam do sauny z moim mała do babci więc może gdzieś ruszymy na balet również życzę miłego weekendu :) A jutro ważenie ciekawe ile tam wyskoczy hmmm

Nie wieże ważę 71,7:) wczoraj wypiłam 2 driny troszkę mi grzmiało ,a dziś troszkę się zle czuje i nie mam apetytu chyba mi to nie służy

A ja mam problem. Za tydzien idę na wesele, następnego dnia poprawiny. Wiem już , że menu tuczące jak diabli i mało gości. Nie da się nie jeść dyskretnie. Czy myslicie, że jak przez cały dzień (przez dwa dni) będę tylko piła wodę i wieczorem jadła to uda mi sie przynajmniej utrzymac wagę? Wiem, że to niezdrowo tak robić, ale to tylko 2 dni.

No powiem ci że mnie czeka 10 komunia będę jadła tylko że malutkie porcje ,a ty masz się lepiej bo na pewno będą tance to coś spalisz ,a zjeść można ale nażreć nie,a po weselu ugotuj 1,5 litra mleka 0% z 6 łyżkami owsianki i jedz tylko to cały dzień albo dwa dni i na pewno wylezie to co zjadłaś w wesele

Gość pytanie do dariatka
Jak udalo Ci sie tak schudnac? Moje gratulacje!

Witam Wczoraj cosik się kiepsko czułam i nawet do kompa nie zaglądłam, dziś już rybka i dzień zaplanowany. Za chwilę zrobię sobie śniadanko jajecznicę, na obiad wczorajszy kurczaczek, a na kolację sałatka. Czeka mnie jeszcze długi spacer z synciem i rower z córcią po południu. Mam jeszcze trochę pracy w ogródku tak że będzie dziś ok :-) dariątko -gratuluję, super ci to idzie!!! misaia - ja na weselu jak byłam w październiku to jadłam wszystko! bo jedzenie było przepyszne (nie obżerałam się) tylko jadłam normalnie a i pare kielichów zaliczyłam, ale wytańczyłam to wszystko, dzień po weselu się ważyłam i nic nie przybrałam tak że napewno to co zjesz to wyhulasz :-)

Mało jem do 900 kalorii ,a staram się spalić raz tyle Moje I śniadanko sałatka jarzynowa II jogurt obiad marchewka z groszkiem , kolacja 3 wasa z ogórkiem i sałatą podwieczorka nie jem bo wstałam o 9 w a co trzy godziny jem więc kolacje bym musiała jeść o 21 Narka idę z małą nad wode:)

hej wracac na topic i pisac ładnie :P ja się znów zabieram za siebie szczególnie za cellulit bo mam spory i za diete też w sobotę się będę ważyc już wpisałam w stopkę żeby się nie wykręcac a Wy jak tam trzymacie się ?? Dziś siłownie zaliczę i wczoraj na rowerku jechałam ok 25 minut ale mnie skurcz w udzie złapał i więcej nie dałam rady a poza tym mam @ więc też nie jestem w pełni sił:P heh Moje menu śn płatki z mlekiem, jabłko, kawa, kostka gorzkiej czekolady obiad zupa kolacja maślanka owocowa lub serek Miłego dnia dziewczyny :)

Melduję się !!! Dziś zaliczony tylko kurczak z grilla a za chwilkę wypiję sobie maślanki szklankę i to wszystko. Popracowałam troszkę na świeżym powietrzu i czuję się rześko :-) Wczoraj spaliłam duuuuużo kalorii bo byłam na koncercie i skakałam 2 godziny tak że super :-) trochę mnie gardło dziś boli ze śpiewania ale do jutra przejdzie, było rewelacyjnie :-)

Gość Odpowiedzcie
Widzę dziewczyny że idzie wam super, napiszcie jak straciłyście tyle kilogramów proszę.

hej melduję się ładnie z rana kawka wypita i po śniadaniu siadłam własnie do pisania pracy:) wczoraj nawet było dobrze z dietą chodź na obiad zjadłam 4 cukierki ale później była siłownia więc nie mam wyrzutów sumienia heh:) dziś też siłownia bo w piątek zamknięte to trzeba nadrobić kupiłam wczoraj l-karnitynę na razie jeden listek i przed siłownią wezmę zobaczę jak będzie działać :) Przez weekend majowy zamierzam jeździć na rowerze i starać się unikać słodkiego bo to jest zgubne jak dla mnie zaraz mi waga skacze do góry :P:P

Hejka Dziś mam dzień jeżdżony od rana, w aucie ciepło jak w saunie tak że trochę kalorii spalonych :-), gorzej to dzieci znoszą. Zjadłam dziś kiełbaskę drobiową i paluszki krabowe. Weekend chcę spędzić w ruchu i chyba pojedziemy w góry tak że zero obijania :-) Dziś mój godzinny trening jeszcze zaliczę i będzie ok. Odpowiedzcie - ja jestem na proteinowej - polecam.

hej a jednak się zważyłam i 65,4 wow i to przez tydzień szkoda że się tak przez miesiąc nie wzięłam byłoby już dużo mniej ech trudno cały maj jeszcze mam :):) a co Wy tak rzadko piszecie hmm?

Witam 1 maja :-) Piękna pogoda dziś była więc prawie cały czas byłam z rodzinką na świeżym powietrzu. Dziś zjedzony biały serek, rybka i jajecznica. Nic nie poćwiczyłam ale dużo ruchu z dziećmi tak że ok.

