Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tukuś

20-LETNIE STARACZKI ŁĄCZCIE SIĘ

Polecane posty

wiem jak się żyje w Anglii bo ja juz od 3 lat tam jeżdze :) Do mamy:D A co do rocznego maciezyńskiego to go napewno nie odstane, bo będę jechać na koniec czerwca2009 i wracam na początku wrzesnia do PL żeby wziąć ślub:D A w noc poślubną zaczynamy starania, także roku nie przepracuje :D A co do mieszkań socjalnych, to w tym mieście w którym mieszkam to dostaje się je w niezbyt bezpiecznych dzielnicach :D Więc z tego nie skorzystam :D

Hej wszystkim:) ale umilkłyście:):) Jak wam poniedziałek zleciał?? Ja już sie piątku doczeka nie moge:)

a u mnie nic ciekawego:P załatwiłam sobie dzisiaj praktyki i jutro jade do rodzinki w odwiedziny na tydzień :D A tak to spokojnie:)

Witaj EMTI już myślałam , ze sama tu zostałam:)Jakie praktyki ?:)

Gość angioletto
czytam i czytam sobie wasze wypowiedzi i az mi sie milo zrobilo ze tak piszecie :) ja mam 24-lata ale czuje sie na 20 wiec moze zostane na forum jesli moge:) niestety nie staram sie jeszcze o malenstwo choc bardzo bym chciala.obawiam sie ze moje kochanie nie jest gotowe na to zeby byc tatą i nie damy sobie rady:( zobaczymy jak to bedzie

Gość angioletto
poprostu jestem z wami myslami,chcialabym kiedys zagoscic tu jako ta-starajaca sie o malenstwo:)

witaj angioletto:):)oczywiscie zostań z nami :)A dlaczego sądzisz , ze Twoje kochanie nie jest jeszcze gotowe na dzidziusia ?

Gość angioletto
tak czuje,moze za duzo od niego wymagam-nie wiem.oczekuje ze kiedys w koncu spyta LUb poprostu powie ze chcialby miec dzidziusia.a on nic.czy jest za mlody? ma 25lat:(sama nie wiem

Gość angioletto
ostatnio ogarnął mnie szal na punkcie zajscia w ciąże i tak czesto o tym mysle i mowie ze on zauwazyl.mysle ze nie mialby nic przeciwko ale boje sie ze szybko sie znudzi,a przeciez malenstwo to nie zabawka:)

Gość angioletto
gdzie moje maniery??? TUKUŚ dziekuje za milo przyjecie do grona.nie spisz jeszcze? ja dopiero z pracy niedawno wrocilam,a poza tym pewnie nie zasne

To może szczerze porozmawiajcie :):) Ja ci powiem , ze po moim to widziałam , ze bardzo chce miec dzidziusia.On zawsze lubił dzieci więc wiedziałam , że wiekszego kłopotu z nim nie będzie bo jak najbardziej będzie za:) I jakoś tak wyszło po rozmowie , żebyśmy spróbowali :)

przepraszam,że nie pisałam:P Ale zagadałam się z moim narzeczonym:P Ja praktyki wzakładzie kosmetycznym:P Bo studium robie:) angioletto- WITAM 🌼 Co do wieku Twojego faceta, to mój ma tyle samo lat:) Tyle ze w styczniu ma ur i bedzie mial juz 26 jak zaczniemy sie starać. On tak jak chłopak Tukuś tez lubi dzieci, a teraz nie może się tak jak ja doczekać tego dnia od kiedy zaczniemy starania, a będzie to nasza noc poślubna:)

No mój juz ma 26 lat i sama widziałam , ze juz sam bardzo chce dzidzie:):) Chociaż dzisiaj była ostra wymiana zdań i położył sie w salonie :(:(:( ehh smutno mi samej ::(:(:(

a bo mnie denerwuje, ja chce mu coś wyjasnic spokojnie a on do mnie z tekstem " I co już skonczyłaś" no i od słowa do słowa i jak on mnie zaczą przepraszac to mu powiedziałam " Kanapa jest dzisiaj Twoja " wiem , wiem jak sie nad tym zastanowiłam to sie dochodziliśmy o durnote ale no co zrobic. A teraz wam tylko głowe zawracam:(:(

Gość angioletto
zazdroszcze wam dziewczyny,jak ja bym chciala uslyszec od mojego narzeczonego ze chce miec dziecko,ahhh...

