Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werol

dziewczyny powiedzcie mi cos?

Polecane posty

Gość werol

witam, dwa miesiace temu zerwala ze mna dziewczyna, bylismy niedlugo.. 5 miesiecy.. spodobalismy sie sobie bardzo, ona bala sie angazowac, bo napoczatku roku zerwal z nia chlopak, myslala ze to jest ten jeden jedyny, i po byciu z nim 2 miesiecy on ja wystawil ,powiedzial, ze jej nie kocha i tyle....ona sie zalamala, po 2 miesiacch poznala mnie...i odzyla... powtarzala mi ze tamten to byl dupek rzadko sie spotykalismy na poczatku, traktowala mnie z dystansem..., myslala tylko o sobie, ale jakos to kwitlo, bylo swietnie, mowila,ze czekala na mnie...ze odnajduje we mnie to wszystko za czym tesknila itp, ze zawsze chciala miec takiego chlopaka, cieszyla sie mną , kazdemu sie chwalila moja osoba, spadlem jej jak z nieba... Ogolnie w tym zwiazku mielismy troche spięc... mi czasami bylo przykro i wkurzalo mnie ze ona tak troche egoistycznie sie zachowuje.. tzn wszystko ustalala po siebie..myslala najpierw o sobie potem o nas...dochodzilo do klotni, ale wracalo do normy i bylo ok...Ja ja bardzo pookchalem... ona nie mogla mi tego powiedziec, bo to krotki czas dla niej, zawsze jej powtarzalem, ze ja kocham...i po byciu razem 5 miesiecy stwierdzila, ze nie teskni do mnie w ogole... ze nigdy niepookcha, zechce byc fer dla mnie i ze mnie tylko lubi...a ja myslalem, ze jest inaczej, rozumielismy sie bez slow w wiekszosci przyapdkow... naprawde...No i zerwala , ja do niej tesknie bardzo, wiem, ze nie miala zadnego chlopaka na boku... nie walczylem o uczucia, odszedlem...troche sie poklocilismy... niedawno sie dowiedzialem, od jej przyjaciolki ze chce ze mna kontatku jak z przyjacielem i ze stracila super kolege... Ona mi tez napislala po 1,5 miesiecy , ze brakowalo jej czegos w zwiazku... a ja jej odpisalem, ze dotego nie mozna zmusic i ze dobrze sie tak stalo, ze byla fer dla mnie...Ja w tym zwiazku za bardzo chcialem wszystkiego od razu i tym moze ja zniechecilem do siebie i dlatego zerwala...Ona byla dziewczyna troche szalona rozrywkowa,(chciala jeszcze pozyc) a ja ine, chcialem czesciej sie spotykac...Powiedzcie mi dziewczyny czy przyjaznic sie znia? mam jeszcze jakies szanse u niej?

Gość asiikkkkkkkkkkkkkkk
z racji tego ze Ty ja kochasz a ona Ciebie nie dla dobra wlasnego zerwij z nia kontakt szybciej o niej zapomnisz. Nie licz ze cos do Ciebie poczuje. Wyraznie okreslila ze mozesz byc jej przyjacielem nie chlopakiem.

Gość werol
wiem,nie mam kontatku w ogole z nia...tylko dwatyg smsa mi przyslala i koniec.. wsumie lepiej mi, aleciagle o niej mysle... chyba to nie bylo to, bo jakbybylo to bylbym znią...

Gość asiikkkkkkkkkkkkkkk
Mysle ze dla Ciebie bylo by lepiej gdybys sie z nia jednak nie przyjaznil.

Gość werol
wiem wiem, i dlateog nie kontaktuje sie z nia, i nie blagalem o uczucia, bo to bez sensu, z tego co wiem, dziewczyn nie mozna blagac o uczucia....

Gość asiikkkkkkkkkkkkkkk
jak to mowia nic na sile ;)

Gość gorsze zło
spiecia z czegos wynikały.. gadac ze sie kocha... Np jakas wariatka wiedzac wszystko o mnie bo on jej zwierzal..robila lalki voodoo za moimi plecami.. I on zamiat t e wariatke zbesztac..mowi do mnie..ze ona biedna itp..jeszcze jej bronil i to ma byc Milosc?> to ma byc facet na dobre i złe? jak broni złej kochanki co dawała tyłka za prace> Potem slowa kocham z jego ust nic nie znacza.. bo licza sie czyny.. I taki facet jak nawazyl piwa powinien walczyc o milosc o uczucia, a nie jak baba stroic fochy i umawiac sie z innymi babami i robic sobie z nimi foty do gazetu y Mnie nie nrawiłsa taka dziecinada.. Ja potrzebuje Faceta..madrrego ciepłego, kochajacego:)

Gość werol
wiem uczucie trzeba pielegnowac... i tym skopalem, majac do niej zarzuty... nic juz nie zrobie i tyle... cos brakowalo jej w zwiazku i uwazam ,ze slusznie postapila..

Gość gorsze zło
I jeszcze wiedzac o tym, ze baba go wykorzystala daja tylka za prace..[ppotem nie biorac tabsow..zamiast ukazac siebie jako faceta ktoremu sie nie poszczecilo..robil z sieie babiarza.. A to nic milego miec faceta ktorym kazda babka wytarla sobie nos w rekaw. a on byl na kazde ich zawolanie. Lubie rozmawiac z kobietami. Nacialem sie w zyciu wiec slucham co maja do powiedzenia..o I taka wypowiedz mowi..ze to fajny facet. Byl takim. Po tej ciazy cos mu ryplo..bo babka pociagala za sznurki..ta ciaza..i nim..zamiast rzec..moja narzeczona byla natalia. a betae znam x lat..pomagalem jej prace zalawtic..miesiac bylismy teraz i ciaza. Z dziecka sie ciesze oczywiscie. Bo stan dokonany,. a nie odswaiac nie wiaodmo co.. I juz od 04...budowac zwiazek na tej wilekiej milosci, ktora tak ta dziwka wam zazdroscila..:)