Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakkkkk

jak długo pisaliście pracę magisterska?

Polecane posty

Gość wyskamyska
dobra, ide kupic sobie buty :P

Gość jakkkkk
no właśnie o to chodzi, ze co teraz a co będzie np. w marcu 2009 to kto to wie... licencjat mi zajął ok 3,5 miesiąca już ze wstępem i zakończeniem, ale wtedy jakoś łatwiej mi szło. Teraz najwięcej czasu pochłania mi sprawdzanie czy coś jest aktualne :(

Gość sdaadsa
2 tygodnie pisania. Praca na 5, obrona na 5, SGH

Gość wyskamyska
a dzis cos napisaliscie? :D bo ja nic 😠

Gość tyska123
pierwsza magisterka - 2 miesiące, w tym ponad połowe pracy napisałam w weekend bo termin gonił. Druga mgr - miesiąc, ale też termin już gonił, bo zostawiłam wszystko na ostatnia chwilę. pisałam też licencjata ale to nie sobie- 75 stron w 5 dni (temat nie zwiazany z moim kierunkiem studiów, znajomy dla którego to pisałam dostał 5 ;)

Hej, jestem w trakcie tworzenia pracy magisterskiej - jest to kontynuacja tematu z pracy licencjackiej. Wiecie ile w pracy mgr-skiej może być % pracy z licencjata???

Gość a ja***
pisałam jakieś 4 miesiące, ale to trudno ocenić, bo co innego jak ktos pisze po trochu codziennie a co innego3 wieczory w tygodniu. skończyłam ekonomie i miałam pracę na 86 stron

jeszze ni zaczelam:o mam koncepcje badawcza i ankiete na zalizenie sem na semestr musze miec zrobione badania i pierwszy rozdz nie koeicznie skonczony

ja jakieś dwa m-ce bo mój promotor pod koniec czerwca zbił mnie z tropu i zmieniłam temat :D studiowałam ekonomie praca na ok 90str

Gość Nie mam czasu i kropka
Ja mam dopiero temat i zrobione badania. Nie zliczyłam nawet wyników, a w ubiegły weekend moja promotorka chciała mieć część metodologiczną na biurku, ale se nie poszłam na seminaria, ciekawe czy się wqrzyła:)Za tydzień znowu trzeba będzie coś wykombinować, ughhh

Gość fikimiki59
hej Ela, ja też Ela :P ale ja słyszałąm że praca magisterska nie może być kontynuacją licencjatu, sama chciałam kontynuowac ale powiedzieli że nie można :O

Cześć Fikimiki59. Pisząc licencjata promotor pytał się mnie czy zamierzam isć na magisterkę - jak potwierdziłam, że tak to zaproponował mi temat, który będę mogła kontynuować. I tak też robię.. z tymże przy pisaniu drugiego rodziału dopadły mnie wątpliwości (bo w sumie piszę o tym samym co w licencjacie).. ale z drugiej strony prof.dr.hab chyba wie co robi i mówi??? :)

Gość jeszcze studentka
Ja wlasnie od czerwca zbieram sie do pisania i do tej pory mam dalej tylko temat:/ No masakra, za nic nie wiem jak sie za to zabrac. Przeczytalam z 7 ksiazek do pracy, ale nic nie napisalam. Do tego mam prace badawcza (oczywiscie przeprowadzenie tych badan w praktyce to fikcja, a ankiety dam znajomym, zeby mi wypeplnili). Najgorszy jest brak motywacji, zero pomocy ze strony promotora (do niego nawet nie dajemy rozdzialow tylko juz cala prace!). Ech pomzcie jakos:/ Jak mam sie do tego zabrac?