Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justyna z niebios

Z jakich powodow nie jestescie dziewicami?

Polecane posty

Gość Dias1
Do "Justyny z niebios" - Prawiczek ma rację. Prawiczek nie pasuje do doświadczonej kobiety. Skąd ja np mam tą wiedzę - na własnym przykładzie. A hasło, że miłość wszystko zaakceptuje to tylko częściowa prawda. Może coś na tyle boleć Cię w związku, ze dla swojego i partnerki dobra jest lepiej się rozstać - mimo iż miłość może być ogromna.

Gość Dias1
"Wyszłam z kąpieli" - może masz rację. Polecam usłyszeć takie coś od bliskiej osoby, którą kochasz. Wspaniałe chwile masz zagwarantowane. Może to mój kompleks, że na mnie to zadziałało.

Gość Justyna z niebios
skoro kolejnym powodem dla ktorego chcesz dziewicy to "co ludzie powiedza " tymbardziej wskazuje ze nie chcesz Jej ze wzgledu na czystosc mysli ale poprostu KOMPLEKSY ! twoje poczucie "frajerstwa" nie zniknie wraz ze znalezieniem dziewicy :/ Dias1- znam pare , on prawiczkiem byl gdy poznal moja przyjaciolke- kobiete ktora wczesniej byla w 4 letnim zwiazku ....bardzo sie kochaja.

a ja nie jestem dziewicą bo.....sie zakochałam i zrobiłam to z wielkiej love :classic_cool:

A mnie zastanawia, co było wcześniej: Twoje wypominanie braku dziewictwa czy wasza pierwsza noc razem? Bo jeśli najpierw się z nią przespałeś, a dopiero potem zaczęło Ci to przeszkadzać, to przepraszam, ale :o

Gość Niechciana będę
Ja mialm jednego faceta, kochałam go do szaleństwa związek 5 letni.. i co posypalo się.. i teraz juz nikt mnie nie zechce, kto by chciał używany towar??

Gość Dias1
Poczekamy kilka lat - facet ją zdradzi na 99%. To co ludzie mówili mnie kompletnie nie interesowało - to ona mi mówiła te rzeczy (ONA). Usłysz to od swojej drugie połówki chociaż raz, a będziesz wiedziała co się w takich sytuacjach czuje. Ja też znam parę par - wszystkie sie rozpadły. Kolejna moja dziewczyna to była dziewica. Muszę przyznać, że to cudowne przeżycie być we wszystkim pierwszym (nawet się z nikim wcześniej nie całowała). Mieliśmy sie już kochać a ja sie wycofałem. Nie czułem do niej tyle co do poprzedniej i odeszłem. Zostawiłem ją jako dziewicę. Chyba głupi byłem, bo mogłem mieć kolejne miłe wspomnienia. Po prostu jestem za uczciwy ehhh

Gość Luska z W.
Ja z powodu pociagu seksualnego do mezczyzn

Gość Justyna z niebios
Sami i fajnie :) prawiczek - nie zdziwilo mnie to gdyz jak pisalam masz towaroznawcze podejscie do kobiety :) Luśka i jak bylo ?:P Prawiczek po raz 2 - nie mozesz rozumiec bo nie jestes w temacie doswiadczen ;)

stało się:) nie była to moja wielka miłość:P przygodna znajomość... oczywiscie mialam nadzieje, ze sie rozwinie ale nie wyszlo ... ale nie żałuję... choc bylo beznadziejnie, nawet porwe sie na slogan ze seks jest przereklamowany:P lepiej jak seks stanowi dopelnienie zwiazku... na pewno to sie nie powtorzy u mnie w takiej samej wersji:P

Gość Luska z W.
"Luśka i jak bylo ?" Nie wiem, o co mnie pytasz... Mam Ci opisywac jakies przykladowe stosunki seksualne z mojego zycia? :D :D

nie bede, nie przywiazuje do tego nadmiernej wagi... z bycia jednym i drugim sa plusy i minusy, sama nie mam wielkiego doswiadczenia, raczej zle wspomnienia:) wiek juz mam odpowiedni:P mlodsze ode mnie sa mamuskami, wiec z czym mam sie zle czuc?