Cześć Dzień minął spokojnie a skończył się grillem, zjadłam mięsko z grilla i zaliczyłam 2 drinki, no cóż czasem trzeba :-) A co tu tak cicho? gdzie reszta?

czesc laski, pamietacie mnie jeszcze?:) hehe mi jakos idzie waga obecna w stopce io do konca lipca chce zakończyc odchudzanie przy wadze 67-68:) biegam codziennie minimum 40 minut ( wczoraj nawet ponad godzIne):) takze jest super:) widze, ze wy tez rewelacja- moge wpadac znowu?:)

Hejka lokatorka - pewnie że pamiętamy, fajnie że jesteś :-) Dziś zaliczony serek, kurczaczek i szynki troszkę. Poopalałam się dziś na słoneczku oj jak pięknie :-) Jutro jeżdże po lekarzach z dziećmi tak że nie wiem kiedy się odezwę. Pozdrawiam cieplutko :-)

ciesze się, że znów mnie przyjęłyście;) ja właśnie zmykam na uczelnie i siedze tam az do 16:( na sniadanko zjem kanapke chleba razowego, jogurt i wypije sok marchwiowy wiec razem kolo 350kcal:) całuje was mocno odezwe sie wieczorem!:)

Hejka witam po długim weekendzie ja też sobie troszkę w majówkę pozwoliłam ,ale już koniec na śniadanko I zjadłam jogurt na II szklanka mleka zero na obiad zjem krupniku talerz i na kolacje 4 wasa z szynką i pomidorek życzę miłego dnia idę na spacer z małą póki fajna pogoda bo deszcze zapowiadali

Hejka co z wami lokatorko miło że znów z nami jesteś !!! moje śniadanko I płatki owsiane z truskawkami i śliwkami suszonymi II mała grahamka z plasterkiem sera na obiad botwinka i na kolacje zjem jogurt naturalny i pomidorek Narka zabieram się do sprzątania:(

Witajcie A mnie się przedłużył weekend i dopiero dziś dotarłam do domu. Też troszkę poszalałam ale już jest ok dalej dietka. Dziś zjedzone troszkę szynki, kilka paluszków krabowych, sałatka i jajko na twardo. A jak wam idzie?

Witam mam już dość od rana latam za ciuchami na komunie tyle tego ze nie wiadomo co kupić ale najważniejsze że jest mój rozmiar:) bo jeszcze niedawno miałam 44 i nie za bardzo było coś kupić Moje I śniadanko grahamka i jajecznica II jogurt naturalny z otrębami na obiad pierś z brokułami i na kolacje zjem ryzowca z szynka z indyka A co tam u was ?

No super dariątko, jak to cieszy że w sklepach już można znaleźć ciuchy w normalnym rozmiarze a nie szukać sklepu XXL Ja dziś sałatka pomidorowa, szynka jajko na twardo i kurczak Idę poćwiczyć :-)

Gość DEDYKOWANY PRZEZ UE .
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Interesuje Cię, jak wysokie masz IQ ? Zmierz swoje IQ w wysokojakościowym teście. Rozpocząć Test IQ: http://www.iq-test.pl/?d=888 LEPIEJ WIEDZIEC JUŻ DZIŚ JAKIE MASZ IQ, NIŻ DOWIEDZIE Ć SIĘ OD KOGOŚ INNEGO JUTRO !!! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>TEST IQ MENSA>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Hejka Dziś mam jakiś leniwy dzień i trudno mi się za coś wziąć ale zaraz idę na rowerek z synciem Dziś zjedzona rybka, warzywa na patelnie a wieczór jeszcze nie wiem. Coś na pewno poćwiczę :-)

No i zostałam sobie sama :-( Ale walczę dalej, dziś zaliczone 2 jajka na twardo, i warzywa na patelnie, wieczór grill czyli będzie udko z grilla. Miłego weekendu

Gość andżi
Hej Panda nie zostałas sama :D dołaczam sie do ciebie :) Mama na imie Ania :) mam 23 lata :) i waże paskudne 90 kg :) w ciagu 2 tyg juz schudlam 3 kg :) wiec moja walka trwa :) a jak to robie?? śniadanie jakie tylko chcce najczesciej 2 kanapki ( chleb, masko, wedlina salata , pomidor) 2śniadanie owoc lub activia obiadek - dużo warzyw na parze z ryzem lub kasza, jakies miesko i jajko Widać że pieknie schudlas :) gratuluje!!!! mam nadzieje, że nie poddamy sie :)

Gość andżi
Hej Panda nie zostałas sama :D dołaczam sie do ciebie :) Mama na imie Ania :) mam 23 lata :) i waże paskudne 90 kg :) w ciagu 2 tyg juz schudlam 3 kg :) wiec moja walka trwa :) a jak to robie?? śniadanie jakie tylko chcce najczesciej 2 kanapki ( chleb, masko, wedlina salata , pomidor) 2śniadanie owoc lub activia obiadek - dużo warzyw na parze z ryzem lub kasza, jakies miesko i jajko Widać że pieknie schudlas :) gratuluje!!!! mam nadzieje, że nie poddamy sie :)

Hejka! Pandziu ja kochana tak łatwo twojego topiku nie opuszczę nie myśl sobie,jutro ta komunia dożo latania za strojami dla siebie i córci i jeszcze pomagałam wczoraj i dziś ciotce gotować itd. Dziś zjedzone płatki rybka z warzywami i activia Spadam spać miłego weekendu :)