Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panda 120

Kto powalczy ze mną? z 90 kg na 60!

Polecane posty

Hejka! Pandziu ja kochana tak łatwo twojego topiku nie opuszczę nie myśl sobie,jutro ta komunia dożo latania za strojami dla siebie i córci i jezcze pomagałam wczoraj i dziś ciotce gotować itd. Dziś zjedzone płatki rybka z warzywami i activia Spadam spać miłego wekendu :)

andżi - witaj, no mam nadzieję że powalczymy razem!!! dariątko - oj to faktycznie masz kupe roboty, ja za tydzień idę koleżance pomagać w kuchni przy komuni to też pewnie nie będzie bardzo czasu. Ale super że jesteście, i że łatwo nie odpuszczacie :-) Aż mi lepiej :-) Dziś zaliczony kurczaczek, szpinak, jajko na twardo i kilka paluszków surimi. Co do ćwiczeń to nic :-( ale jutro to nadrobię.

Gość andżi
Widać, że i u Was okres komunijny sie zaczął :D ja w tym roku ide na 2 komunie :) i jestem na etapie poszukiwania stroju :) przy moim rozmiarze to nie będzie najprzyjemniejsze;/ Dzis zjedzone 2 kanapki (z chlebkiem z ziarnami) activia a w planach piers z kurczaczka ryz i warzywa ( wszytsko na parze ) i na tym pas :D mam pytanko :) na jakie przekąski pozwalacie se w ciagu dnia ... ja gdy jestem bardzo głodna to sięgam po jabłko :) ale wiadomo ze ma sporo cukru... co proponujecie??

hejka co tam u was? bo u mnie jeszcze kilogram z groszami i koniec z dietą 1000 kalorii ale zacznie się nowa stabilizacyjna będę powoli zwiększać kalorie żeby nie było efektu jojo Dziś zjedzone serek wiejski jogurt naturalny pomidorowa i 4 wasa z szynką z indyka Wczoraj na komunii troszkę więcej było zjedzone ale do 15 godzinny potem nic więc nie ma źle Andżi miło że jesteś:), a lepiej może jakąś marchewkę albo buraka gotowanego mniej kaloryczne i mniej też cukru mają niż jabłko

Witajcie Nie wiem jak u was ale u mnie prawie przeszła burza z ulewą :-( od razu zrobiło się chłodno, a tak było fajnie, ale deszcz się przydał bo sucho. Ja dziś zaliczyłam trochę szynki, rybkę i kalarepkę oraz kilka paluszków surimi za chwilkę zrobię sobie jajecznice na parze. andżi - ja mam taką dietę że nie chodzę głodna bo mogę jeść ile chce i kiedy chcę oczywiście wybrane produkty. Jestem na diecie proteinowej. Ale jem zazwyczaj 3 posiłki a jak mi się chce czegoś dobrego to podjadam paluszki krabowe surimi - to mój przysmak, a jeśli chodzi o słodycze to piję colę light i to mi zaspokaja słodyczowy głód :-) dariątko - oj jak fajnie że jesteś już na finiszu diety, no ale stabilizacja też nie jest łatwa, Ale dasz rade!!!!! :-)

Gość andżi
Dziewczyny bardzo dziękuje za rady :) juz od dzis zaczynam sie stosować :) właśnie ugotowałam buraczki :) będą w sam raz jak zgłodnieje :) co do diety proteinowej to ... stosuje ja moja znajoma :) i faktycznie efekty sa :D w ciagu 2 mies schudla 12 kg :) jak narazie ciezko jest mi zrezygnowac z moich kochanych warzywek na parze ... ale jak to nie poskutkuje to ... jestem w stanie sie przelamac :) Chciałam sie pochwalić ze dzisiaj moja waga pokazuje 88,3 :D jestem wprost przeszczęsliwa :D zaczelam diete jakies 3 tyg temu :) z 93 na 88,3 :) mój 1 cel to powrót do wagi sprzed 1,5 roku czyli 85 kg a drugi to siódemka z przodu :D Wy kochane juz kończycie swoje męki :) serdecznie Wam gratuluje :) Martwi mnie mój wyjazd :) za 2 tyg jadę na tygodniową konferencje naukowa :) a tam... ohh... tyle pyszności ... pomyślałam ... oby od obiadu nic nie jeść ...