Gość angioletto
dobry tekst-kanapa jest dzisiaj Twoja-przepraszam,ale mnie tym rozsmieszylas:):):) mam jednak nadzieje ze niedlugo do ciebie przyjdzie:)

Gość angioletto
wlasnie wrocil moj Radek:) moze sie dzis postaram o dzidzie w takim razie,co myslicie? moze warto zaczac sie starac teraz? hmmmm

Gość angioletto
dobranoc kobietki:) tukuś,mimo wszystko upojnej nocy:) do jutra

Tukuś- aj tam nie zawracasz głowy:) przecież możemy o wszystkim tutaj porozmawiac :D No to może idź go przeproś? Nieraz wart;p Wiem ja tez się czasami sprzeczam o takie pierdoły i moim :D Będzie dobrze zobaczysz:P angioletto- no ale ja pierw musiałm się spytać co on o tym myśłi, pare razy miałam shizy, że w ciąży jestem i widziałam jego reakcje, za każdym razem się cieszył. No to zaczełam z nim rozmawiać czy by chciał mieć dzieci, jeżeli tak to kiedy by chciał zacząć starania, to ja na początku nalegałam, mówiłam mu o tym w kółko, pare zazy mieliśmy taka sytuacje ,że on do mnie Chcesz zostać mamusią? A ja ,że jeszcze nie teraz więc się zabezpieczył, a potem ja chcesz być tatusiem , a on że nie teraz hehe. No i jakos tak ustaliliśmy ,że jednak po ślubie będzie najlepiej.A teraz jak się mojej przyjaciółce dzidzia urodziła, opowiadałam mu o tym jak ona sie w ciąży czuje, jak po porodzie, jak tam jej dzidzi to mu się instynkt ojcowski włączył i ciągle mówi o dzieciach :D Jego zadaniem było wybranie imienia dla chłopca no i wybrał:P

hehe dziekuje mnie ten teks teraz też smieszy:):) a co do starań możecie zacząc teraz :) trzymam kciuki:) A tak na marginesie już coś jęczy , że mu nie wygodnie :P

Gość angioletto
tukuś nie bądz taka -PRZYGARNIJ KROPKA:) no nie zostawiaj tego biedaka,napewno poczujesz sie lepiej:) to w takim razie czy ktos zaczyna ze mna? jak z wami dziewczyny? staracie sie?

No EMTI najlepiej jest właśnie porozmawiac o tym czy obie strony są gotowe na dziecko. Myśle, ze chłopak który ma 25 lat czy tak jak mój 26 jest wystarczająco dorosły do takiej rozmowy, a nawet do tego aby zacząc działac:):) EMTI jeszcze go nie przeprosze bo już coś skomlo, że mu zimno to powiedziałam żeby okno zmakną ehh co ja z nim mam. Jeszcze troszke i go wpuszcze do łóżeczka żeby sie chłop wysłap bo jutro do pracy:)

Gość angioletto
staracie sie o malenstwo czy poprostu 'jak bedzie to bedzie?'

No angioletto ja już dwie kreseczki zobaczyłam , czekam tylko na potwierdzenie u ginekologa w środe:) Ale bede trzymałą za ciebie kciubi bardzo, bardzo, bardzo mocno:)

Gość angioletto
o kurcze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 to gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziekuje:) ale to sie potwierdzi w srode bo nrazie to ja sama jestem mało przekonana, zdaje mi sie , ze okresu nie mam bo przestalam brac tabletki anty ehh schizy mam

Gość angioletto
ale masz fajnie!!!!!:):):) czy mozesz mi napisac szybciutko jesli masz jeszcze sily czy cos sie zmienilo w twoim ciele?mam na mysli bol piersi lub bol brzucha?

Tukuś- no to go przytrzymaj troszke hehe:P angioletto- ja zaczynam starania dopiero za 10 miesięcy w noc poślubną:) data 19.09.2009 :D więc jeszcze troszke musze poczekać :D A jak chcesz dzisiaj rozpocząć starania to jak najbardziej:D hehe Ja postanowiłam,że jak zaczne się starać to nie będe myśleć o tym ,że kocham sie z myślą o tym ,że ma być z tego ciąża tylko tak na luzie ,że jak będzie to będzie :D Bo jak się bardzo chce, to nie zawsze chce wyjść hehe:P

Powiem Ci tak , wszytko miałam i mam jak na okres . Piersi jak na okres nabrzmiały i ból brzucha taki jak na okres.