Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tukuś

20-LETNIE STARACZKI ŁĄCZCIE SIĘ

Polecane posty

angioletto troszke staram się odpoczywac ale zbytnio mi to nie wychodzi. Ciągle musze coś robic i też o to sprzeczam sie z narzyczonym. Teraz siąde i się troszke poucze:) Będe wieczorkiem dziewczynki:):) papa

Gość angioletto
nio,ja juz jestem,czekam na was dziewczynki.napiszcie jak juz wszystko porobicie:) papapa

Miło Cie tu widziec.no wiec ostatnia godzine spedzilam na obliczaniu kiedy mam dni plodne i czytaniu o fazie plodnej,itd WYCHODZI NA TO ZE TO DZIS!!!

boli mnie podbrzusze leciutko,ale zadnego śluzu jak nie bylo tak nie ma dzisiaj:( a co u ciebie Tukuś? jak wrazenia przed jutrem??? pogodzilas sie z mężusiem???

no wlasnie nie wiem:- widzisz,nie podchodze do tego tak nerwowo,świat mi się nie zawali jesli teraz maluszka nie bedzie,a z drugiej strony na mysl ze Ty juz jestes w ciąży to ogarnia mnie zazdrość i też bym chciala nosic dziecko pod serduszkiem:)

No można powiedziec, że już tak:) Właśnie poszedł gdzieś na chwilke z kolegą:) A rozmawiałaś ze swoim na temat dzidziusia ?:)

hehehe no to do dzieła:):)a dotychczas jak się zabespieczaliście ?

Trzeba wymyslic jakis nowy TOPIK:) bo za bardzo to juz tu nie pasujemy chyba:):) dobralysmy sie-jedna nawet sie za bardzo nie stara o maluszka a druga juz jest w ciąży:)

no wlasnie sie nie zabezpieczalismy,chociaz jestesmy juz 7 lat,ale tez nigdy w dni plodne sie nie kochalismy

A my tzn ja brałam tabletki antykoncepcyjne i teraz się boje , ze okresu nie mam bo je poprostu odstawiłam . Już raz mi się spóżnił tydzień i boje się, że tak znowu będzie:)

HEJ dziewczyny juz jestem :D Musiałam pogadać z rodzinką i teraz mam czas dla siebie ;P Co do zmiany topiku to odradzam hehe :D Bo mi się tu dobrze pisze :D angioletto - agdzie jestes w Anglii,jak długo i co tam robisz?

Tukuś- a dawno tabletki odstawiłaś? i ile po odstawieni zaczeliście się starać?

odstawiłam pare miesięcy temu z 3 miesiące temu tak dokładnie i odrazu przystąpilismy do dzieła i dlatego sie boje , że to po odstawieniu tak moze byc :(

Tukuś,myśle ze jestes w ciązy,ale dla pewnosci jutro sprawdz!! ja trzymam kciuki:) witaj Emti-jak ci minął dzień? jestesmy tu juz prawie 3lata,w dzielnicy wood green,a twoj mężuś?

pracuje jako menadzer we wloskiej restauracji,choc teraz to juz tylko w biurze siedze wiec restauracji od kilku tygodni nie widzialam:( chcialabym juz wracac!!!

Mi dzień minął na jeździe autobusem.... od 11 do 17... masakra normalnie a to tylko 400km;/ A to Wy w Londynie jesteście? Mój narzeczony i mama w Leeds :)

EMTI witaj:):) Ja też mam taką nadzieje , zę się udało ale oczywiście jak nie to będe sie starała nadal :)

Tukuś,mysle ze jak odstawilas 3 miesiace temu to nie tak zle,organizm mial troche czasu zeby sie zregenerowac:) a jakie mialas miesiaczki po odstawieniu? bolesne???

Robiłam teścik i kreseczka jest:) a włąśnie po odstawieniu jeden okres był bardzo mocny a kolejny spózniony o ponad tydzień i boje się , że tu będzie tak samo