Dzięki Pandziu myślę że dam rade :) Śniadanko grahamka z jogurtem danio obiad młode ziemniaki z koperkiem i cebulką smażoną z łyżką oliwy i na kolacje rybka na parze z marchewka tartą coś mam ciągle smaki na rybki dobrze że nie mają aż tyle kalorii i są zdrowe Andżi fajnie że waga ci spada:)ja na początku diety tak do 2 tygodni też musiałam zjeść coś między posiłkami bo mnie okropnie ssało ale teraz jem już coraz mniej posiłków ale troszkę więcej kalorycznych Narka spadam polatać z pieskiem

Witajcie kochane, jak pięknie dziś było, pogoda git! Dzis w meni szynka, salatka y pomidora, ogorka i salaty oraz kilka paluszkow surimi i kawalek mieska. andyi + w diecie proteinowej sa i wazywa tak ze nie trzeba z nich rezygnowac, ja czesto jem warzywa na patelnie. Super ze waga ci spada to najwiecej motywuje, i oby tak dalej!!! dariatko + ja tez lubie rybki, a jak przyprawiasz rybke_

Witam Pandziu rybkę doprawiam solą morską i pieprzem świeżo mielonym niczym więcej tak mi najlepiej smakuje ,a kropie jeszcze cytrynką I śniadanko płatki owsiane z otrębami , rodzynkami na mleku 0%,na drugie zjem grahamkę z sałatą i serem na obiad gotowany kalafior młode ziemniaki i jajko podwieczorek loda do 100 kalorii pewnie big milk i na kolacje zjem jakiś jogurt z ryżowcem Dziś będę pewnie w ruch bo kupiłam wczoraj małej rolki od dziś będzie się uczyła ciekawa jestem jak jej pójdzie Pandziu, a twoje dzieci ile mają lat ? jak można spytać:)

Hejka co z wami? Jem właśnie śniadanko płatki owsiane na II zrobię grahamkę z szynką i gorący kubek na obiad warzywa na patelnie podwieczorek loda do 100 kalorii na mleku wyczytałam o takiej diecie 1500 lodowej dziennie trzeba zjeść loda do 300 niby odchudza i dostarcza dużo witamin kością zębom itd. więc wypróbuje bo lubię lody tylko że będę jeść 1000 kalorii,a na kolacje jajko z wasa i sok pomidorowy

I ja się melduję Wczoraj coś robili i kiepsko net mi chodził, strony się w ogóle nie otwierały i nie szło działać Ale dziś już jestem z rana i za chwilkę zjem na śniadanko serek 0,4 % tłuszczu z pomidorem, na obiadek warzywa na patelnię a na kolacje rybkę. W między czasie oczywiście kilka paluszków surimi. Czekam na listonosza bo zamówiłam sobie trampolinę :-) Będziemy skakać z dzieciakami. Przeczytałam że skakając na niej pracuje 250 mięśni, napewno będziemy mieć świetną zabawę :-) a i kondycja się poprawi :-)

Gość wenit
Hej dziewczyny!!jak Wy super schudłyście wyniki imponujące ,wielkie gratulacje!tak sobie czytam i trochę zazdroszczę takich super wyników mi też by się przydało poodchudzac (95kg/170cm)ale jakoś mi brak motywacji:(

Wenit spróbuj z nami może ci się uda bo twoja waga jest dużo za duża nic ci nie zaszkodzi spróbować :) Widzisz sama nam się udało

Witam drogie panie :) Przepraszam, że ostatnio mnie tutaj nie było ... ale miałam sporo pracy ... moi uczniowie doprowadzaja mnie do szału :D moja waga znowu poszła troche nizej :D tzn na dzien dzisiejszy waże 87,2kg :D i dalej leci :) Dzis w planach oczywiscie warzywka na parze :D z rybka :D do tego activia :D mniam mniam :D i moze jakas pyszna kanapka i jabłko :D Wenit !!!! do boju :D jeżeli schudniesz tylko 3 kg to od razu poczujesz sie lepiej :) mam teraz więcej energii :) częściej sie uśmiecham :) nio i pewnie troche lepiej wyglądam,. choć schudłam tylko 6kg :) jeżeli jest Ci ciężko sie zabrać za siebie... masz uczucie ciągłego głodu to proponuje linee :) ja ja stosuje :) jest niedroga :) Panda120 :) weszłam w preferencje , zalogowałam sie nawet stopke ustawilam :) zobaczymy czy wszytsko sie pojawi :) Dariontko chyba wszyscy lubimy rybki :) ja właściwie mogłabym zrezygnować z miesa dla mojej kochanej miruny :) mniam mniam :D Caluje WAs :) lecę na ryneczek :) bo nadal nie mam stroju na komunie... a to juz jutro :)

Hejka ale pogoda do du.. z rana byłam na targu kupić kurtkę bo nie mam a zimno (mam ale takie duże że wyglądam w nich jak w worku ) śliczna i do tego w rozmiarze m a nie xxl ,kurcze ale jestem zadowolona z siebie że tyle schudłam coś pięknego:) Śniadanie I płatki owsiane II grahamka na obiad warzywa na patenie z pokrojona w kostkę piersią indyczą smażoną bez tłuszczu,podwieczorek activia i na kolacje wasa z pomidorkiem i sałatą i jeszcze tego loda muszę gdzieś wcisnąć Narka idę obiadek robić