O kuźwa, a dlaczego jej życzysz, żeby żałowała? Co jej da że się będzie tym zadręczać? Co najwyżej się zrobi zgorzkniała wtedy i nik jej nie będzie chciał (tak jak Ciebie, choć Ty niczego nie żałujesz i nie spałeś z przygodną panną).

Prawiczek, nie chcę być złym prorokiem, ale spójrzmy prawdzie w oczy - możesz sobie stawiać wymagania wobec przyszłej partnerki życiowej jakie tylko chcesz, ale ja nie wierzę, że jakąkolwiek będziesz miał, bo największe problemy to Ty masz ze sobą :o Oczywiście możesz to sobie tłumaczyć faktam, że Cię nie kręcą, że nie spełniają Twoich "standardów" lub jak tam sobie chcesz. i nie piszę tego złośliwie.

Gość Justyna z niebios
prawiczek faceci maja to do siebie, ze wymagane jest od nich doswiadczenie :P:P mala sznasa ze dziewczyna trafi na takiego ...hmm..niesmialego . Luśka chodzilo mi raczej o uczucia zwiazane z stosunkiem seksualnym za 1 razem :P ale ok nie musisz opisywac :P

prawiczek życie ci minie zamiast z niego korzystac ty sie odsuwasz, nie mowie od razu zeby kazdą ugniatac na boku ale zmien nastawienie z taka powsciagliwoscia i dystansem robisz sobie krzywde

Gość Justyna z niebios
prawiczek ale to nie topik dla samotnych i niedoswiadczonych ...szukajacych obiektow dziewiczych .

Nie walisz zlewy, tylko myślisz sobie, co ona pomyśli, jak się dowie, że jesteś prawiczkiem. Że i tak Cię zostawi, bo nie asz prawa jazdy. Że jej rodzina i tak Cię nie polubi. Że pewnie sobie zaraz znajdzie przystojnieszego i bardziej doświadczonego. Bo Ty jesteś jeden wielki kompleks i wątpię czy jesteś w stanie stworzyć normalny związek.

Gość Justyna z niebios
prawiczek ostatnio byl tu temat kolegi ktory szuka na zone dziewicy, to moze podlacz sie do niego i wspolnymi silami na kogos traficie ?

wyszlam z kąpieli dobrze prawi, polać jej:P pozbądz sie blokady, bo nie mozesz normalnie funkcjonowac:) zycie sie uklada roznie, zwiazki opieraja sie na akceptacji, jak sie bedzie mial ku koncowi Twoj idealny zwiazek z wysnioną krecącą sie maxymalnie dziewczyna to argumentem, ze ona przy Tobie zostanie nie bedzie to ze przezyles z nia pierwszy raz, wtedy mysle bardziej moze Cie zaboleć ta strata...

Gość Justyna z niebios
prawiczek - uczucia zawsze sa :) nie badz taki surowy dla siebie, napewno cos Ci sie tam uda wykrzesac :P

Gość Justyna z niebios
A wgole PRAWICZEK to serio idz juz bo mi temat rozwalasz :ozapewne jak pozostale osoby chcace wziac udzial w dysusji widza twoje wpisy ciagle o tym samym to im sie czytac nie chce :o:o

Gość Dias1
Prawiczek weź na początek dziewczynę która ma wady, bo taka się nada tylko na pierwszy raz a potem ją zostawisz i będziesz szukał swojego ideału. Jak trafisz od razu na kogoś bardzo fajnego to możesz się zakochać i będziesz miał potem wielki problem. Ja byłem głupi, że czekałem na tą jedną jedyną. Nie rób tego błędu bo się rozczarujesz. Tak mnie ta ex nakręciła, że od tamtego czasu powiedzmy że się rozkręciłem. Mam koleżankę tylko do sexu - 1 -2 razy spotkanie w tygodniu. Kolejna dziewczyna jest od wypadów na imprezy. W miedzy czasie szukam ideału. Nie wspomnę, że szukam też przygodnych znajomości (i od czasu do czasu coś się trafi, 2 dziewczyny są w trakcie urabiania - do miesiąca będę je miał). Uzupełniam braki jakie miałem do Ex, siadło mi to na psyche.

Gość zeszla sie banda
zdegenerowanych topik siadl

Gość Justyna z niebios
zeszla sie banda - witaj wiec i ty w tej "bandzie" :D podziel sie wrazeniami