Gość Syla21
Hej jezeli moznato ja z mola checia sie doloncze do was. a mam pytanki czy ktoras z was jadla chrom plus i aplefit poprosze o odpowiedzi

Jasne Syla 21 dawaj z nami czym nas więcej tym lepiej,jeśli chodzi o jakieś wspomagacze to ja tylko jem od niedawna błonnik i l karnityne z chromem ale czy to coś pomaga to ciężko stwierdzić

Witajcie kochane Kurcze tyle się napisałam do was i mi skasowało :-( no ale czasem tak bywa. Dziś zaliczone troszkę szynki, jajecznica, warzywa na patelnie i to wszystko. Jutro idę pomagać koleżance w kuchni na komuni jej córki, ale tam będzie pyszności, będzie pokusa niezła, ale ja się nie dam - mam nadzieje :-) wenit - dołączaj do nas, ja też już przeżyłam setki diet i nic z tego, i z motywacją też było ciężko ale w końcu powiedziałam sobie DOŚĆ !!! i ze wsparciem moich kochanych koleżanek idzie mi ok :-) Dasz rade!!! dariątko - ale to musi być super uczucie kupować ciuchy w rozmiarze M :-) strasznie się cieszę że tak masz :-) Jestem z ciebie dumna :-) :-) :-) andżi - bardzo fajnie ci idzie, powolutku a do skutku! i najważniejsze to się nie poddawać nawet jak się zgrzeszy :-) Syla - witaj i walcz z nami, razem damy rade!!!!!

Syla ' a jesli chodzi o chrom i aplefit to jadlam oba i niestety nic nie dalo, tylko tyle ze w portfelu mniej. Niestety bez diety i bez cwiczen nic sie nie zdziala!!!

No Pandziu powiem ci że na prawde sama się zdziwiłam najpierw przymierzyłam l ale była za duża normalnie szok ,ale spodnie kupuje l (mam figure gruszke). Dziś zjedzone activia ,pierś z indyka młode ziemniaczki i młoda kapustka,grahamka i lód :)

Witajcie :-) Dziewczyny padam z nóg! Od rana na nogach bez przerwy, nogi bolą ale z drugiej strony się cieszę bo trochę kalorii spalonych :-) Ale co do jedzenia... no trochę pokosztowałam, ale wszystko z umiarem tak że spoko. A pyszności było ful! Idę spać bo zmęczona jestem jak diabli. Do juterka :-)

Hejka fajna pogoda zaraz pójdę na dłuższy spacer z pieskiem bo mała w przedszkolu Śniadanko I płatki owsiane II grahamka z parówką z indyka na obiad jarzynowa , podwieczorek lód, a na kolacje może jakiś jogurt ,dziś wieczorem robię wypad do sauny troszkę się wypocić moja waga na dzień dzisiejszy 70 kg już coraz ciężej mi spada chyba przez tego loda, ale to nic 20 kg mam już za sobą jest ok!!!

Halo co z wami :(,u mnie pogoda okropna ciągle leje i grzmi , Dzisiejsze menu to sniadanie płatki owsiane II grahamka z szynka sałatą i pomidorem ,na obiad mięsko wołowe z szpinakiem ,podwieczorek activia i na kolacje filet w pomidorach z wasą I meldować się !!!

Dariątko juz sie melduje! przepraszam faktycznie troche zaniedbałam forum... ale mam strasznie duzo nauki( koło za kołem ) w dodatku w niedziele jade do PAN i mam troche spraw do zalatwiania. Dzisiaj kajzerka z salata pomidorem i poledwica i warzywa na parze z jakims mieskiem :) niestety waga schodzi juz wolno ... dzis na wadze 86,8, ale nie poddaje sie :) Ah zazdroszcze Ci tych straconych 20 kg ... :) oby tak dalej :) Ps Dariątko skąd piszesz? ja jestem z Białegostoku :)

Andżi ja mieszkam w katowicach dzięki nie ma czego zazdrościć ty też jeśli się postarasz to też tyle schudniesz I śniadanie grahamka z szynką i sałatą II jogurt gratka na obiad pomidorowa i 100 gram wołowiny podwieczorek lód i na kolacje activia i 5 truskawek Narka idę jeszcze z psem na spacerek :)

Hejka namyśliłam się i zdecydowałam że najlepiej będzie jak schudnę jeszcze 5 kg ciągle mi mało:) Śniadanie pół grahamki z szynką II płatki owsiane na obiad warzywka na patelnie podwieczorek lód i na kolacje tuńczyk z wasą Pandziu co z tobą? :(

Gość enter66
pytanko do Pandy 120 - jak przyrządzasz paluszki surmi????

witam :D i gratuluję utraty kilogramów :D:D:D ja też zaczęłam walkę ze swoimi kiloskami syla co do aplefitu zaspokaja uczucie głodu i ograniczenia ilości zjadanych pokarmów, na początku odchudzania dobry żeby ograniczyć ilość jedzenia :)